Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: WM 6.0 - co kdyz dojde stava

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    351

    Mam takovy lame dotaz (az se za nej stydim) :sarcastic: ops:

    Co se stane kdyz zarizeni s WM 6.0 dojde stava / baterka a potom ho zase napojim a dam nabijet. Soft reset a nebo hard reset (jako u starsich zarizeni)?

    moooc se stydim, ze to nevim ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Nic se nestane :-)

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    156

    Když Ti dojde baterka, tak se stane akorát to, že se Ti zařízení vypne a pak ho musíš zase zapnout :-))))
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    SOFT RESET.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    156

    Vážně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Aco se ti na tom nezdá?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    351

    koukam, ze diskuze i na lame tema muze byt celkem dlouha
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Asi bude dobré to zamknout
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    210

    Asi mas na mysli situaci z dob WM2003SE a mladsi.

    Tam se vybila hlavni i zalozni baterka -> doslo k hard resetu, ptz baterka ktera drzela data proste zdechla.

    WM5 a vys to ukladaji jinak -> neni potreba zalozni baterka -> pouze se ti to vypne -> soft reset
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    224

    OT - a zkousel to opravdu nekdo nebo je to jen vycteny/z doslechu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    To neni nic vycteneho,ale dane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Je to dané jak daný OS pracuje s pamětí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    351

    Citace Původně odesláno od Striker
    OT - a zkousel to opravdu nekdo nebo je to jen vycteny/z doslechu?
    no a tohle byl zdroj meho prvniho dotazu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ty jsi to koukam nepochopil:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 11-11-2007, 19:37
  2. Dojde k rapidní snížení životnosti displaye?
    Od neooo v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 28-01-2006, 19:40
  3. Kdyz GPSku, tak na klicich...
    Od beecher v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 30-06-2005, 08:21
  4. ...a vítězem se stává - HP iPAQ rz1715!
    Od Pavel Koza v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 28-12-2004, 07:00
  5. Hardreset kdyz to nechci
    Od syr v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2004, 07:35