Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: cestina na Jordanu 720 z iPAQ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    2

    Chtel bych si nechat z USA privest Jordanu 720. Po mem byvalem PDA (HP1915) mi zbylo CD s ceskou lokalizaci pro iPAQy do Sunnysoftu (InterWrite). Nevite nahodou nekdo, jestli mi tahle cestina pujde nasroubovat i do Jordany?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Pokud vim, tak cestina na PPC na Jornadu nainstalovat nejde. Jedina lokalizace, ktera tam funguje, se da stahnout tady:
    http://wince-software.penreader.com/Language_Extender/a+...+rea_for_LE.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    2

    Pak bych mel jeden dotaz, prestane demo cestiny stazene z http://wince-software.penreader.com/Language_Extender/a+...+rea_for_LE.html uplne fungovat, nebo me jen bude otravovat nejaka hlaska?

    Nemel by jste (treba i za uplatu) nekdo plnou verzi cestiny pro WinCE 3.0?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Plnou verzi nemam..
    Trial verze češtiny vydrží tuším 30dní, ale to nevím :?
    Hlašku to určitě bude hazet, ale češtinu odinstaluješ a bude to OK.
    Jinak lokalizace (jazyka) jsou v podstatě k ničemu za chvili si zvykneš na angličtinu v systemu a hlavně zpomalují celý system (
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    sorry za OT ale uz po nekolikate ctu v ruznych vlaknech ze se mluvi o "Jordane" ale to je Jornada.

    co se tyce cestiny tak LE fungovalo skvele v dobe kdy sem Jornadu mel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    54

    Jornadu jsem kdysi dávno taky měl ale byla kupovaná tady a byla k tomu lokalizace od Paragon software alias Moravia soft nebo tak nějak se to jmenovalo a byla moc dobře udělaná, žádné potíže v rychlosti nebo stabilitě jsem neměl. Kouknu se jestli ji někde nemám schovanou ale obávám se, že ne, byla na CD a ta většinou nezálohuji... Jinak bude-li možnost a přibližně stejná cena, kupte místo 720 raději 728, má víc paměti :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    54

    Jo tak něco jsem přece jen našel, jestli máte ještě zájem, napište SZ.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Cestina na iPAQ 1915
    Od maer v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 18:28
  2. cestina na ipaq 3630
    Od rockcz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 17-05-2006, 12:02
  3. iPAQ hx4700 w/ ROM 1.10 a cestina 8.5
    Od sith v sekci HP & Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-09-2005, 07:43
  4. iPaq 3100 a cestina...
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-09-2004, 15:34
  5. novy OS na HP Jordanu 720
    Od jurby v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 17-06-2004, 11:37