Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Připojení přes Irda

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    31

    Uvažuji o koupi telefonu s irda a mam ipaq 3630 a stavajici tel. C35i
    Chtěl bych se zeptat jakk se připojuje a jakym způsobem se plati za připojení
    [EMAIL=null]vypuk@centrum.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    Připojení se klasicky nastaví v Settings->Connections->Modem, kde při výběru modemu zvolíte Generic IRDA Modem a dále záleží na tom, jestli se budete připojovat přes GPRS nebo přes vytáčené číslo (To je pro každého operátora jiné).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    31

    Jo ale jak se platí za připojení? Z kreditu nebo jinak.
    Ja mam pouze připojení bez čísla a vytáčení,pouze přijdu a internetim.
    Nejde to zařídit aby se připojovalo přes telefon tímto způsobem.
    Jsem začátečník.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    128

    Jenze C35i nemá ani IRDA a ani moznost GPRS pripojeni. Takze jen pres kabel, vytacene pripojení, ale to nevim jakym zpusobem.

    Carlos
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    31

    jo ale je tu napsané :[B]Uvažuji nad koupí tel a můj stávající je c35i
    ale asi si koupím ME45
    äle nevíte jak se to blbé připojení platí
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    Pokud budete kupovat nový telefon s IRDA, tak už určitě bude GPRS vybavený. Jinak pokud se chcete připojit přes vytáčené číslo, je to účtováno jako hovor (něco kolem 6 kč za minutu u předplacených karet, záleží na operátorovi). U GPRS se účtují jednotlivé kilobajty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    GPRS u Twistu stojí cca 0,06kč za 1kB, nevím jak je to přesně teď po tý změně DPH. Strhává se normálně z kreditu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    31

    Dík za rady .
    Ale ještě něco je tu malý problémek.Je na úvodní stránce článek o připojení k internetu na Windows mobile 2003,ale jak to je u winCE3.0.
    Je to stejné?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Je to to samé v bledě modrém , bez obav. Zkoušel jsem to pouze s telefonem S45 a bez problémů. A u GO karty je to mám dojem taky 0,06 Kč za kilo a za každou hodinu je to + 60 hal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    128

    Citace Původně odesláno od Reddy
    Pokud budete kupovat nový telefon s IRDA, tak už určitě bude GPRS vybavený. Jinak pokud se chcete připojit přes vytáčené číslo, je to účtováno jako hovor (něco kolem 6 kč za minutu u předplacených karet, záleží na operátorovi). U GPRS se účtují jednotlivé kilobajty.
    U T-Mobile je to přes vytáčené připojení cca 2,50 Kč za min. a u Eurotelu a Oskara to bude obdobné. Musíte totiž vytáčet číslo, které má daný operátor určené k Dial-up (aspoň u T-Mobile). U T-Mobile je to myslím 4620.

    Carlos
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ActiveSync přes IrDA
    Od Chvostoskok_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-02-2008, 22:06
  2. Synchronizace ActiveSync přes IRDA?
    Od jan.kulhanek_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-04-2006, 12:22
  3. Přístup z PDA na PC přes USB/Irda
    Od ugene v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-08-2005, 22:26
  4. Asusu a716 - Jak nastavit víc připojení najednou(WiFi+BT+IrDa) a pak jen vybírat???
    Od fury_only_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 22-09-2004, 10:21