Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: ACTIVE SYNC 3.7.1 CZ verze

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    Zdravim ty co by tu CZ verzi chteli -- uz se na ni pracuje -- teda uz bude hotova

    Bude za drobny poplatek ke stazeni -- verze 3.7.1
    Nepatrim k zadny firme jen tak si prekladam aplikace na PPC i jejich protejsky na stolnim pc --- gdyby ste neco potrebovali tak staci rict

    Jinak k tomu AS // bude to jen prelozene prostredi - kompletne // i nastaveni pripojeni a instalace app a dalsi..... a ten drobny poplatek si predstavuju tak 30-40 kc nebo nejakou protisluzbu protoze tech hlasek (vetsinou chybovy) je tam jak much a je to piplacka

    pokud mate zajem o dokonceni tak reknete zda ma cenu to jeste doprelozit

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    Jo, urcite, zajem mam i ja. A kdybych mohl na mail bonum@quick.cz dostat i seznam tech ostatnich CZ soft, budu rad.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Guest

    jo ja bych mel taky zajem :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od peterxxl
    .. jen tak si prekladam aplikace na PPC ..
    Tak zde napis co konkretniho na PPC uz mas prelozeno. Zajemci o CZ se urcite najdou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Také se hlásím (a jedno €uro je v podstatě zadarmo)

    A ten seznam CZ by se hodil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    prelozeno toho mam zatim malo ale co neni muze byt -- dyt staci umet trochu resource a mit editor, vyznat se v hexa a mit editor a umet anglicky a hlavne mit cas

    ps. az to dodelam tak sem postnu naky screenshoty a reknu vam co a jak -- sam to nemam jeste vymysleny a ten preklad je hrozna piplacka -- textu jak nas.......

    p.s. delate nekdo re pro ppc??

    gdyby ste nevedeli co je re tak je to reverseENGINEERING
    potrebuju heplnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Já ho beru taky. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    o weekendu na tom budu delat jak silenej, je toho fakt hodne

    a ty programky vam prelozim spis na pozadani
    - ted sem dodelal jeden programek - battery watch - jestli to znate // kompletne sem predelal tu ikonku se staven v rohu / ta puvodni byla pekne oskliva a prelozil sem tam dve slova co tam byly - slo mi jen o tu ikonku ale vse bylo nanestesti ztraceno pri formatu meho pda kvuli problemu na ktery mi nikdo zatim neporadil v sekci faq - s kalendarem plz help
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Z prispevku peterxxl mam pocit, ze to s tou cestinou nebude zas tak horke. V prvnim prispevku premysli o poplatku a v poslednim zas pise
    Citace Původně odesláno od peterxxl
    ..prelozeno toho mam zatim malo..
    A seznam prelozenych aplikaci pro PPC, o kterych pise v prvnim prispevku taktez nezverejnil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    tech aplikaci moc neni -- myslel sem to reknuti ne o seznam ale co je treba prelozit

    a ten as dodelam co nejdriv -- tento weekend predpokladam ze se do toho pustim a po wekendu bude finished tag 80procent // urcite to bude v nejblizsi dobe -- verte mi nebo ne ale maka se na tom -- prostredi neni problem prelozit (menu, ikonky...) ale tech hlasek v messageboxech (zaloha obnova chyby ........ sou toho mraky -- gdo do toho koukal at prisvedci ze mam pravdu ):sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od peterxxl
    sou toho mraky -- gdo do toho koukal at prisvedci ze mam pravdu ):sarcastic:
    ... ano je to tak a samozřejme je to případ vetšiny aplikací (a to i těch na PDA). Chybová hlášení a další různé stringy (které se navíc mohou objevovat jen ve velmi specifických případech) obvykle dávají "lokalizatorům" nejvíce zabrat ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31


    moje slova
    - staci si otevrit v nejakym resource editoru AS a mrknout se do string table a hned se vam udela mdlo

    ale lokalizace musi byt kompletni at se stane cokoliv - zvlaste chybove hlasky jsou pro malo anglicky mluvici uzivatele problem
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Jenom pozor na autorska prava !!! Myslim, ze neni uplne legalni upravit zdrojovy kod MS a pak to prodavat bez jejich souhlasu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    jj ja vim ze na to ma ms autrsky prava a zatim se kod upravit nechystam - dokud se nmebudu snazit predelat konverzni filtry (disaembling)
    prekladani je jen uprava zdroju (resource - zdroje neni to samy jako zdrojak) - standartni postup prekladani 80 procent vsech aplikaci
    a ty drobaky chci jen za tu namahu a straveny cas - nikoho nenutim aby to ode me chtel
    btw mam uz zmakly celej wcesmgr.exe a pruvodce pripojenim je skoro hotovy tez - ale zjistil sem ze je tam toho vice nez sem ocekaval a to v dll knihovnach
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2

    Já ho beru taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak mít dvě různé verze active sync současně
    Od kiklhorn_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-12-2006, 15:06
  2. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 07:39
  3. Jak na Active Sync 4.1
    Od billykid_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-04-2006, 08:51
  4. Active Sync 2 MDA na 2 PC jak na to
    Od Kuk_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-04-2006, 09:55
  5. Active Sync
    Od PiTRiS_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-03-2006, 20:31