Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: a701 vykon

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    140

    Ahoj, prosím mohli by jste mi říci, jak vám šlape a701? Například kolik bodů máte v spb benchmarku? Jde mi o to, že moje a701 má jen 1200 boů, což se mi zdá podezřelé. Jak jste na tom vy s výkonem a701?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    20

    Mas dany vykon na maximum??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    140

    Samozřejmě a firmware R64. Proč? Kolik máš ty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    20

    Jasny zkusim to, jenom si myslim, ze 1200 bodu je celkem good, na vecicku za 9tis s DPH se vsim prislusenctvim.. :-). Ja ho taky mam a zatim super, baterka bomba, GPS bomba, Telefon celkem bomba a jako PDA super... Nevim, kolik bodu si ocekaval? Pokud nejak rapidne vice, musis holt zainvestovat do Pda za 18tis a pak samo vysledek bude jinde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    140

    To ne, já si snad ani nemyslím, že to je nějak špatný, já jen smutním když vidím že zařízení na 400 MHz dostali víc bodů než a701 na 520....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    20

    a nema vetsi Ramku nebo Romku nez Mio, to by taky mohlo byt tim... :-). Dneska to doma zkusim... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    Chvalne jsem si ze zvedavsoti stahnul ten benchmark a koukam, ze overal performance se meri krom jineho zapisem a ctenim na storage card - to muze hodne ovlivnit vysledky. Dale pak si nemyslim, ze by A701 byla vybavena nadupanou grafikou - dalsi down. Taky se domnivam, ze bude dost zalezet na nainstalovanym sw (zasvnineni registry), zaplneni storage/sd, pouzitou ROM.
    Ted jsem to pustil, za pul hodny by mohly vypadnout nejaky vysledky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    20

    tak pak dej vedet... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    140

    Me by stacilo CPU index. Ja mel kolem 1200.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    Tak takhle pro prefornamce auto, spusteny spb mobile shell, WA2, phone alarm a par dalsich blbinek (zcela evidentne pokulhavame na ulozisti):
    Kód:
    Mitac MIO A701
    Report
    Spb Benchmark Indices
    Spb Benchmark index 213.47 (iPAQ 3650 scored 1000) 
    CPU index 922.51 (iPAQ 3650 scored 1000) 
    File system index 85.64 (iPAQ 3650 scored 1000) 
    Graphics index 3757.45 (iPAQ 3650 scored 1000) 
    ActiveSync index insufficient number of tests were done. (iPAQ 3650 scored 1000) 
    Platform index insufficient number of tests were done. (iPAQ 3650 scored 1000) 
    
    Main test was not done
    Main test results
    Test Time Speed % of iPAQ 3650* speed 
    Write 1 MB file  4686 ms  219 KB/sec  28%  
    Read 1 MB file  714 ms  1.4 MB/sec  8%  
    Copy 1 MB file  3524 ms  291 KB/sec  37%  
    Write 10 KB x 100 files  46042 ms  22.2 KB/sec  4%  
    Read 10 KB x 100 files  1177 ms  0.85 MB/sec  13%  
    Copy 10 KB x 100 files  51985 ms  19.7 KB/sec  4%  
    Directory list of 2000 files  251 ms  7.98 thousands of files/sec  6%  
    Internal database read  741 ms  1350 records/sec  320%  
    Graphics test: DDB BitBlt  5.04 ms  198 frames/sec  737%  
    Graphics test: DIB BitBlt  22.3 ms  44.9 frames/sec  332%  
    Graphics test: GAPI BitBlt  1.76 ms  568 frames/sec  264%  
    Compress 1 MB file using ZIP  18070 ms  56 KB/sec  53%  
    Decompress 1024x768 JPEG file  548 ms  513 KB/sec  161%  
    Arkaball frames per second  5.32 ms  188 frames/sec  174%  
    CPU test: Whetstones MFLOPS  3874 ms  0.096 Mop/sec  208%  
    CPU test: Whetstones MOPS  898 ms  70.2 Mop/sec  206%  
    CPU test: Whetstones MWIPS  8083 ms  6.19 Mop/sec  208%  
    Memory test: copy 1 MB using memcpy  14.6 ms  68.3 MB/sec  97%  
    
    *iPAQ 3650 running Pocket PC 2000
    
    Storage card test was not done
    Battery test was not done
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    140

    No, CPU index 900 tak nějak odpovídá, vzhledem ke spuštěným programům, grafika 3700 odpovídá taky, já měl asi 3600+- nějaký drobný, ale to odpovídá, ale máě lepší memcpy - já měl 16 ms, ty pouze 14,5. Každopádně děkuji za pomoc. Ještě by to chtělo porovnat se strojem kde běží pouze spb benchmark, a nic víc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    Ty odchylky by mohly byt zpusobeny i tim, ze mi neprobekly testy aplikaci. Pri pokusu spustit word nebo excel se spb benchmark bez varovani ukoncil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    140

    Tyhle testy mě taky neproběhly. Jestli používáš na video TCPMP, používáš direct draw nebo Intel xscale ovladač? Já mám opravdu děsný odchylky ve výkonu, použiju-li místo Intel xscale direct draw. V I.X. mám 11 snímků vynechaných a v DD až 60!. Je to normální? Popravdě ani moc nevím jak ty ovladače fungujou, tak se radši ptám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    Mam OKIho R024 s predinstalovanym TCPMP v nejake bete. Ted mam zapnuty Intel XScale, ale mam pocit, ze jsem kvuli titulkum pouzival GDI. Jinak jsem v prehravani videa nikdy nepozoroval spatny vykon ani kdyz jsem poustel puvodni video v nejakym vysokym rozliseni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    140

    V GDI mi jde video uplne priserne - 720x480, 1.7 Mb/s, ale je to hrozná podívaná. Ještě celkem dobře mi šlape frame buffer, nejlíp Xscale.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Výkon PPC - CorePlayer
    Od BGenJackONeill v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 20-07-2008, 20:37
  2. N311 - výkon
    Od dieegoo v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-12-2006, 16:53
  3. Vykon grafiky
    Od mckillem_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-03-2006, 22:03
  4. Multimediální výkon
    Od Kája_oldd v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 27-11-2004, 17:59