Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: FM Radio bez antény - headsetu

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    Toto nastavení jsem našel na serveru Modaco u programu AlarmClockRadio.
    Program spouští jako alarm v nastavený čas FM Radio, PDA nemusí mít připojený headset, stačí jen kus USB kabelu nebo el. nabíječka

    1. Vyhledejte v registru klíč HKLM/System/State/Hardware/.

    2. Nastavte hodnotu Headset na 1.

    3. Tato změna nevyžaduje softwarový reset, avšak po připojení a následném odpojení headsetu se nastavení zresetuje do původního stavu .

    Lze využít k poslechu FM Radia při používání ext.USB redukce na 3,5 mm jacka a externích sluchátek.
    Funguje na HTC 3300 Artemis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    to je dobry. radia mi to vyhleda bez jakehokoliv kablu, ale bohuzel si je ani tak neposlechNu, rotoze mam x500 a tam jde zvuk jeN pres handsfree. ale super k navigaci k prijmani TMC, ktere mi bohuzel taky nejde. no ale dik za tip
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    Tak u mýho "Artemise" tohle čarování neni potřeba - stačí jen připojit redukci na 3,5jack a hraje to stejně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    tak u týhle kyslíkový romky už je ta změna registru v základu :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    39

    ehmmm...
    Chtěl bych se zeptat ops: jak do svého PDA hp iPAQ h2210 dostanu rádio (ne netové) existuje něaká CF Radio karta nebo něaký prográmek???
    PLS ODPOVĚZTE!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    len k tomu radiu, nemal by si jednoduchsie kupit u vietnamca/cinana male radio?bude to lacnejsie a neobsadis port ktory je vhodny na pamatovu kartu. btw. co takto si z-mp3-kovat tvoju hudbu a pustat cez mediaplayer/pocket player.....? ja mam rafio na Orbitovi(artemis) a pouzil som ho asi raz)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Hlasitost Headsetu
    Od scheescha_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-06-2010, 09:06
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 15-06-2009, 15:02
  3. Typ konektoru externí GPS antény u N520
    Od damasig_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-06-2008, 19:13
  4. Umístění externí antény
    Od valep v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-08-2007, 09:23
  5. Externí antény pro GPS
    Od Josef57 v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-12-2005, 10:44