Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Kuchyň pro XDA I-počeštěná a rychlejší než Lumpi

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Zdravím všechny kuchaře ROM,tady jsem pro vás mírně poupravil ROM kuchyni -neotravuje a nebrzdí tam práci ta statistika,je tam stručný návod a je to česky.
    Navíc jsem tam dal i ke stažení RSU4.21 a nějaké další věci,snad se mi podaří netáhnout tam i nějaké hotové ROM.
    Kuchtění zdar:

    Do kuchyně

    David

    Pište prosim jakékoliv problémy či zkušenosti s touto kuchyní abychom všichni věděli zda to dobře funguje.

    Pozn. Dnes 19.3.04 jsem celou kuchyni přesunul na jiný web tak už snad bude dobře chodit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Snaha je bezva, ale nějako mi to nefunguje .... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od Seifert
    Snaha je bezva, ale nějako mi to nefunguje .... :-)
    Zdar Saifi
    Tak jsem to raději znovu skusil a bezproblémů jsem uvařil další ROM,co ti prosím nefunguje??
    Odkaz mi funguje a kuchtění taky....
    Co ostatní funguje vám ta moje úprava kuchyně??

    Dík za jakékoliv odpovědi a připomínky...
    Bylo to sice dělaný dost narychlo ale mělo by to fungovat.
    David.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Už to funguje .... Problém byl asi na našem DNS serveru ... Nějak mě to tam nechtělo pustit .... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    OK Saifi

    Ještě se pokusím na tyto mé stránky uložit nějakou hotovou ROM,zatím mi jí to tam nechce natáhnout asi je 18MB moc,ale nějak to snad udělám.Dám tam i ke stažení Radio 4.21 a to už by snad mohlo všem stačit.

    Zdravím kuchaře
    David
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    ač mám čerstvé MDA v záruce, taky jsem neodolal, až naberu více odvahy a sebevědomí a smířím se se ztrátou záruky, tak to flashnu. kde vzít radio novější, já mám jěště to s šavlozubým tygrem, spoustou dinosaurů atd... prostě snad to první co bylo u TMO. budu mít sim toolkit když flashnu na původní radio novou romku s 2003 romA.30.09? nebo to nepojede do doby než přehraju i radio na 4.x? dík solory@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od solory
    ač mám čerstvé MDA v záruce, taky jsem neodolal, až naberu více odvahy a sebevědomí a smířím se se ztrátou záruky, tak to flashnu. kde vzít radio novější, já mám jěště to s šavlozubým tygrem, spoustou dinosaurů atd... prostě snad to první co bylo u TMO. budu mít sim toolkit když flashnu na původní radio novou romku s 2003 romA.30.09? nebo to nepojede do doby než přehraju i radio na 4.x? dík solory@seznam.cz
    Zdravím,určitě to bude chtít nové rádio,nejen že zjískáš Sim Toolkit,ale mnohem se zlepší stabilita systému,nebude ti tak zazmrzat telefon,ztrácet se signál...navíc budeš vidět i počet napsaných znaků v SMS a taky jméno odesílatele došlé SMSky (pokud je v kontaktech)....prostě upgradem radia jen zjískáš.
    Ten upgrade snad ještě dnes umístím na mé stránky takže si ho budeš moci stáhnout.
    David
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Citace Původně odesláno od solory
    ač mám čerstvé MDA v záruce, taky jsem neodolal, až naberu více odvahy a sebevědomí a smířím se se ztrátou záruky, tak to flashnu.
    Když si uděláš zálohu původní ROM, tak samozřejmě neztratíš ani tu záruku, neb to půjde uvést do původního stavu, kdyby něco .... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Omlouvám se za občasnou nedostupnost této kuchyně,není to moje vina ale asi server na kterém mám stránky uloženy nepracuje vždy tak jak by měl.Občas se může stát že výše uvedený odkaz nebude funkční (je to stejný odkaz jako je dole WWW ikona v mých příspěvcích)
    David
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Když si uděláš zálohu původní ROM, tak samozřejmě neztratíš ani tu záruku, neb to půjde uvést do původního stavu, kdyby něco .... :-)
    To sice ano,ale pouze v případě že budeš upgradeovat jen operační systém.. ..ten se vrátit dá..

    Pokud se vrhneš do upgradu Rádia,už to zpět nevrátíš,a v servisu budou i samotný upgrade Rádia považovat za neodborný zásah a tudíž.. ..ztráru záruky..:no:

    A aby jsi upgradeoval jen Widowsy,to je skoro naprd,když se pak nikam nedovoláš..

    ..asi neodoláš,tak přeji hodně úspěchů!:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    stále váhám, nemám problémy ani se signálem ani se zatuhnutím MDA. zatuhnul mi sám od sebe jen jednou, když po 3 dnech bez resetu mě ráno vzbudil a sám potom vytuhnul, chlapák je to, do posledního dechu , se signálem nemám vůbec problémy (zatím) ještě jsem na žádný nedošel, to Nokia 7650 při náběhu GPRS neměla ani dílek a někdy napsala že nemá síť ale MDA teda zatím bez problémů, když nepočítám asi 2x za týden že se mi nejde dovolat ani poslat SMS - prostě vypadne rádio, ale to se dá řešit každodenním resetem a pak šlape celý den.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Znovu zdravím..
    Pokud někdo jako já často používáte na MDA infraport tak nedoporučuji v kuchyni instalovat Foldable keyboard iPAQ jelikož tento prográmek infrák bezpečně zablokuje dokud nezrušíme zaškrtnutí políčka Enable Keyboard,navíc to nejde nastavit v registrech takže toto musíme provést po každém měkkém resetu.
    Kuctění zdar
    David:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    Dají se někde sehnat jednotlivé programy bez toho, abych musel flashovat mobil? Mám MDA2 a chtěl bych mít více programů, než se vleze do EXT-ROM (na SD) a natahovat je ze STORAGE a STORAGE CARD, ale potřeboval bych je s koncovkou CAB. Je nějaká stránka se seznamem programů nebo jejich linky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od HELEKAL PETR
    Mám MDA2 a chtěl bych mít více programů, než se vleze do EXT-ROM (na SD) a natahovat je ze STORAGE a STORAGE CARD, ale potřeboval bych je s koncovkou CAB. Je nějaká stránka se seznamem programů nebo jejich linky?
    ... většina freeware i komerčních aplikací, jenž se instalují z PC, se po spuštění instalačního exe souboru rozbalují nejčastěji do složky C:/Program Files/Microsoft ActiveSync/název programu. V těchto složkách pak najdeš kromě jiného i cab soubory jednotlivých programů, které můžeš zkopírovat do PDA a spustit jejich instalaci přímo tam. Pokud si chceš tyto soubory i po jejich instalaci na PDA uchovat doporučuji jim přidat atribut jen pro čtení (popř. použít utilitu CABinstl, která ti navíc umožní zvolit cílovou složku instalace). U některých aplikací bude v jejich složce cab souborů víc, většinou je každý z nich zkompilován pro jiný procesor (SH3, ARM, MIPS) popř. OS (PPC, HPC) - to se ale většinou týká jen starších programů. Novější SW je vzhledem k situaci v HW určen jen pro ARM a PPC2002/WM2003.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    Cabinst mám, ale spíš jsem chtěl mít CAB soubory rovnou vyexpedované z exe souborů, protože nevlastním velké PC a časté návštěvy švagra taky nemusí dlouho snášet a momentálně nemám možnost a finanční prostředky na koupi PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. origo česká ROM-počeštěná
    Od ropyno v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-07-2011, 07:01
  2. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 18-01-2007, 10:55
  3. nová německá kuchyň
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 09-03-2004, 18:56