Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 37

Téma: My Mobiler - ovládání PPC z PC

  1. #1
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    My Mobiler

    My Mobiler v1.0 (06/24/2007) - FREEWARE
    View your mobile screen on your desktop.
    Control your mobile by using desktop keyboard and mouse.
    Copy/Paste text between mobile and desktop.
    Capture mobile screen.
    Drag and drop files to your mobile.
    Requires ActiveSync connection.
    More...


    Support Windows Mobile 2003
    Support Windows Mobile 5.0 / Windows Mobile 6.0




    Odzkoušena na viz podpis a funguje báječně
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Super tip, díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    Super prográmek, malej , jednoduchej, zdarma a hlavně funkční.
    Díky za tip :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    9

    JJ, je super, líbí se mi ta možnost "rozšíření" plochy, že člověk vjede kurzorem na obazovku pocketu, a když áte kolíbku u počítače... bohužel právě tento způsob ovládání způsobuje náhodné pády mého Mia. V každém případě ovládání přes okno s obrazovkou je dostačující, komfortní a plně funkční
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Na mem MIO bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Na mem MIO bez problemu
    možná se to s něčím kouše, ale neva, takhle můžu mít founa kdekoli, s tou myší na to člověk musí vidět
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Me na techhle programkach vadi ze se musi nejprve spojit pres AS a pak se teprve spoji tenhle remote.

    Ja bych potreboval neco co se pres BT spoji i bez AS. Kdyz prijde SMS musim sahnout do kapsy, zapnout AS a pak teprve muzu na PC videt co mi kdo napsal. To uz si tu zpravu muzu rovnou precist na PDA kdyz ho stejne mam v ruce.

    Jo v dobach WM 2003 to byla parada, stacilo mit zapnuty BT a AS se samo spojilo s PDA jakmile jsem se k pocitaci priblizil. To uz ale od dob WM5 nefunguje (nebo se pletu???).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    Tak si napoj AS pomocí BT a máš vystaráno akorát to bude trošku víc žrát baterku ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No jasne, jenze o tom prave mluvim.

    U WM 2003 stacilo zapnout BT a AS se spojovalo automaticky. U WM5 potazmo 6 se toto nedeje.

    Takze problem je v tom, ze sedim v kanclu, mam spojeno AS pres BT, PDA v kapse. Prijde SMS otevru MyMobiler, prectu si ji a pres net odeslu odpoved.

    Az podtud by to bylo presne tak jak bych si pral. Jenze odejdu na 5 minut z kanclu AS se rozpoji a kdyz se do kanclu vratim, tak musim znova na PDA dat AS rucne spojit. U WM2003 jakmile jsem prisel zpet, tak se AS spojil automaticky.

    No a vzhledem k tomu ze z kaclu odbiham celkem casto, tak je to na prd. Abych 10x za den musel vytahnout PDA z kapsy jen proto abych ho spojil s AS, tak to si ho 10x za den muzu vyndat i kvuli SMS.

    Proto hledam reseni jak zajistit funkcnost AS jako tomu bylo u WM2003 a nebo nejaky remote programek, ktery bude jen hledat BT zarizeni v okoli a k nim se pripoji bez nutnosti AS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    milosh_
    Guest

    Lze toto vyuzit jako navigaci na notebooku? proste to spojim a budu mit vetsi plochu nez na pda :yes: :?:
    RYchlost odezvy atd...???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    55

    Vyzkoušeno na HP HW6515 - funguje to. Testováno na SmartMaps a TomTom6
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    207

    Dobrej prográmek, ale funguje vám česká diakritika? Mně teda ne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    55

    Viz přílohy:
    Připojené obrázky Připojené obrázky   
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    26

    Hele a vam se to vsem povedlo stahnout z tech stranek co jsou v prvnim prispevku?
    Ja kdyz na ty stranky vlezu tak mi pri pokusu o stazeni jen vyskoci nove okno a nic Zkousel jsem to uz na dvou ruznych kompech jak v IE tak FF vzdycky to same.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    Updatoval jsem první příspěvek a přidal do něj stáhnutou instalaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ovládání z PC, Wm 5
    Od Atisbusty v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-08-2006, 09:05
  2. Tv ovladani
    Od jack-o-neill v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 23-05-2005, 06:12
  3. ovladani TC PPC
    Od Melkor Nemesis v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-08-2004, 14:18