A ako spustim register ked dam do spustit regedit tak to hodi nejaku chybu a nic v zloske windows nemam tiez nejaky register.
A ako spustim register ked dam do spustit regedit tak to hodi nejaku chybu a nic v zloske windows nemam tiez nejaky register.
Zkus pouzit na to Total Commander CE
Pokaslal som to islo to len som zadal zlu cestu nedal som tam koncovku exe pristroj sa spusti len je tam tmava obrazovka nepomaha ani restart zobrazi sa uvodna obrazovka a potom uz nic ked to pripojim na PC tak sa tam zobrazi connetted a to je fsetko. Pojde to nejak spravit Da sa tam dostat aj nejak z pocitacu lebo total v PC mi tam nenajde tu GPS. Dik
Zkus se pripojit pomoci ActiveSync. Pak poslu specialni editor.
Spojit sa s nim viem cez activ aj mi to v PC otvori tie zlozky. Posli prosim ten editor dik.
Tady je ten editor.
Nezobrazy sa mi tam ten GPS v tom programe v PC ho vidim ale ten editor ho nevidi.
Jej diky pomohlo to diky Ustas :yes:![]()
Nechcem zakladať nové téma, tak sa opýtam tu:
Jedná sa o NAVIGON 7110. Problém je nasledovný : Kúpil som si novú SD kartu 8 GB, lebo nová mapa sa mi na tú pôvodnú 2 Gb nezmestí. Nakopíroval som na ňu mapu aj MN 6. ale bol tam nieaký problém, tak som všetko odstránil a že to nakopčim znova. Ale zostal tam nieaký súbor a nešiel odstrániť. Tak som tú kartu sformátoval v čítačke na PC a tým ju vyčistil. Potom nakopčil všetko potrebné, ale nefunguje to - navigácia to nevie prečítať. Zistil som že pri formátovaní sa na SD karte zmenilo FAT na FAT 32. Pôvodná SD karta , tá dvoj gigová je vo FAT.
No a teraz otázka : ako to sformátovať do systému FAT? V PC mám WIN XP a tu mi to nejde, ponuka to len možnosť FAT 32.
viz Přenosné navigace PNA
platí pro celý thread
zamykám