Tak a je tu, já jsem osobně zatím nadšený zejména velikostí, designem a rychlými odezvami... co vy ?
Tak a je tu, já jsem osobně zatím nadšený zejména velikostí, designem a rychlými odezvami... co vy ?
HTC Touch je určitě krokem vpřed jako základní výbava nového strojku, přeci jen holá Windows Mobile jsou opravdu holá. Takže jako plugina zadarmo, proč ne.
Jenže uživatelé softů, ze kterých Touch čerpal inspiraci, ať už provenience SPB, SBSH a dalších Ti oprávněně namítnou, že vzorové softy (pravda, za peníze) umějí daleko více a stěží se jich budou zbavovat.
On jaksi Touch dělá spoustu věcí, ale žádnou pořádně. Tak snad neustrne a příští verze....možná.
Surgical: Člověče chlape tady si někdo koupí novou hračku založí vlákno a ty mu to hned pomluvíš - trocha tolerance by neuškodila. Měl jsem ho dneska v ruce a zařízení je to sympatický, najde si určitě hodně příznivců. :yes:
Chlape HTC Touch je soft (plugin do windows mobile) ne novy typ MDA
Edit sorry je to MDAhttp://palmare.idnes.cz/foto.asp?r=c...e-telefony_ada
Ano je to soft, ale pro mne funkcni s tim, ze je podporem konstrukci a jinou dotykovou vrstvou, a verte da se ovladat rukou(prsty) lepe nez stylusem. Dale povysuju za kladne velikost celeho zarizeni
Rozměry mě velice lákají, trochu mě mrzí foťák, protože váhám mezi P1i a právě Touchem .Nebýt toho foťáku tak jasně vede Touch a WM 6. Avízované ceny jsou v podstatě stejné,ale nevím, jestli se Sony Ericssonu dá věřit po tom průšvihu s P990. Těžké rozhodování za docela dost peněz, každá zkušenost pomůže.
Provozujete Touch s ještě jednou ochranou folií? Dá se na ten displej dát a pokud ano, neovlivňuje citlivost displeje?
Ano folie je v baleni, kterou jse aplikoval, lepsi se jeste neprodava, nicmene vse funguje jak ma a rozdil mezi funkcnosti jsem nepoznal. jeste jeden poznatek, da se psat I na sw klavesnici prsty,samozrejme nic moc ale pklepu je o dost mene nez jsem mel treba na S200 kde to neslo vlastne vubec...
pouzivam chytre telefony velmi dlouho, mel jsem jak celou radu Se tak dost nokii s60 s80 tak radu htc tak hp, zatim je toto nejlepsi co jsem mel.
A to tu nezminujete vybornou funkci touchFlo. Staci napr. v IE do stranky stoucnout briskem prstu (vetsi plochou nez bodem) a stranka se rozjede, zacne scrolovat a postupne zpomaluje. Dalsim tapnutim se da zastavit. Chce to trochu cviku ale je to skvele pouzitelne.
Milan
Moc díky za odpovědi, snad se tady trochu rozjede diskuze. Na žádnou zásadní zradu jste tedy zatím nenarazili? Jak je to s viditelností displeje na slunci? Vzhledem k počtu dïoptrií je pro mě kontrast displeje jednou z podmínek koupě. S200 je pro mě kontrastem naprosto vyhovující, je na tom Touch stejně?
Majitele S200 možná bude zajímat
http://www.youtube.com/watch?v=DF52pHk37D4
Mám lamerskou otázku. Plánuju koupi svého prvního MDA a toto zařízení se mi dost líbí. Tak teď k otázce. Jde s tím telefonovat normálně u ucha jako s klasickým telefonem nebo pouze přes nějakou handsfree nebo bluetooth sluchátko. Prosím nekamenujte mne za hloupej dotaz.![]()
Jde to jako s kazdym beznym telefonem u ucha.
Jaké máte zkušenosti s citlivostí wi-fi?
Takze od vcerejska si s nim hraju. Designove se jim imho docela poved. Padne pekne do ruky a je malinkej a lehkej. Bohuzel s tou velikosti zmizely skoro vsechny tlacitka :no: Jediny programovatelny tlacitko zustalo tlacitko fotaku.
Jinak ten TouchFlo je docela hezka vec, akorat k dokonalosti to ma hooodne daleko. Kdyby tam byl aspon jeden cudlik, ktery by se dal namapovat na OK, tak by to dost usnadnilo praci. Takhle aby se clovek furt snazil trefit ten malej krizek :? Stejne mi prijde, ze se clovek bez stylusu neobejde. Sice je displej hodne citlivej a co muzu porovnat s Variem, tak mnohem presnejsi na doteky prstem, ale furt to neni ono (zvlast pro vetsi prsty).
Co se tyce rychlosti a pameti - prijde mi, ze je to prebaleny Vario. IMHO je to dva roky starej pristroj s lepsim displejem :?
Zkousel jste na nem nekdo volat pres Skype? Funguje to,kdzy ma pomalej procesor?
Taky uvazuju o koupi a Skype je pro me nutnost... Diky![]()