Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 25 z 25 PrvníPrvní ... 15232425
Zobrazené výsledky: 361 až 373 z 373

Téma: HTC TOUCH, MDA TOUCH, rady, tipy, zkušenosti, problémy

  1. #361
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    59

    Ja by som sa chcel spítať či sa nejak nedá zmeniť zobrazenie prichádzajúceho hovoru.Lebo ked mi niekto volá tak je to dosť nanič ako to zobrazuje tak ak môžte mi pls poradte.Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #362
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    Ahoj lidi.Nevíte někdo,jak by se dalo změnit v Today orientace otočení displeje na druhou stranu,tzn ze svisle doprava?(tlačítka vlevo)Lze to jen v settings,což je nepohodlný a jen jednorázový.Chci to použít u TomToma (orientaci screenu v nabídce jako iGO 8 nemá).Tuším nějakou úpravu v registrech,ale potřeboval bych to po lopatě,neb jsem lama :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #363
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    já to řeším programem spb pocket plus 4. po nastavení pár věcí si jednoduše podržím stylus v rohu displeje a mám to v nabídce, nebo si to dám do tody pluginu co se mi vytvoří
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #364
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    To si neumím dost dobře představit.Chci aby to vypadalo tak jak je te,jen aby se sklapel doprava.
    Tuším že to bude nekde tady,ale kdo se tím má prokousat,ach jo :-(
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=267179&page=2

    radši to sem překopíruju z xda-developers:

    Disable menu animations
    To disable menu animations (sliding in/out) and speed up performance of the UI a bit:
    HKLM\SYSTEM\GWE\Menu\AniType = 0 (DWORD decimal)
    To change it back to the default:
    HKLM\SYSTEM\GWE\Menu\AniType = 6 (DWORD decimal)
    Disable window animations
    To disable window animations (minimizing/maximizing) and speed up performance of the UI a bit:
    HKLM\SYSTEM\GWE\Animate = 0 (DWORD decimal)
    And to switch them back on:
    HKLM\SYSTEM\GWE\Animate = 1 (DWORD decimal)
    Increase font cache
    To increase the font cache, speeding up font rendering at the cost of a bit of memory:
    HKLM\SYSTEM\GDI\GLYPHCACHE\limit = 16384 (DWORD decimal)
    To change it back to the default:
    HKLM\SYSTEM\GDI\GLYPHCACHE\limit = 8192 (DWORD decimal)
    You can set the value to pretty much anything you like

    Enable FileSystem cache
    To enable the FileSystem cache, speeding up overall performance at the risk of the cache not being written on a sudden reset:
    HKLM\System\StorageManager\FATFS\EnableCache = 1 (DWORD decimal)
    To disable again:
    HKLM\System\StorageManager\FATFS\EnableCache = 0 (DWORD decimal)
    Note that by default, the cache size is zero, and you will see no effect. See "Increase FileSystem cache" to incease the cache size
    Increase FileSystem cache
    To increase the file system cache:
    HKLM\System\StorageManager\FATFS\CacheSize = 4096 (DWORD decimal)
    To return the file system cache to zero:
    HKLM\System\StorageManager\FATFS\CacheSize = 0 (DWORD decimal)
    You can set the value to pretty much anything you like
    Increase FileSystem filter cache
    To enable the file system filter cache, speeding up overall performance with file mangement:
    HKLM\System\StorageManager\Filters\fsreplxfilt\Rep lStoreCacheSize = 4096 (DWORD decimal)
    To return the file system filter cache to zero:
    HKLM\System\StorageManager\Filters\fsreplxfilt\Rep lStoreCacheSize = 0 (DWORD decimal)
    You can set the value to pretty much anything you like
    Change the thickness of scrollbars
    To change the thickness of the scrollbars at the right/bottom of documents larger than the screen, adjust...
    For the horizontal (bottom) scrollbar:
    HKLM\System\GWE\cyHScr = 9 (DWORD decimal)
    For the vertical (right) scrollbar:
    HKLM\System\GWE\cxVScr = 9 (DWORD decimal)
    The default thickness is 13. You can set the value to pretty much anything you like
    Change the length of scrollbar arrow buttons
    To go with changing the thickness of the scrollbars, you may wish to change the length of the scrollbar arrow buttons...
    For the horizontal (bottom) scrollbar arrows:
    HKLM\System\GWE\cyVScr = 9 (DWORD decimal)
    For the vertical (right) scrollbar:
    HKLM\System\GWE\cxHScr = 9 (DWORD decimal)
    The default length is 13. You can set the value to pretty much anything you like
    Enable ClearType in Landscape mode
    To enable ClearType in Landscape mode:
    HKLM\System\GDI\ClearTypeSettings\OffOnRotation = 0 (DWORD decimal)
    To disable:
    HKLM\System\GDI\ClearTypeSettings\OffOnRotation = 1 (DWORD decimal)
    Note that your PocketPC screen's LCD red/green/blue ordering required for proper ClearType display is only correct for Portrait display. You may or may not prefer to leave ClearType in Landscape mode disabled



    Add a 'Disconnect' button (and Timer) to the Connection List for GPRS
    To add a Disconnect button:
    HKLM\ControlPanel\Phone\Flags2 = 8 (DWORD decimal)
    To add a Disconnect button and a timer display showing how long GRPS is in use for the session:
    HKLM\ControlPanel\Phone\Flags2 = 16 (DWORD decimal)
    To disable both the Disconnect button and the timer:
    HKLM\ControlPanel\Phone\Flags2 = 0 (DWORD decimal)
    Change the 'user agent' identification of Pocket Internet Explorer
    To change the 'user agent' identification of Pocket Internet Explorer, several fields need to be adjusted. The example shows how to identify as Internet Explorer 6 - desktop version
    The standard compliance 'user-agent' string:
    HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Int ernet Settings\5.0\User Agent\(Default) = "Mozilla/4.0" (REG_SZ string, no quotes)
    Defaults to "Mozilla/2.0" The application/version string:
    HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Int ernet Settings\5.0\User Agent\Version = "MSIE 6.0" (REG_SZ string, no quotes)
    Defaults to "MSIE 4.01" The host operating system string:
    HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Int ernet Settings\5.0\User Agent\Platform = "Windows NT 5.0" (REG_SZ string, no quotes)
    Defaults to "Windows CE" Please note that if you change the Platform string, PDA-friendly sites may stop sending you PDA-friendly content automatically. Leave this string set to "Windows CE" unless a site absolutely refuses to work, or you want the site to feed you its normal content.
    Change the location of 'Temporary Internet Files'
    When browsing the web, pages and images are saved in the 'Temporary Internet Files' location. You can change this location to, for example, your Storage Card:
    HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Exp lorer\Shell Folders\Cache = "\Storage Card\cacheie" (REG_SZ string, no quotes)
    To return to the original location:
    HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Exp lorer\Shell Folders\Cache = "\Windows\Profiles\guest\Temporary Internet Files" (REG_SZ string, no quotes)
    Change the display of the clock in the taskbar
    The clock in the taskbar can be changed to show not only the time, but also the date, or just the date, or nothing at all.
    To show nothing:
    HKLM\Software\Microsoft\Shell\TBOpt = 0 (DWORD decimal)
    To show just the clock:
    HKLM\Software\Microsoft\Shell\TBOpt = 1 (DWORD decimal)
    To show just the date:
    HKLM\Software\Microsoft\Shell\TBOpt = 2 (DWORD decimal)
    To show both the date and the clock:
    HKLM\Software\Microsoft\Shell\TBOpt = 3 (DWORD decimal)
    Note 1: If you switch to the Analog clock display, the date will remain visible -through- the Analog clock
    Note 2: Setting the clock to show 'nothing' will still keep the reserved space, showing the taskbar background, and obscure any icons that will shift to the right.
    Note 3: Your date may get obscured by the space reserved for the OK/Close button in the top-right. You can fix this my adding spaces at the end of your 'Short Date Format'. See also the tweak on 'Change the Short Date Format'
    Change the Short Date Format
    Applications may call upon the system to provide a 'short date format'. One such application is the Date/Time display in the taskbar, if set to show the date. To change the Short Date Format to show "Mon/2" (example):
    HKLM\nls\overrides\SSDte = "ddd/d " (REG_SZ string, no quotes)
    Note 1: For more information on date/time formatting strings, see: http://msdn.microsoft.com/library/de...ateformats.asp
    Note 2: All applications using the short date format will be affected by this change. Choose wisely
    Disable the security warning when installing non-certified application
    To disable the security warning when installing a non-certfied application, set:
    HKLM\Security\Policies\Policies\0000101a = 1 (DWORD decimal)
    To restore the warnings:
    HKLM\Security\Policies\Policies\0000101a = 0 (DWORD decimal)
    Note that this makes it easier for any malware to install itself
    Change the application launched by Today screen Soft Keys
    To change the application launched by the Today screen Left soft key:
    HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\112\Open = "\Windows\Calendar.exe" (REG_SZ string, including quotes)
    To change the title of the Left soft key:
    HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\112\(Default) = "Calendar" (REG_SZ string, no quotes)
    To change the application launched by the Today screen Right soft key:
    HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\113\Open = "\Windows\Start Menu\Programs\Contacts.lnk" (REG_SZ string, includin
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #365
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    9

    Zdravím všechny, chci se zeptat jestli se někomu na displeji asi mezi dotykovou vrstvou a orig. krycí fólií ( ne tou dodatečně nalepenou) objevila taková jakobi vzduchová bublina, která vypadá jako olejová skvrna na vodě? Přesně to kopíruje tvar displeje, ale je to tak o 1cm ve všech směrech menší. Stejně jak se objeví , i zmizí? jakoby šlo o nějaký elektrostatický jev, ale netuším co to způsobuje. Není to nic co by snižovalo použitelnost Touche, ale tak trochu to štve. Díky za rady a tipy. Ještě když na to položím stilus nebo prst i jen lehce, tak to zmizíops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #366
    FigaCZ
    Guest

    Ahoj prosím vás o pomoc s USPL nemůžu zaboha odemknout CID. ICQ 264996375 a mail www.f@seznam.cz Předem děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #367
    FigaCZ
    Guest

    Prosím vás o pomoc. V nejnovější ROM T-Mobile mi špatně funguje správa paměti, i když mám volnou RAM, tak PDA hlasí, že má nedostatek RAM. Proto prosím buď o pomoc s flashem nebo nějakou radu ohledně té RAMky. Jedná se mi hlavně o navigaci iGO8, která předtím fungovala, i když jsem měl méně RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #368
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    1

    Zdravim majitele pristroju HTC. V soucasne dobe dobe jej vlastnim neco o kolo sedmi mesicu a bez vyraznejsich problemu, konkretne TOUCH CRUISE nebo-li POLARIS. Pomohlo smazani ceske lokalizace od Sunnysoft a pristroj se stal hned o neco hbitejsim -> pred smazanim se vselijak "deformovala" klavesnice
    Jinak bych se chtel zeptat, zda nekdo netusi, kde se da v registrech nastavit, aby pristoroj dokazal udrzet Wi-fi spojeni i v rezimu spanku. Hledal jsem ve slozce HKLM/CONTROLPANEL/WiFi a Wireless LAN zkousel zmenit nekolik hodnot, avsak bez ocekavaneho efektu. Mate nekdo tuseni? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #369
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    24

    Ahoj já to mám na Touchi taky. Začalo to na středu zařízení a postupně se to rozšiřuje. Nijak to neomezuje použití přístroje a nejvíce to jde vidět na ostrém slunci. Taky absolutně netuším co s tím...

    Edit: prosím moderátora o smazání duplicitního příspěvku. (díky)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #370
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od David Hess
    Zdravím všechny, chci se zeptat jestli se někomu na displeji asi mezi dotykovou vrstvou a orig. krycí fólií ( ne tou dodatečně nalepenou) objevila taková jakobi vzduchová bublina, která vypadá jako olejová skvrna na vodě? Přesně to kopíruje tvar displeje, ale je to tak o 1cm ve všech směrech menší. Stejně jak se objeví , i zmizí? jakoby šlo o nějaký elektrostatický jev, ale netuším co to způsobuje. Není to nic co by snižovalo použitelnost Touche, ale tak trochu to štve. Díky za rady a tipy. Ještě když na to položím stilus nebo prst i jen lehce, tak to zmizíops:

    Ahoj já to mám na Touchi taky. Začalo to na středu zařízení a postupně se to rozšiřuje. Nijak to neomezuje použití přístroje a nejvíce to jde vidět na ostrém slunci. Taky absolutně netuším co s tím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #371
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    24

    Mohl by mi prosím někdo doporučit, některou z aktuálních rom pro Touch? Hedal jsem na xda. a je ta mtolik verzí, že se v tom příliš nevyznám.
    Dal bych přednost některé bez Manilla2D, která by vyřešila moje časté problémy s nedostatkem paměti (kolikrát ani ty smartřády mi nejdou spustit a na pozadí neběží skoro nic). Díky předem za jakýkoliv Tip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #372
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od babicka
    Hledej tady:
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=374

    Ja pouzival Shadow 1.1 a ta mi prisla fakt dobra. Stabilni a rychla. Ted mam Shadow 2.0 Ta uz je postavena na WM6.1 a zatim jeste ma nejake mouchy, ale nic kvuli cemu by se nedala pouzivat. Nove uz je i Shadow 2.1, kterou jsem zatim nezkousel. Ostatni ROMky mi podle obrazku pripadaly moc preplacane.
    mám na tebe prosbu .Nemohl bys mi napsat polopate jak odemknout přístroj a nacpat tam novou rom ??? dikes
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #373
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    69

    je k nalezení nějaká 6.1 rom pro touche? 128/64 ideálně nějaká co šetří pamětí? prošel jsem xda ale je tam toho moc a nejak se v tom neorientuju, zkoušel někdo něco z novějších dom?

    předem díky za odpověd
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 25 z 25 PrvníPrvní ... 15232425

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 548
    Poslední příspěvek: 26-10-2009, 10:07
  3. HTC Touch 3G Jade - zkušenosti, tipy a triky...
    Od qwero_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 13:00
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08