Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: activesync a internet

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    prosim jak mam nastavit pocitac aby mi pda po pripojeni do kolebky mohlo na internet ? Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    hledat, hledat, hledat

    jinak activesync by to mel umoznovat i primo po instalaci, teda alespon u me se tak deje
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    co si pamatuji, tak se vždy muselo vypnout v settings - connections - usb to pc a vypnout "Enable advanced network functionality"
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    ahoj, no diskuzi jsem prošel ale jak na to nevím. Nemůžete to někdo více rozepsat ? Přes WIFI mi připojení jede ale já chci aby když to dám do kolébky aby mi to jelo přes PC. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    Citace Původně odesláno od urys
    co si pamatuji, tak se vždy muselo vypnout v settings - connections - usb to pc a vypnout "Enable advanced network functionality"
    to jsem to napsal čínsky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od urys
    co si pamatuji, tak se vždy muselo vypnout v settings - connections - usb to pc a vypnout "Enable advanced network functionality"
    stale nerozumim:
    start - settings - záložka connections - connections - a kde dál ? a nebo to nastavovat na PC ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    tak vyřešeno na základě tohoto článku:

    http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=880

    Kdyby to někdo potřeboval taky rozchodit a nešlo mu to tak stale se mi oběvovala ta chybová hláška (0x80072f78). Tak jsem použil ten reg soubor a už to jede.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Internet via ActiveSync / Připojení via ActiveSync
    Od SixMan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-10-2007, 22:24
  2. Internet přes ActiveSync
    Od Filip Veškrna_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2007, 19:43
  3. MDA Compact ActiveSync Internet
    Od kenda v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 22:29
  4. ActiveSync + internet
    Od Valheru_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-02-2005, 09:47
  5. activesync a internet
    Od paya99 v sekci Toshiba
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 22-02-2005, 09:06