Chtěl bych požádat o radu. Mám acer n 35 a pro moje potřeby přestává dostačovat. Navíc bych si chtěl pořídit i něco nového z toho důvodu, že se mi naskytla šance tohle PDA za velice solidní peníz prodat.
Teď řeším co.
Rozhodně chci něco co má VGA display, musí to mít procesor alespoň 400Mhz a GPS ( je mi celkem jedno jestli externí nebio integrovanou) a slot na SD kartu. Pokud bude podporovat USB hosts jen dobře. WIFi není podmínkou ale potěší. a samozřejmě vyměnitelnou baterii.
Rozhodně nechci jít velikostí displeje pod 3" Nepotřeboval bych ani navigační tlačítka klidně jen PDA s displejem. Na vše využívám tužku.
Mám tak nějak dva favority:
Acer n321 splňuje všechny požadavky ale má externí GPS. přemýšlím je li to či není výhoda. Nejde mi v dané situaci ani o rychlost startování jako spíše o výdrž baterek a taky to že s extení GPS člověk musí mít dvě dobíječky.
Loox n560 - splňuje v podstatě vše a navíc má GPS vestavěnou uvnitř
Teď na co to hodlám používat. Jednak excel a word, píšu v tom maily, využívám to jako navigaci do auta a pro geocaching a navigaci do přírody. Dál jako adresář poznámkový blok plus žena ke hraní her na dovolené...
Jestli máte nějaký zkušenosti budu moc vděčný. Hledal jsem všelizjaké recenze ale nic pořádného jsem nenašel.( jde mi o vastní zkušenosti)a eventuelní porovnání dál jde mi i o porovnání externí/ integrovaná anténa výhody a nevýhody.Jestli někdo máte nějaký link kde by se daly porovnat tyto dva přístroje parametrově i cenově díky.