Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Asus A639 SDHC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    2

    Na strankach Asus je ke stazeni patch pro WM5 a WM6. Po nainstalovani patch jsou funkcni i karty SDHC. Vyzkouseno s AData 4GB SDHC.
    Patch je mozne stahnout z teto adresy
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Fajn, nevi nekdo jakje to s updatem na WM6? Ted se chystam do SILu na vymenu LCD ktere se opravdu neustale rozkalibrovava a jak mi bylo sdeleno emailem, reseni je vymena LCD. Takyse poptam na update, ale jestli nekdo nemate lepsi info nez ja rad vyslechnu!Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    2

    Hmm s tim update jen info na strankach ASUS, ze bude v prubehu cervence. Jen bych rad vedel kdy bude cz. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    18

    nevite, s tim updatem na wm6, koupil jsem A639 aj s original labelem na update WM6, ale ten update nikde nemuzu najst
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    19

    Cesky WM 6 update pre ASUS MyPal 639 najdes tu:
    http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

    Musis si vybrat produkt a ponukne ti to download.

    Alebo rovno priame linky:
    http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/IA/Mypal%20A639/csy.rar
    http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/IA/Mypal%20A639/csy.rar
    http://dlsvr03.asus.com/pub/ASUS/IA/Mypal%20A639/csy.rar
    http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/IA/Mypal%20A639/csy.rar
    http://dlsvr05.asus.com/pub/ASUS/IA/Mypal%20A639/csy.rar

    Hlavne si rozmysli, ci ten WM6 chces. Ja som sklamany. Z nastaveni modemu vypadli vo WM6 dve dolezite zalozky a teraz hladam pomoc kde sa da.

    Okrem toho:
    Po nainstalovani patch pre 4GB kartu sa mozete rozlucit s iGO... (je jedno ci original alebo nie)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    18

    Diki, za stranku, uz som to aj ja tam nasiel. ale diki za snahu. to sa ceni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    63

    Mne iGo 2006 Plus neorigo ide pekne.

    Sem tam sa stáva, že pri spustení vyhodí error databázy, vtedy vyberiem a zasuniem kartu a už to ide OK.
    Ináč, všimol som si, že pokiaľ je v držiaku na skle v aute napájaný z CL nabíjačky a baterka sa nabíja, tak všetko je OK, no keĎ sa baterka nabije, že svieti zelená ledka, vtedy akokeby odpojilo GPS hardware-strata gps signálu, keď vytiahnem CL nabíjačku, tak sa to hneď fixne.......aj Vám to tak robí?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1

    Chceš říci jako že ti iGo jede na SDHC? Pokud je tomu tak opravdu, jsem vděčný za radu. Teď jsem instaloval a povedlo se až po smazání upgradu SDHC, ktrerý ale jinak potřebuju. Dík za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od yoli
    Ináč, všimol som si, že pokiaľ je v držiaku na skle v aute napájaný z CL nabíjačky a baterka sa nabíja, tak všetko je OK, no keĎ sa baterka nabije, že svieti zelená ledka, vtedy akokeby odpojilo GPS hardware-strata gps signálu, keď vytiahnem CL nabíjačku, tak sa to hneď fixne.......aj Vám to tak robí?
    Podívej se na http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=24335 Delalo mi to i s TomTom 6. Najdeš tam odkaz na patch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    63

    Jirka: Mne ide iGo na WM6 bez updatu na SDHC, ani ho nedávam, ako tu čítam. Sem tam mi iGo pri spúšťaní vyhodí error, vytiahnem kartu, zasuniem ju a už ide OK.

    Ten patch na GPS pri CL nabíjačke ide, dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    17

    Mohu se Zeptat jsem novy jak se instaluje ten patch pro WM5 je to v XML coz znamena ze kdyz na to kliknu tak se to akorad otevre
    Kam neboo jak ho mam umistit Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    22

    Vyskouseno Asus MyPAl A639 SDHC karta - KINGSTON Secure Digital 4GB, paměťová karta, SDHC class 6
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    12

    mal by som na vas uzivatelov zariadenia a639 s update V01.0733.00 2007/09/21(myslim, ze by to mal byt WM6) dotaz ohladom podpory pam. kariet 8GB SDHC. bude v danom zariadeni fungovat? kedze berie 4GB SDHC tak dufam ze ano. cena tej karty je dost vyoka a momentalne nemam moznost ju odzkusat. vopred dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    17

    Mohu te ujistit mam stejny pristroj a vyzkousel sem na nem SDHC 2, 4,8,16
    a fungujou bez problemu jen u 16GB ti ukazuje kontrolka v pravem dolnim rohu ze ma ta karta jen 3GB ale kdyz zajedes do ovladani a pamet tak uvidis ze ma 16
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3

    Chtěl bych se zeptat Medrina, jestli je znatelný rozdíl v rychlosti u 2GB a 8 (16) GB karty. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus A639
    Od medrin v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-01-2008, 22:42
  2. Asus A639
    Od medrin v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 23:17
  3. ASUS A639 a iGo
    Od F_L_Y_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-08-2007, 18:01
  4. Lze použít SDHC do Asus MyPal 686/696 ???
    Od lordis v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-05-2007, 11:43