Charm. (Compact 2) v bootloaderu
Ahoj,
chci se zeptat na jednu vec.
Mam Compacta 2, snazil jsem se tam dat WM6 a asi jsem nedomackl poradne nejakej cudlik pri HR, kazdopadne od ty doby je tel pouze v bootloaderu. Stravil jsem ted asi tri a pul hodiny tim, ze jsem se snazil najit tady nebo na xda-developers nejakou radu, ale tech informaci je tolik, ze jako novacek se v tom fakt nestiham vyznat.
Problem je ten, ze jsem i zkousel to flashovat v bootloaderu, ale nejde to - hlasi chybu 300 - invalid update tool. To podle XDA dev. fora znamena, ze neni odemceny CID, jenze jedinej navod, kterej jsem nasel ohledne CID odemceni, je pro odemceni pod podminkou, ze se clovek dostane do tel.
A to je pak trochu zacarovanej kruh...
Poradite mi nekdo pls??
(Budu moc vdecnej i za link, pokud to nebude odkaz na zacatek threadu o patnacti strankach s tim, ze tam nekde by to melo bejt...)
Edit: tak jsem nasel nejakej navod, podle kteryho by se tam mela nahrat radiorom z Prophet, to taky nejde... (stejna chyba).
Dal jsem nasel nejakou T-mobile rom (RUU_Compact ll_2060227_20602110_021921_T-MobileUK_Ship.exe), kde to nenapise tuhle chybu, s telefonem se to spoji, ale pak mi to napise, ze ROM neni urcena pro tento telefon...
chci se zeptat na jednu vec.
Mam Compacta 2, snazil jsem se tam dat WM6 a asi jsem nedomackl poradne nejakej cudlik pri HR, kazdopadne od ty doby je tel pouze v bootloaderu. Stravil jsem ted asi tri a pul hodiny tim, ze jsem se snazil najit tady nebo na xda-developers nejakou radu, ale tech informaci je tolik, ze jako novacek se v tom fakt nestiham vyznat.
Problem je ten, ze jsem i zkousel to flashovat v bootloaderu, ale nejde to - hlasi chybu 300 - invalid update tool. To podle XDA dev. fora znamena, ze neni odemceny CID, jenze jedinej navod, kterej jsem nasel ohledne CID odemceni, je pro odemceni pod podminkou, ze se clovek dostane do tel.
A to je pak trochu zacarovanej kruh...
Poradite mi nekdo pls??
(Budu moc vdecnej i za link, pokud to nebude odkaz na zacatek threadu o patnacti strankach s tim, ze tam nekde by to melo bejt...)
Edit: tak jsem nasel nejakej navod, podle kteryho by se tam mela nahrat radiorom z Prophet, to taky nejde... (stejna chyba).
Dal jsem nasel nejakou T-mobile rom (RUU_Compact ll_2060227_20602110_021921_T-MobileUK_Ship.exe), kde to nenapise tuhle chybu, s telefonem se to spoji, ale pak mi to napise, ze ROM neni urcena pro tento telefon...
OK, vyborne, tak jsem pokrocil :? - bootloader je uz ted pouze, kdyz je tel na nabijecce, bez nabijecky (i na USB) jenom cca 1x za 15 sec problikne obrazovka a dioda... Dal jsem kamaradovi nabit baterku, uvidime, jestli to pomuze :(
Baterka je nabita a nic...
Kdyz to mam na nabijecce, bootloader naskoci, hlasi to IPL 2.26 a SPL 2.26.
Jakmile to z nabijecky sundam, tak to zhasne a nic :(
Poradte nekdo, prosiiiiiiiiim...
Kdyz to mam na nabijecce, bootloader naskoci, hlasi to IPL 2.26 a SPL 2.26.
Jakmile to z nabijecky sundam, tak to zhasne a nic :(
Poradte nekdo, prosiiiiiiiiim...
OK, dalsi poznatek. Kdyz je tel na nabijecce - v bootloaderu - HR nelze provest, nicmene kdyz zkusim HR pro Compact1 (power + reset), tak se sice neprovede HR, ale pred nabehnutim bootloaderu tam probehne splash screen - logo HTC Innovation...
Jeste mi tak napadlo... nemate nekdo stazenej ROM ve formatu, co se da naflashovat z karty? To by snad mohlo jit, nic jinyho uz me fakt nenapada...
Ja vim, ze jsem vlezlej, ale porad jsem na nic neprisel... To tu fakt neni nikdo, kdo by mi mohl nekam uploadnout ROM image z SD karty?
Uz ten podelanej telefon resim asi 8 hodin... :(
Uz ten podelanej telefon resim asi 8 hodin... :(
chlape vydrz, ted shanim nejakou malou sd kartu - image ti z ni udelam, ale utilitka co umi vyrobit a zapsat bitovou kopii se s tim vubec nesere a veme to cely - a ja mam nejmensi sdcko 1gb. dowlnloadovat 1gb kvuli 60 mb potrhly image, to bys asi nerad - a hlavne ja bych to uploadoval mesic pri tom co nam kyslikari poustej na upload :-/
Diky moc;)
Doufam, ze to pomuze...
Zatim je to prvni telefon, kterej jsem po*ral natolik, ze si fakt nevim rady.
Doufam, ze je to naposled.
Btw, kdyz ho uploaduju tim imagem, pujde to? Mean jestli to premaze vsechno,
IPL i SPL (nebo jak to je) mam oboje 2.26 - asi HTC wizard...
Abys to nedelal zbytecne...
Doufam, ze to pomuze...
Zatim je to prvni telefon, kterej jsem po*ral natolik, ze si fakt nevim rady.
Doufam, ze je to naposled.
Btw, kdyz ho uploaduju tim imagem, pujde to? Mean jestli to premaze vsechno,
IPL i SPL (nebo jak to je) mam oboje 2.26 - asi HTC wizard...
Abys to nedelal zbytecne...
jo, tak to ti nepovim, ja takovyhle experimenty sileny nedelam. ale pokud to nebyly ofiko romky, nejspis neobsahovaly botloader a bude to ok. ted musim sehnat maly sdcko nebo program co umi udelat image jen z dat, ktery tam fakt jsou, ne cely karty. jinak ti tezko pomuzu (image romky na karte neni filesystem citelnej nicim normalnim, takze nejde nakopirovat rucne jen to co potrebuju). zkusenosti s timhle mam spis s dosovejma lowlevel udelatkama na disky, takovouhle partyzanstinu delam prvne..
Ahoj,
Jeste mi tak napadlo - nebejvas obcas v Praze? Ze bych to hodil na svoje SDcko, at nemusis shanet nejakou malou - mam nekde 256... A taky 8MB :D
Jeste mi tak napadlo - nebejvas obcas v Praze? Ze bych to hodil na svoje SDcko, at nemusis shanet nejakou malou - mam nekde 256... A taky 8MB :D
v praze obcas, naposledy tenhle vikend. ted zase dlouho ne...maly sdcko nemuzu najit, budu se muset pokoukat vsude mozne, taky se mi bude hodit. na mmc to bohuzel napalit nejde...
jinak pokud bys mel tech osmimegovek vic, potrebuju jich hafo, nejlip tak pet stejnejch...
jinak pokud bys mel tech osmimegovek vic, potrebuju jich hafo, nejlip tak pet stejnejch...
Hele, chtel jsem se jeste zeptat - pujde to nejak zabalit a uploadovat nekam na web, nebo se to bude muset predat fyzicky?
Diky moc;)
Diky moc;)
Dalsi dotaz...
Poridil jsem jeste jeden kus s tim, ze si tam zkusim udelat ten backup, ale je cid locked, IPL a SPL 2.06, neslo mi to odemknout, takze backup se nekona... To chapu. Ale na nekolika mistech se tam zminuje ze jedina moznost je CID unlock placeny - kdo to ale umi? Googlil jsem, ale vyplivlo mi to akorat nejaky dongles...
Anyway, mam tam ted ty WM6 - je to luxusni :) A nabiji mi to z nejakyho duvodu z USB, i kdyz jsem nedal ten patch :)
Poridil jsem jeste jeden kus s tim, ze si tam zkusim udelat ten backup, ale je cid locked, IPL a SPL 2.06, neslo mi to odemknout, takze backup se nekona... To chapu. Ale na nekolika mistech se tam zminuje ze jedina moznost je CID unlock placeny - kdo to ale umi? Googlil jsem, ale vyplivlo mi to akorat nejaky dongles...
Anyway, mam tam ted ty WM6 - je to luxusni :) A nabiji mi to z nejakyho duvodu z USB, i kdyz jsem nedal ten patch :)
Halo halo, opravdu nikdo nemate nebo nemuzete vytvorit SD image ROMky?
Pekne prosim... Rad uplatim treba lahvinkou neceho k piti, doutnickem, cokoladkou...
Uz jsem trochu zoufalej z toho :(
Pekne prosim... Rad uplatim treba lahvinkou neceho k piti, doutnickem, cokoladkou...
Uz jsem trochu zoufalej z toho :(
Asi je návod v servis manuálu,vypadá to tak.
Mrkněte někdo nato a zkuste to rozchodit.
Přikládám soubory.Stahuj
Mrkněte někdo nato a zkuste to rozchodit.
Přikládám soubory.Stahuj