Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 66

Téma: TomTom české hlasy

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Na http://tomtom.praha5ghz.cz se píše "Jasne mluvene pokyny ve vasem jazyce obohacene o nazvy mist a ulic". Pokud to zkousim na PDA s TT6 tak zadne nazvy mist nebo ulic to nerika.
    Jak je to tedy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    19

    Maxinoho, jen jeden takovej malej dotaz. Nedá se to nejak zhlasitit? Mam na motorce v PDA zaroven pustene na pozadi mp3 a Miroslava jsem slysel normalne, ale ta Lenka nebo jak se jmenuje tak kunka ), ze ji vubec neslysim a to mam vse naplno ))
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    50

    Takže jsem to vyzkoušel na svém TyTNovi a TT6, hlas jede v poho, ale radary to nehlásí žádný, takže mám asi smolíka a vrátím se k pípání, že? )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Nahrál jsi zvuky radarů ke kategoriím radarů do adresáře s mapou a provedl znovu nastavení upozornění v TT ? Pokud ne, nebude ti to nic hlásit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    50

    No právě, udělal jsem to přesně podle návodu a tak jak popisuješ, ale tam, kde mi to radary hlásilo pípáním, tak je ticho. No vlastně za ujetejch cca. 200 km v sobotu, mi to nehlásilo ani jednou!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nahrál jsem si Julii, výborná práce, díky. :yes:
    PS: Mně radary fungují.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    50

    Takze, prosim jeste jednou, mam u kazdyho ze 4 druhu radaru tri kocovky, a to bmp, ov2 a ogg, vse je ve slozce PL_CZ_HU_SK........, nastaveni v TT6 provedeno, nedalo mi to na vyber zadny zvuk ani hlas, tak by to asi mnelo byt, nicmene mi to stejne nejede.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od elba
    No právě, udělal jsem to přesně podle návodu a tak jak popisuješ, ale tam, kde mi to radary hlásilo pípáním, tak je ticho. No vlastně za ujetejch cca. 200 km v sobotu, mi to nehlásilo ani jednou!
    Je potřeba znovu nastavit upozornění na bod zájmu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    50

    No jak znovu nastavit body, vzdyt to pisu, ze jsem provedl znovu nastaveni v TT a ze mi to nedalo na vyber zadny zvuk. Samozrejme jsem to udelal na vsech ctyrech radarech, ale to tam konec koncu taky pisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Já měl na svém PDA problém, že to odmítalo šveholit, pokud byl soubor *.ogg ve stereu. Bralo to pouze mono. Nemám teď možnost kontroly, zda stažená Julie a pod. jsou ve stereu či monu.
    Dělají ti to všechny hlasy, i třeba stažené z POI.cz ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    50

    No to nevim z POI sem zadny nikdy nestahoval, ani do TT5 a ani ted do TT6, ale hlasy Julie a ty druhy (ted si nevzpomenu na jmeno) v navigaci normalne fungujou, jen mi to prestalo hlasit poi body, konkretne radary.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Samotné hlasy pro navigaci nejsou přímo v ogg, je to trochu jiný soubor. Pouze zvuky (hlasy) k bodům zájmu jsou v ogg, a ty mi ve stereu nefungujou.
    Asus 639, TT6.030.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    80

    Moje zkušenost se zvuky k radarům. Po prostém přenastavení upozornění na radary zvuk nejel. Tak jsem zkusil nejprve upozornění vypnout a teprve pak znovu nastavit a ejhle jede to. Snad to někomu pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    50

    No tak az potud jsme se domluvili, jasne ze hlasy navigace jsou v jinym formatu a ukladaj se do Program Files/Navigator/voices - a hlasy radaru, nebo zvuky na kartu do slozky k mape, cimz u udanych poi radaru vzniknou 3 soubory: bmp,ov2 a ogg, a pak se musi spustit navigace a v nastaveni prenastavit znovu pozadovane poi body Opodotykam ze je nastavuji poze na blizke, cili prujezdni), ale stejne to nefacha, sakra:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Tak tady už neporadím, nevím. (
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nové hlasy
    Od LOOX 710 v sekci TomTom
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 24-07-2008, 20:31
  2. TomTom hlasy
    Od cricri v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-02-2008, 12:09
  3. České titulky
    Od radka73_ce4you v sekci Multimédia
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 15-11-2007, 19:51
  4. Hlasy Tom tom
    Od MrViki v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-11-2006, 09:47
  5. České POI pro TomTom Navigator 5
    Od libor_m v sekci TomTom
    Reakcí: 819
    Poslední příspěvek: 25-10-2005, 11:43