Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 82

Téma: ASUS - upgrade na Windows Mobile 2006

  1. #1
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Společnost Asus uvolnila Windows Mobile 6 ROM pro PDA a komunikátory ASUS A639, A626, A686, A696, P535 a P735. Nové ROM jsou poskytovány zdarma a stahovat je můžete zde
    http://support.asus.com/download/Download.aspx?SLanguage=cs-cz.
    Nové ROM jsou k dispozici v několika jazycich,bohuzel ne v ceskem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    kelu, a preco na A636N nist neuvolnili ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    Z toho si nic nedělej. Na P525 taky není....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od pagino
    kelu, a preco na A636N nist neuvolnili ...
    Zvlastni, ja ke stazeni nasel firmware pro A636N , ale mam docela strach riskovat... je to jen anglicky

    http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/IA/Mypal%20A63xN/wwe.rar
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    8

    Na A639 je i česká verze WM6, večer zkusím upgradovat. Zkoušel už to někdo?
    Zůstanou po upgradu zachována nastavení a programy? Nebo je lepší před instalaci pro jistotu hard reset?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Jojo Asus 639 je CZ, ale jakto provest, neumim si to prelozit )! Nehodite nekdo navod jak na to? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    Pokud je to stejne jako u P535 coz asi asno, tak obsah stazeneho archivu nakopirovat na cistou SD kartu, tu vlozit do PDA, pockat jestli se spusti autorun, pokud ne, tak z adresare 2577 co je na karte spustit autorun rucne a provede se upgrade na WM6. Prepise se tim cele PDA, takze je nutne si kontakty atd. zazalohovat bud do outlooku a nebo nejakym PIM backupem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Volny preklad :-)

    1) Pouzit ceskou verzi (stejnou jako mate ted)
    2) Doporuceno - mít kartu naformatovanou na FAT
    3) Nabit zarizeni minimalne na 60%
    4) Pro update pouzit kartu 2GB nebo mensi
    5) Pouzit ActiveSync 4.5
    6) Synchronizovat/zalohovat data pres ActiveSync
    7) Po updatu na WM6 nejde prejit na WM5

    Postup updatu:
    1) Nabit zarizeni
    2) Rozbalit stazeny ZIP archiv do rootu karty (Upgrade Tool.exe, Update.img a Update.dat)
    3) Spustit File Explorer
    4) Spustit "Upgrade Tool.exe" a dat Start Upgrade. Melo by to trvat 3-5 minut.
    5) V sytemovych informacich by melo byt oznaceni noveho systemu.

    Edit:
    Zajimalo by me, kolik lidi nezazalohuje data a kolik udela zalohu celeho systemu a pak se bude divit, ze to nejde obnovit :-)

    Edit2:
    Autor prekladu vubec za nic neruci. Po vybuchu PDA kontaktujte firmu Asus a pozarniky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    No nahral jsem tri soubory na kartu a spustol exac, ale pise to chybu open upgrade image error a finito! Asi chyba souboru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8

    Chtěl bych ještě dodat, že kromě nového firmware asus vydal i patch pro 4GB SDHC karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    Citace Původně odesláno od Faja
    No nahral jsem tri soubory na kartu a spustol exac, ale pise to chybu open upgrade image error a finito! Asi chyba souboru.
    bylo by vhodne napsat jake mas zarizeni, jaky je v nem FW a jaky FW se tam snazis dostat
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8

    Tak jsem dneska upgradoval Asuse 639 na WM6. Instalace proběhla bez problémo za pár minut. Po instalaci je 639 úplně čístá včetně flash disku, kromě změny grafiky zatím nepozorují žádné jiné změny. Budu postupně testovat a nahrávat aplikace a uvidím jak se bude chovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od palacinka
    Citace Původně odesláno od Faja
    No nahral jsem tri soubory na kartu a spustol exac, ale pise to chybu open upgrade image error a finito! Asi chyba souboru.
    bylo by vhodne napsat jake mas zarizeni, jaky je v nem FW a jaky FW se tam snazis dostat
    Mam ASUS A639 a FW v nem je: verze ROM: V01.0651.00 CSY 0405
    Poradte jak na tu svini!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Faja
    Citace Původně odesláno od palacinka
    Citace Původně odesláno od Faja
    No nahral jsem tri soubory na kartu a spustol exac, ale pise to chybu open upgrade image error a finito! Asi chyba souboru.
    bylo by vhodne napsat jake mas zarizeni, jaky je v nem FW a jaky FW se tam snazis dostat
    Mam ASUS A639 a FW v nem je: verze ROM: V01.0651.00 CSY 0405
    Poradte jak na tu svini!
    FW jsem měl ten samý , šlo to na poprvé. Dávaš tam českou verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Jo davam ceskou verzi. Dokonce jsem zkusil HW reset a prehrat to v cistem stavu a nejde. Jedine co me napada muze byt problem v tom ze to nahravam na MMC a ne na SD kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows Mobile 2006 - Změna exchange serveru ve WM 6.0
    Od AlešD v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-11-2008, 07:27
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-11-2008, 19:16
  3. Reakcí: 216
    Poslední příspěvek: 04-11-2008, 19:47
  4. Windows Mobile 2006 - problém - přeinstalace / reinstalace
    Od Antik88 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 12:16
  5. Computex 2006 - novinky ze světa Windows Mobile
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-06-2006, 10:48