Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 67

Téma: Vše okolo Flashovani Artemise,P3300 WM6

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    Bylo by možné zde psát jen přesné info o podrobném flashování Artemise,P3300 na Wm6?!Všude se jen píše jak to všem jde o unlock CID a že to jde i přes zamčený pda.Vše je dost pomotané a nepřesné děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    No pokusím se odpovědět i když je to tu již přesně popsané. Budeš si muset stáhnout prográmek USPL a např. WM6 Black_Blue_v2 ROM. Vše je normálně na netu. WM6 Black_Blue_v2 je kvalitní a stabilní ROM. Program UPSL ti odblokuje Artemis. Odblokování probíhá podobně jako flash, ale je to rychlejší. Artemis připojíš přes ActiveSync do PC. Provedeš HW reset ( v programech Clear Storage ) Poté, co ti naběhne kalibrační obrazovka, spustíš start_uspl.exe soubor ( je v adresáři USPL ). PC a program se připojí k PDA i když PDA není "nastartované" Pokračuješ tak, jak tě vede program. Po skončení proběhne reset. Pak totéž provedeš při samotné flashi, jen spustíš soubor ROMUpdateUtility.exe z adresáře s ROMkou. Zase postupuješ podle programu a po ukončení a resetu máš WM6 BB v.2 na svém Artemisu. Dobré je si zazálohovat starou ROM, pro případ reklamace či jiný problém. Hodně štěstí..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    34

    Použil bych radši Black&Blue v3 nebo HTC v3.5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Cize uz je program na odblokovanie CID u Artemise? Do teza sa to dalo riesit len platenim istej firme. Pochopil som teda ten USPL program spravne?

    Cize to je platne aj na klony Artemise, napr. T-mobile MDA Compact III?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    9

    Zeptám se blbě, taky jsem ještě nic sám neflashoval, jak se dělá záloha starší ROM? A dá se udělat i záloha Extended ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    Citace Původně odesláno od Brco
    Cize uz je program na odblokovanie CID u Artemise? Do teza sa to dalo riesit len platenim istej firme. Pochopil som teda ten USPL program spravne?

    Cize to je platne aj na klony Artemise, napr. T-mobile MDA Compact III?
    Nevím jestli u Compact III, ale ano, u Artemise od HTC to již funguje :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od Brco
    Cize uz je program na odblokovanie CID u Artemise? Do teza sa to dalo riesit len platenim istej firme. Pochopil som teda ten USPL program spravne?

    Cize to je platne aj na klony Artemise, napr. T-mobile MDA Compact III?
    Áno, funguje to. ':yes:' ); Včera som úspešne flešol svoj MDA Compact III (T-Mobile SK). Teraz mám dokonca funkčnú ExtRom (tú pôvodnú som si nechtiac odfajčil)

    Zálohovať sa dá všetko.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=312871
    Nedá sa to však nahrať späť( ':no:' );

    Doporučujem HTC v3.5. Je stabilná a na rozdiel od BB obsahuje aj ExtRom.
    BB3 mení SPL a zatiaľ som nevidel cestu späť :O
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    9

    Fajn, k čemu je mi záloha když nejde pak použít?
    Myslel jsem že když se mi nějaká verze novější ROM nebude líbit, vrátím si původní. Ale když nebudu mít zálohu kde ji vezmu?
    Je to tady?
    ftp://xda@ftp.xda-developers.com/Uploads/Artemis/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    5

    zdravim, aj ja mam MDA Compact III od T-Mobile sk, cital som par diskusii a chcem sa spytat nasledovne otazky:
    1. mate niekto original rom pre toto zariadenie ktora by sa dala nahrat z bootrom modu?
    2. skusali ste niekto wm6 na tomto zariadeni?
    3. ak ano v 2. bolo to bez problemov? malo to nejake klady? bola rychlost lepsia ako s wm5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    to:Geoffrey
    Každopádně moc děkuju je to super vše maká jak má a jde to o dost rychleji zvlášť složka windows se otevírá rychle což bylo předtím strašný.takže ještě jednou díky!!!:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od milan.drobul
    zdravim, aj ja mam MDA Compact III od T-Mobile sk, cital som par diskusii a chcem sa spytat nasledovne otazky:
    1. mate niekto original rom pre toto zariadenie ktora by sa dala nahrat z bootrom modu?
    2. skusali ste niekto wm6 na tomto zariadeni?
    3. ak ano v 2. bolo to bez problemov? malo to nejake klady? bola rychlost lepsia ako s wm5?
    1. nemám ani som nikde nenašiel
    2. áno
    3. veľmi dlho som študoval všetky fóra a naberal odvahu.
    Nakoniec išlo všetko ako po masle.
    Zatiaľ som plne spokojný. Zdá sa že je to rýchlejšie a stabilnejšie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    5

    combat2:

    pocuj mas nainstalovanu tu aplikaciu od t-mobile co bola prilozena na cd co meria gprs prenesene data a tak? mam taky pocit ze mi koli nej mrzol moj hero

    ak som teda spravne pochopil udomkol ci CID pomocou uspl a nahral novu rom?

    zostala ti ext rom od t-mobile?

    podla ktoreho konkretneho navodu si postupoval? nasiel som ich viac
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    podarilo se jiz vyresit hlasku ID error pri flashovani BB 3.7 ktera se pomerne casto vyskytuje viz xda forum. mam stejny problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    2

    Mám na HTC P3300 Artemis (koupeno od Sunnysoftu) flashnuto oficial WM6 3.7.001verze pro Asii. Komplet v ENG. Vše funguje, je to rychlejší a ještě mi to nespadlo. Tak bych řekl, že i stabilnější. Všem kdo váhá rozhodně doporučuju. Je to bezpečné, nebojte se toho a hurá do toho. Já jsem spokojen.

    Ale mám dotaz, nějak mi stále uniká význam různých verzí GSM (radio).
    Jaké jsou v nich rozdíly. Kterou mi doporučujtete a proč. ???

    Díky všem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    To je v podstate oficialni verze upgradu na WM6 s jednou drobnosti,neni v ni TomTom coz muze nekomu vadit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Shanim origo ROM na Artemise
    Od parizek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2011, 16:39
  2. HTC P3300 - Artemis, vše okolo ......
    Od Losos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 366
    Poslední příspěvek: 23-05-2009, 18:58
  3. sdhc 8GB pro Artemise
    Od Sako verife v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-04-2008, 17:45
  4. Lokalizace WM6 na Artemise
    Od xaries v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 10:18
  5. Přeflashování Artemise
    Od aquastorm v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 15:52