Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Pokryti slovinska a chorvatska

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229

    Zdravim,ma nekdo zkusenosti s pokryti IGO map v teto lokalite?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Nic moc, ale staci!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Odpověď stručná, nikoliv však výstižná. Mapy TeleAtlasu jsou v podstatě použitelný jen jako průjezdní, na což doplácí všechny softy s danými mapami. Obzvláště Slovinsko je v této oblasti téměř katastrofální. V Chorvatsku je situace trochu jiná, mapy od jiných výrobců map jsou na poměrně dobré úrovni, a to jak co do aktuálnosti, tak i podrobnosti. Z toho těží např. právě i-GO, které má pro HR jiné mapy (a nejen tam) a je tedy velmi dobře použitelné na prakticky všechny jízdy i turistického charakteru. A o ty nám většinou jde. Problémem je napojení (bezešvost) map Slovinska s okolními státy, tedy i Chorvatska.
    Úplná špice jsou pak mapy použité v softech fy Miero – jedná se o Via GPS, kdy mapy 1 rok staré s čerstvými mapami i-GO jsou, co do podrobnosti, téměř neporovnatelné a nově soft Cardinale.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Faja
    Nic moc, ale staci!
    mam detailnu mapu HR a SLO ale vzajomne do seba nepasuju... na hranicnych prechodoch sa cesty nespajaju preto navigacia planuje cestu cez Madarsko (
    Slovinci a Chorvati sa zrejme este stale nedohodli na presnych hraniciach

    Inak su obe mapy detaline na cisla domov, teda nie len prejazd (zmena sa tyka hlavne Slovinska).
    Verzia HR mapy je HR 2007.4
    Verzia SLO mapy je SLO 2007.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Mně to teda naviguje tak jak má.... zadám - Ústí \Labem - Brno jih - Novalja (HR) a jsem přesně tam , kam jedem na dovču. Kdybych věděl jak sem hodit screen, tak to sem dám na ukázku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    jj, po posledním update a použití originálního SW a map je to od stolu už v pořádku. Na přiloženém obrázku je obecně známý problém přechodu SLO/HR Macejl, nyní krásně průjezdný
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00222254_Macejl_7Xl4.jpg 
Zobrazení: 32 
Velikost: 19.4 KB 
ID: 6596  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    že by opravdu rozdíl mezi originálním a neoriginálním softwarem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od mipa
    že by opravdu rozdíl mezi originálním a neoriginálním softwarem?
    pochybujem, nasiel som stranku kde sa tento problem preberal, najnovsia mapa Slovinska 2007.01 je proste chybna, rovnako ma vraj problem najnovsi update pre Polsko
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    Praha - Split - v dannym úseku přesně jako Mudrunka....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    A co vám dělá např. úsek Redics (HU) - Lendava (SI) ? Projede přímo? V mojí "testovací" verzi s posledními mapami (si myslím...HR 2007.04-070612,SI 2007.01-070411) neprojede ani přes Macelj ani Redics-Lendava...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    24

    Čo som skúšal tak verzia mapy SLO 2007.01 (070411) ja asi najchybovejšia v nadväznosti na HR. Najnovší update je 2006.01 (070612) kde pri cezhraničnom plánovaní nie je problém. Je v podstate len prejazdová. Pokial potrebujem uličnú navigáciu v SLO tak som to vyriešil tak, že do adresára SD/iGO/maps som ešte vytvoril podadresár temp kde mám uloženú druhú verziu mapy SLO a podľa poreby si ich prehadzujem čo je otázka pár sekúnd.

    Popis máp
    Tu nájdete % pokrytie cestné, uličné, počty POI, RDS/TMC, PSČ, turistické chodníky atď..
    pre zaujímavosť
    SLO cesty 42,6% ulice 30.5%
    HR cesty 48,7% ulice 31,4%
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    Mohl byste mi, prosím, poslat mapu Slovinska, o které píšete (2006.01 (070612))? Adresa mipapo zavináč gmail tečka com.
    Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od vodafor
    Čo som skúšal tak verzia mapy SLO 2007.01 (070411) ja asi najchybovejšia v nadväznosti na HR. Najnovší update je 2006.01 (070612) kde pri cezhraničnom plánovaní nie je problém. Je v podstate len prejazdová. Pokial potrebujem uličnú navigáciu v SLO tak som to vyriešil tak, že do adresára SD/iGO/maps som ešte vytvoril podadresár temp kde mám uloženú druhú verziu mapy SLO a podľa poreby si ich prehadzujem čo je otázka pár sekúnd.

    Popis máp
    Tu nájdete % pokrytie cestné, uličné, počty POI, RDS/TMC, PSČ, turistické chodníky atď..
    pre zaujímavosť
    SLO cesty 42,6% ulice 30.5%
    HR cesty 48,7% ulice 31,4%
    Chtel bych upozornit ze mapa SLO 2007.01 (070411) je od Teleatlasu a je posledni co vysla, mapa 2006.01 (070612) je od Navigo Sistem Data a je to update lonske mapy, cili tezko je srovnavat
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Předevčírem (6.7.) vydali nové verze Chorvatska, Slovinska a Rakouska, které už výše zmiňovaný problém nemají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Mas verze? Videl jsem jen Finsko a Rusko
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. O2 (Eurotel) vylepšil mapu pokrytí
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-01-2007, 13:36
  2. Vodafone rozšířil pokrytí EDGE
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 29-07-2006, 21:39
  3. mapa chorvatska a slovinska
    Od vladimirsykora v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-02-2006, 17:21
  4. T-Mobile - mapa pokrytí s možností vyhledávání ulic (včetně EDGE a Wi-Fi)
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-10-2005, 11:25
  5. Mapa pokryti EDGE/GPRS u Oskara
    Od charles_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-07-2005, 07:22