Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Co je s novou kuchyni?

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Od vcerejska se tam snazim pripojit,a ani jednou se mi to nepodarilo. Je zavada u mne,nebo ma jeste nekdo dobnou zkusenost?
    Chci tam varit,jelikoz jsem zjistil,ze chci prejit z 4.01.16 zpet k 4.01.00,u novejsi Romky totiz hapruje ceska lokalizace,u te starsi ne..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Taky mi nejde ( ta kuchyň ).
    Co ti hapruje? Mě jde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..mam puštěnou kompletní lokalizaci prostředí,nejen malou češtinu..a při tomto nastavení si zkus otevřít nějakou prezentaci pomocí toho softu jež je v rom jako bonus od t-mobilu..asi ti to napíše: nedostupná knihovna programu,a nebude to fungovat. Když vypneš lokalizaci,necháš jen malou češtinu,vše maká jak má..

    ..je to divný,nejdřív jsem myslel,že za to rom nemůže,že je to problém té češtiny..Omyl. Když flashnu 4.01.00 vše maká jak má,i s češtinou..

    ..vim že je to puntíčkářství,jenže i když na tom nejsem s anglinou nejhůř,chci tu lokalizaci používat,a ten program na prohlížení prezentací se mi dost hodí,používám ho,a líbí se mi na něm,že na rozdíl od CTNEX pocket slide show pracuje s klasickými prezentacemi power pointu,bez nutnosti převodu do jiného formátu jako to je nutné u CTNEX a ostatních PPC prohlížečů power pointu co znám..

    ..a navíc,lumpy přidal do kuchyně další software,chci tu novou kalkulačku,celkem hustá.., místo her co mám,a co mě už nebavěj..

    ..přidal ještě DAVU na fotky,dle mého nepoužitelné..,a obdobu MOBI pocket readera,nějakej mjubook,kterej je tam uplně zbytečně,jelikož když jsem si ho včera hodil při vaření do romky,vůbec pak nefungoval,což mne pěkně sere(pardon..),nechápu proč lumpy dává do té kuchyně soft,jež vůbec neni ochoten po uvaření fungovat..jako winamp,pocket tv.. jinak je ta kuchyň samozřejmě super,díky bohu za ní,yorch asi umřel,nebo si pořídil XDA2..a na nás už kašle..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Tak teď už to jede .... Ale z grafíku je vidět, že tam nějakej problém byl ... No, snad už byl vyřešen ku prospěchu nás všech .... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    Citace Původně odesláno od Zdeno
    Hurá do kuchyně
    Jedna amatérská otázečka...

    Je mi k něčemu tahle "kuchyně"? Mám h 5550? Pokud ano tak k čemu? Rád si se svým diářkem hraju a přivádím práci s ním k dokonalosti. Teď právě dumám jak si ho nechat všít pod kůži a být vždy připraven :-)

    Dík za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    14

    [QUOTE="xp........si zkus otevřít nějakou prezentaci pomocí toho softu jež je v rom jako bonus od t-mobilu..asi ti to napíše: nedostupná knihovna programu,a nebude to fungovat. Když vypneš lokalizaci,necháš jen malou češtinu,vše maká jak má.[/QUOTE]

    Zrovna jsem to zkoušel a vše jede jak má. Prezentace se spustila otočená o 90 stupňů a celá bez problému proběhla. Jen dodávám, že mám také plnou lokalizaci. Ale bez nápovědy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Citace Původně odesláno od zsadek
    Je mi k něčemu tahle "kuchyně"? Mám h 5550? Pokud ano tak k čemu?
    Ne, není Ti k ničemu. Je jen pro uživatele MDA. ROMky se totiž v různých zařízeních dost liší ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    ... a existuje něco co by mi bylo k něčemu? Jestli jsem to pochopil dobře nainstaluju do romky natvrdo programy a při Hard reset tam vše zůstane...
    Z.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Pochopil jsi to dobře, ale obávám se, že pro Ipaqy nic není ... Nebo jsem alespoň nic takového neobjevil ...

    P.S. ale Ipaqy měly utilitku, pomocí které to šlo udělat i bez vaření v kuchyni ....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problémy s novou oficiální ROM 2.03
    Od acero v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-03-2009, 14:52
  2. Kam s novou mapou?
    Od slay_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 22:05
  3. MDA II - jak do něj dostat novou ROM
    Od petrx v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 27-01-2006, 11:05
  4. upozornění na novou zprávu v ICQ
    Od tribiani v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2004, 14:44