Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 39 z 39

Téma: GPS X-SITE XSN - 350 a NAVIGON

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    7

    A ako spustim register ked dam do spustit regedit tak to hodi nejaku chybu a nic v zloske windows nemam tiez nejaky register.

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    39

    Zkus pouzit na to Total Commander CE
    Připojené soubory Připojené soubory



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    7

    Pokaslal som to islo to len som zadal zlu cestu nedal som tam koncovku exe pristroj sa spusti len je tam tmava obrazovka nepomaha ani restart zobrazi sa uvodna obrazovka a potom uz nic ked to pripojim na PC tak sa tam zobrazi connetted a to je fsetko. Pojde to nejak spravit Da sa tam dostat aj nejak z pocitacu lebo total v PC mi tam nenajde tu GPS. Dik

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    39

    Zkus se pripojit pomoci ActiveSync. Pak poslu specialni editor.

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    7

    Spojit sa s nim viem cez activ aj mi to v PC otvori tie zlozky. Posli prosim ten editor dik.

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    39

    Tady je ten editor.
    Připojené soubory Připojené soubory

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    7

    Nezobrazy sa mi tam ten GPS v tom programe v PC ho vidim ale ten editor ho nevidi.



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    7

    Jej diky pomohlo to diky Ustas :yes:

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1

    Nechcem zakladať nové téma, tak sa opýtam tu:
    Jedná sa o NAVIGON 7110. Problém je nasledovný : Kúpil som si novú SD kartu 8 GB, lebo nová mapa sa mi na tú pôvodnú 2 Gb nezmestí. Nakopíroval som na ňu mapu aj MN 6. ale bol tam nieaký problém, tak som všetko odstránil a že to nakopčim znova. Ale zostal tam nieaký súbor a nešiel odstrániť. Tak som tú kartu sformátoval v čítačke na PC a tým ju vyčistil. Potom nakopčil všetko potrebné, ale nefunguje to - navigácia to nevie prečítať. Zistil som že pri formátovaní sa na SD karte zmenilo FAT na FAT 32. Pôvodná SD karta , tá dvoj gigová je vo FAT.
    No a teraz otázka : ako to sformátovať do systému FAT? V PC mám WIN XP a tu mi to nejde, ponuka to len možnosť FAT 32.
    viz Přenosné navigace PNA
    platí pro celý thread

    zamykám


Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Nevyhledaní sítě
    Od wiblingen v sekci Palm
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-08-2008, 06:04
  2. Zprávy sítě
    Od doktor.pj v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-05-2008, 17:01
  3. Navigon 7 + Navigon 8110
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-03-2008, 09:00
  4. Vypadávání sítě
    Od cambel v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-01-2008, 08:03
  5. Prohlížení sítě
    Od Chiquita_CZ v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 08:02