Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: spojení přes PC na internet

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    62

    Prosím poraďte. Když propojím MDA C II přes USB s PC a na MDA spustím IE, tak se nemůžu připojit, hlásí to neznámou chybu 0x80072f78. Už si nevím rady. Zkoušel jsem různé verze AS, přeinstalaci AS a nic. Má s tím někdo zkušenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    hledat hledat hledat, je k tomu vlakno i na tomto serveru
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    62

    Nakonec jsem našel konkrétní řešení u "konkurence" http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=880:yes :
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Kdyby jsi nebyl liny hledat,tak by jsi to nasel i na tomto webu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    Tady aby se člověk pomalu bál na něco zeptat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    62

    4uiqjirka: V tomto případě to není o lenosti, ale o štěstí. "Po bitvě je každý generálem". Navíc, jak se říká "líná huba holé neštěstí" nebo "za zeptání nic nedáš". To platilo, platí a platit bude!!!!! Nic ve zlém, jenom jsem se zeptal, protože jsem se jaksi nemohl prokousat k tomu ideálnímu řešení a ještě se někdo najde, kdo zkušenější ti poradí a bez jízlivostí. Doufám, že až budeš ty potřebovat poradit, tak já(když budu vědět) ti také poradím a pomohu a rád!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Neni treba zakladat nova temata,ktera jiz byla resena.Diky,ale pouzivam vyhledavac ce4you a najdu vzdy co potrebuju a nezakladam zbytecne nove tema
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    62

    Vše již bylo řečeno, prosím admina zamknout. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    staci zadat cislo chyby ktere bylo v uvodnim prispevku a tema je na svete, hlavne cim nizsi bude duplicita vlakenm, tim ucinnejsi bude vyhledavani v nich. Nevim proc by se tu lidi meli bat ptani se, ale v pripade ze se tu kazdou chvili ukaze nekdo kdo neprecte ani jedno vlakno a rovnou se pta, tak je tu pak proste bordel a rozlisit kdo cte a kdo ne je prakticky nemozne. taktez rad poradim, ale pokud se nekdo zepta na jiz vyreseny problem, tak plytva casem ostatnich.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nejde internet na MDA při spojení přes AS
    Od buko2760 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-04-2007, 18:22
  2. MDA III + NOTEBOOK A SPOJENÍ PŘES BLUETOOTH NA INTERNET
    Od denitex v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-01-2007, 19:55
  3. Spojení LOOX560 přes BT (telefon Nokia 6280) na internet
    Od VelkeUcho2 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 30-08-2006, 17:14
  4. Indikator spojeni na internet
    Od RaS v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-03-2005, 20:57
  5. Internet explorer bez spojeni
    Od SiKi_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-09-2002, 09:25