Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Eurotel dataphone III...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    10

    Dobrý den,
    mám menší ( spíš větší) problém, včera jsem bez problemu naflashoval kamarádovo MDA III a tak jsem se dnes chtěl pustit do svého, ale ejhle poměrně jsem narazil. Samozřejmě jsem tam chtěl dát neoficiální wm5 ROM ale po vyzkoušení asi 8mi rom jsem zjistil že narozdíl od kamarádova ( vyloženě HTC, žádný dataphone, tmobile mda apod..) to nebude snadné, mda samozřejmě kaput ( bootloader jede ale system nenaběhne ani omylem - jen barevné pruhy) a asi na to nestačím... Jedná se o dataphone III od českého eurotelu ... Dokážete někdo poradit ? Nerad bych zůstal u mrtvého mda :-(

    PS: Vim že je to moje chyba a blbost tak tyhle komenty prosím vynechte...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    zabit cihlu neni blbost... tou je spis to ,ze s tim obtezujes ostatni misto toho abys hledal v diskuzich. Je to old stroj a takto umrtvenych byly mozna desitky.
    Pro tebe je to tak velky problem a ostatni maji hledat misto tebe diskusi o mrtvem DP?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    10

    Diskuze jsem prošel jak na xda-developers, buzzdev.net a i tady jsem hledal ....
    Diskuze jsem prohledával celej den, ale řešení jsem nenašel. Vypadá to že to mda ty Romky odmítá a jak ho donutit aby jí to přijalo jsem fakt nezjistil...
    Na radu kamaráda jsem chtěl romku přenastavit na CZ operátora ROm image editorem, jenže ten chce heslo a to ikdyž je velmi podobné datumu ( tudíž jsem zkoušel data vytvoření souboru, nahrání na server i poslední upravy toho souboru ve správném tvaru) prostě nejsem schopen zjistit...

    Takže prostě a jednoduše, myslíš že bych tu otravoval hned jak by to nešlo napoprvý ??? Věř mi že sem se s tim mořil celej den, nepovedlo se a tak potřebuju radu ( nejlíp od někoho kdo má zkušenosti z daným modelelm) a hlášky typu si blbej stačí hledat ve foru mi vážně nepomůžou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    10

    To jsem samozřejmě četl, ale neřeší to můj problém ..
    já to v pohodě naflashuju, ale cihla se nezapne, jen barevný pruhy...
    Jeden chlapík odsud to identifikoval na locknutý Mda ( což jsem si včera začínal myslet taky) a tak podle toho jdu znovu hledat...

    EDIT: právě jsem oživil cihlu WM2003SE od Tmobile Uk ( originál upgrade)
    Konečně mužu porádně vyzkoumat jak to s ní je...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    ET Dataphony III locknutý nebyly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    Mam to samy co ty, Eurotelackej Dataphone III a flasoval jsem uz minimalne 10x a zadny problem, a jestli tam mas barevny pruhy, tak jsi tam podle me WM5 dostal
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Eurotel Dataphone III
    Od Tomáš1522 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-08-2006, 19:02
  2. Eurotel DataPhone III - Eurotel je zase první...:(
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 08-02-2005, 13:49
  3. Eurotel DataPhone II
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 29-01-2004, 12:47