Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Quicklink - mizeni ikonek

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    351

    Obcas se mi stane, ze mi mizi ikonky aplikaci z Quicklinku (odskrtnou se sami, ze se nemaj pouzivat), pak musim vlezt spatky do properties a nacvakat je zpatky).

    Je na tohle nejakej fix?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od sep
    Obcas se mi stane, ze mi mizi ikonky aplikaci z Quicklinku (odskrtnou se sami, ze se nemaj pouzivat), pak musim vlezt spatky do properties a nacvakat je zpatky).

    Je na tohle nejakej fix?
    tak to mi zmizi nejake ikony uplne a to vcetne nastavovaci a to uz pak jde jedine pres obnovu,protze nastaveni tehle app jem v menu telefonu nikde nenasel. Takze jsem to resil app SPB pocket plus,ta ale zase zpusobuje obcasne zatuhnuti systemu a pak je nutny soft reset. Nechapu proc to tuhne,na MDA compactIII jsem s tim problem nemel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    Tak to mi se nezobrazuji tak jak maji ikonky Exel, Word, Powerpoint. Mam tam nejake defautni (jsou stejne). Musim si je napred pridrzet aby se ukazal text a ja se ujistil ze je to ta prava aplikace. Toto se mi stalo po vyjmuti pametove karty
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    64

    Citace Původně odesláno od quentin1
    tak to mi zmizi nejake ikony uplne a to vcetne nastavovaci a to uz pak jde jedine pres obnovu
    Blbost.
    V menu si vyber Settings - Today - Items - Quick Link - Options.


    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    PQK
    Guest

    Mizení ikonek se mi také stávalo - moje "řešení" je:

    - pomocí menu Settings - Today - Items - Quick Link - Option (nebo \Windows\QuicLinkSetting.exe -> nastavit, které ikonky chci

    - změnit Atribut souboru \Windows\QuickLinkCfg.xml na Read only (Pouze pro čtení) např. pomocí Total Commander


    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    351

    to zni genialne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    56

    zni to dobre.... a logicky... taky s tim mam problem, zitra to hned vyzkousim a verim ze to pomuze
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    pravě to zkouším, jestli to funguje, tak to je na nobelofku :-)
    nemáš ještě nějakej podobnej fígl na mizení některých Today pluginů po restartu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    64

    Tak mě to blbne i po nastevení read only.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    Mě už ne
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Uprava ikonek v Titanu
    Od Trooll_ce4you v sekci Windows Mobile 6.5
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-03-2011, 14:17
  2. program na zástupce na plochu, náhrada za Quicklink e-tenu
    Od audis v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 09-06-2010, 16:36
  3. Změna ikonek z barevných->černobílé ?
    Od Vikio v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 23:25
  4. sehnat Quicklink a Scenario
    Od audis v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 18:00