Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 67 z 67

Téma: Vše okolo Flashovani Artemise,P3300 WM6

  1. #61
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    ZA 400kč? To jsem čekal víc.Škoda,že to v OV nikdo neděla,tož mi asi nic jiného nezbude,pokud postupy či ROMky co doporučuješ nepomůžou.Moc díky.Odpoledne jdu na to.

    p.s. pro jistotu si jdu za chvíli pro HTC - P3650.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    3650: dobra hracka....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    73

    2 Hary: skus to v OV na Cerne Louce. je tam v tech budovach aj servis, dela tam chlapek aj mda. tel. 596114804
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Dobrý tip.Jdu tam a pak dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    To peterss: hodil jsem to tam,uvidíme dnes večer nebo zítra.V každém případě prý naděje umírá jako poslední :-)
    Teď si jdu "pokecat" s Cruisem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2

    Tak jak jsi dopadl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    6

    OD Shadyho som si natiahol do Artemisu Build 24623 [30/07/10] Original Microsoft Edition CZ
    Je to síce pekné, ale seká to, WMPlayer, IExplorer totálne, a niekedy pri zatvorení programu klikom na červené tlačítko zamrzne a treba ho resetnut..

    nejaké screeny z tej ROMky CZ:


    Myslím, že ostať u Official WM6 sa v tomto prípade oplatí, device totiž nestíha, síce na youtube sú videá, kde sa týpci pokúšali taktovať procák, ale pre bežného smrtelníka, možno ak by sa našiel niekto s jednoduchým popisom, niekde som čítal že to chalan vedel dať až na 280Mhz, pričom základ je 200Mhz
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Shanim origo ROM na Artemise
    Od parizek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2011, 16:39
  2. HTC P3300 - Artemis, vše okolo ......
    Od Losos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 366
    Poslední příspěvek: 23-05-2009, 18:58
  3. sdhc 8GB pro Artemise
    Od Sako verife v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-04-2008, 17:45
  4. Lokalizace WM6 na Artemise
    Od xaries v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 10:18
  5. Přeflashování Artemise
    Od aquastorm v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 15:52