Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: MDA III jak opravit

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Zdravím. Pri flešovaní ROM mi zamrzlo MDA III. HR to nespraví. Ako to rozchodiť? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    A dostanes se aspon do bootloaderu??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Na to neviem ako do bootloaderu. Po HR svieti obrazovka s IPL,SPL,GSM a OS. Active Sync sa neaktivuje. Na micro SD mam Backup zalohu systemu, vsak tam sa nedostanem.Dik za akukolvek radu ako to aspon nabootovat.Tieto male masinky su strasne. PC je jednoduche.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Vstup do bootloaderu - Podržet tlačítko voice recorderu (levá strana nahoře) a píchnout stylus do resetovací díry (levá strana dole)
    Potom spojit s pocitacem pomoci usb kabelu a flashnout originalni rom nejlepe
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Dík. Tak do bootloaderu som sa dostal, spojil s usb a spustil upgrade subor, prebehla initializacia a potom som čakal 40 min, SR,HR a nič.Active sync sa nespojí pri flashovaní.Asi flash nefunguje,po HR sa dostane na obrazovku IPL,SPL,GSM,OS.Pri romke je táto inštrukcia no nemám potuchy čo to znamená,ja len dvakrát kliknem na súbor UpgradeRom čo asi nestačí:
    1. download ROM you'd like to flash
    2. download dutty's good NBHTool
    3. download upgrade tool
    4. run nbhtool and extract windows.nb from nbh file that came with ROM
    5.run upgraderom.bat and keep fingers crossed
    6. do hardreset and enjoy

    it should work with any ROM, but it upgrades only OS, not radio, ipl spl...
    You must have async connection.(dont work thru bootloader)
    Tak veľmi som chcel WM6 až som to pobabral.Dávam tam anglickú verziu na orbita.Ďakujem za pomoc.M
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Snažím sa stiahnuť z tohto linku http://www.thegamebooks.com/viewforum.php tie nástroje ale nemôžem nájsť kde? A čo s nimi potom? :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    WM 6 bych tam necpal, protoze pro MDA III zatim nejsou
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. WOL - jak opravit BUG ve WM5?
    Od ok2shi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-10-2007, 12:18
  2. Kde opravit Loox 420
    Od vondry_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-03-2007, 13:51
  3. Kde opravit Dell Axim X30
    Od Ati_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-01-2006, 22:07
  4. Jak opravit poskrabany displej?
    Od simir_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-09-2005, 09:40