Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: GPS pro c550

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    4

    Zdravim, prošel jsem většinu zdejších diskuzí o GPS, ale objevují se postupně nové modely a zajímalo by mě, jaký BT modul je s tímto PDA osvědčený pro turistiku a případně jaký program použít. Nebude problém, pokud je v PDA ovladač BT původní ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    pouzivam i-tec BT-339 a naprosta spokojenost
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Michal Bareš: Na turistiku jednoznacne garmin. BT modul Mobile 10x v kombinacii so softom MobileXT. Mozes pouzit i mobil so symbianom, kod na mapu je viazany na GPS modul a nie na zariadenie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od Carabei
    pouzivam i-tec BT-339 a naprosta spokojenost
    Ja mam bohuzel opacnou zkusenost. Ke svymu Looxu C550 jsem si koupil i-Tec 339 (moje prvni GPS, takze jsem uplnej zacatecnik) a vubec mi to nefunguje.
    V nastavení Bluetooth - Nové partnerstí mi to GPSku najde, ale pak uz v zadnym navigacnim programu ne. Nastavil jsem COM porty na Příchozí COM6 a Odchozí COM7 a kdyz dam v nakym tom navigacnim programu (napr. v iGU) autodetekci GPS, tak to napise ze "GPS zařízení nelze nalézt".
    Divny je taky ze modra kontrolka na i-Tecu blika pomalu (1x za 3 vteriny), coz znamena, ze neni spojena s PDA.
    Kdyby nekdo vedel co s tim, tak bych byl opravdu moc vdecnej, protoze jsem cekal ze sparuju GPS s PDA a hned to pojede, takhle uz mi to asi 3. den nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Po sparovani musis zadat spravny port v programu a nastavit rychlost (doporucuji max 9600). V bluetooth nastavis "nove partnerstvi" a pak "odchozi port" - treba na COM6 - a ten i v programu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od prtdlacka
    Po sparovani musis zadat spravny port v programu a nastavit rychlost (doporucuji max 9600). V bluetooth nastavis "nove partnerstvi" a pak "odchozi port" - treba na COM6 - a ten i v programu.
    diky za radu, ale uz jsem to vyresil
    to co jsi popisoval jsem delal dobre, problem byl v tom ze GPS neabsolvovala 1. nabití. To jsem opravdu necekal, ze problem bude v takovyhle kravine, ale po nabiti uz vsechno funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Dá se k C550 připojit TMC-RDS? Alternativy k C550/N560?
    Od Mira10 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-11-2007, 09:36
  2. C550 zvětšení ram
    Od Jan Klust v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 28-09-2007, 10:42
  3. SPV C550 a sr/cz rom
    Od Martin Ď. v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-04-2007, 16:06
  4. c550 + ld-3w
    Od scerba v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 24-10-2006, 20:40
  5. 4GB SD/MMC pro C550
    Od capy v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 24-10-2006, 17:27