Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: RDS-TMC prijímače a spolupráca s iGO

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    24

    Touto cestou by som chcel poprosiť o rady a skúsenosti s RDS-TMC prijímačmi vstavanými ako aj s externými. Uvažujem o kúpe externého RDS-TMC přijímač (kabel) pro PDA/PNA MIO Xx50/C510. Ak máte niekdo skúsenosti s daným typom alebo inými ktoré korektne spolupracujú s iGO budem vďačný za vaše rady typy, názory a skúsenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    15

    Na MIO 55O s iGO plus mi v poho funguje tohle:http://shop.mio4u.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=5454
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    68

    cela tato rada kabelu ktere jsou zaroven napajenim v aute do zapalovacu http://www.navilock.de/produkte/grup...abelSLASHcable funguje bez problemu, stejne tak BT GPS/RDS/TMC navilock BT-313T.
    Naopak se mi prozatim nepodarilo rozchodit rds/tmc v novem mda eten x500+.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    5

    Ja mam zas taky problem, ze po najdeni tmc tuneru asusom 639 / kupil som si drziak s tmc tunerom/ mi odpoji gps, ked ho potom dam vyhladat gps, tak mi odpoji potom zas tmc............ poradte niekto.
    dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    7

    já mám ASUS TMC Car a jsem spokojen a chodí bez problémů
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Mam pocit za na toto existuje nejaky patch, je na stranskach asusu nebo na www.asus.as pod vyrobkem A639. Zkus to.
    Citace Původně odesláno od peeeto
    Ja mam zas taky problem, ze po najdeni tmc tuneru asusom 639 / kupil som si drziak s tmc tunerom/ mi odpoji gps, ked ho potom dam vyhladat gps, tak mi odpoji potom zas tmc............ poradte niekto.
    dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Poradte mi jeste co je teda na TMC nejlepsi prijmac pro Asus A639, kdyz uz pouzivam iGO, jiny nav.sw nemam. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od volvak
    já mám ASUS TMC Car a jsem spokojen a chodí bez problémů
    a nastavoval si nieco ?/ porty/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    7

    je třeba mít zapojený napájení jinak to nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    5

    to mi je jasne...napajanie mam pripojene
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    5

    uz som poprepinal nastaveniel, stale to iste , bud tmc alebo gps , sucasne mi nejdu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    30

    Možná pomůže má odpověď v diskusi k ASUSu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    11

    Asi bude také záležet, na jakém portu máš normálně u Asus PDA nastaveno chytání GPS. Autodetekce IGO má tendenci nacházet GPS na COM5, což je HW standard. Pokud ale používáš dva a více navigačních programů, používá se softverová adresa COM9 pro GPS, TMC už pak autodetekcí zvládá všechno bez problémů - ověřeno na první zapojení z balkonu v Brně, za pár vtěřin 4 stránky informací....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Rozchodil někdo TMC na P535 a když tak jaké? Našel jsem na netu jen na šestkovou řadu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Poraďte prosííím. Nainstaloval jsem iGO 2006 Plus Česká republika a neukázalo se mi tlačítko na TMC u satelitů. Instaloval jsem podle pokynů výrobce a instalace byla ze dne 20.6.2007 Kde dělám chybu ? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední