Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: změna ikony pro Radary

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    ciao..Jedna otázka v rychlosti, chtěl bych si nahrát tuto ikonu

    pro označení Radarů v iGO..jdou vůbec přidávat do seznamu ikon nějaké nové ? pomocí POI exploreru to prý není možné..díky mocops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Malo by to ísť nahrad tvojou ikonou v bmp formate subor speedwarn.bmp v adresari gfx.Akuat som to vyskúšal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    děkuju za odpověd´

    ve skinu AndySK83 jsem tam nic takového, co by se dalo přepsat nenašel, tak jsem zkusil skin Riks4.6b tam jsem ten soubor speedwarn.bmp našel a přepsal jsem ho, bohužel jsem v ikonkách žádnou změnu neobjevil:? Mohl bych poprosit o skin, v kterém Ti to šlo pozměnit, díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Riks 4.6e a pouzil som ikonu z Andyho 7 tusim... ale teraz ma napadlo,nepridavas to ako normalne POI? Tam to nefunguje,musis mat povolene zobrazovanie Safety camier,zodpovedajucu verziu programu a ked pridas speedkameru tak tu ikonu mu priradi automaticky.Ak by si chcel pridat tu tvoju ikonku medzi ostatne ponukane,musel by si editovat v nejakom grafickom editore subor poi26x26.bmp a este aj poi26x26.spr.To je mo predpoklad,ale neskusal som to,nebolo treba zatial
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    aha, tak tady je ten problém. Já to ze začátku přídával právě jako POIops: zkusím to dle tvého návodu, snad to půjde. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    tak ten skin-Riks 4.6e nemůžu najít ops:
    mohl bych poprosit o odkaz?


    //tak už ho mám
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    11

    Já bych mel taky jeden dotaz , jak zmenit ikonku u POI ?
    dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Změna ikony složky v menu
    Od mazlik_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-12-2009, 17:32
  2. Rakouské radary (PoI)
    Od anicka.balounova_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-01-2007, 11:37
  3. Zahraniční Radary do tom tom
    Od ZD3MOLATOR v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 13:21
  4. Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 26-12-2005, 18:41