ZA 400kč? To jsem čekal víc.Škoda,že to v OV nikdo neděla,tož mi asi nic jiného nezbude,pokud postupy či ROMky co doporučuješ nepomůžou.Moc díky.Odpoledne jdu na to.
p.s. pro jistotu si jdu za chvíli pro HTC - P3650.
ZA 400kč? To jsem čekal víc.Škoda,že to v OV nikdo neděla,tož mi asi nic jiného nezbude,pokud postupy či ROMky co doporučuješ nepomůžou.Moc díky.Odpoledne jdu na to.
p.s. pro jistotu si jdu za chvíli pro HTC - P3650.
3650: dobra hracka....
2 Hary: skus to v OV na Cerne Louce. je tam v tech budovach aj servis, dela tam chlapek aj mda. tel. 596114804
Dobrý tip.Jdu tam a pak dám vědět.
To peterss: hodil jsem to tam,uvidíme dnes večer nebo zítra.V každém případě prý naděje umírá jako poslední :-)
Teď si jdu "pokecat" s Cruisem![]()
Tak jak jsi dopadl?
OD Shadyho som si natiahol do Artemisu Build 24623 [30/07/10] Original Microsoft Edition CZ
Je to síce pekné, ale seká to, WMPlayer, IExplorer totálne, a niekedy pri zatvorení programu klikom na červené tlačítko zamrzne a treba ho resetnut..
nejaké screeny z tej ROMky CZ:
![]()
![]()
![]()
![]()
Myslím, že ostať u Official WM6 sa v tomto prípade oplatí, device totiž nestíha, síce na youtube sú videá, kde sa týpci pokúšali taktovať procák, ale pre bežného smrtelníka, možno ak by sa našiel niekto s jednoduchým popisom, niekde som čítal že to chalan vedel dať až na 280Mhz, pričom základ je 200Mhz