Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 25 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 373

Téma: HTC TOUCH, MDA TOUCH, rady, tipy, zkušenosti, problémy

  1. #121
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    Citace Původně odesláno od ASUSik
    Citace Původně odesláno od salvator
    Heeej, kdo jste všichni bečeli po větší paměti u Touche, je na světe Touch II a má dvojnásobek :-D
    a výsuvnou klávesku, ale ta je šílená. Suretype Keyboard ...něco mezi PhonePad a qwerty. Nevím, jak si na to zvyknu - 2 písmenka pod jednou klávesou s qwerty uspořádáním. Děs
    Jinak možno vidět na: http://www.mobilnaut.cz/?a/1330 nebo http://mobilenet.cz/aktuality/clanek.php?id=a971&htc-v-pondeli-predstavi-vysuvny-model-htc-touch-slide
    asi HTC nema něco jako technologickou záruku, že když mám Touch 1 tak mi daj za 25% ceny Touch 2
    Jo, myslíš obdobu iPhone od apple? ;-) ...těm co koupili teď vrací rozdíl cen před a po slevě, že? :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    Ok díky moc, ještě jeden troufalý dotaz, nebyl by někde odkaz na stažení cracklé verze?
    Ale fuuj. To sem netahej! ...cena okolo 3000,- snad už není tak moc, ne? ...to bylo fakt troufalé!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    6

    Ahoj, vyřešil jste někdo to dvojí zabrazování kontaků? Myslim to, jak se zobrazují naráz kontakty ze SIM i z telefonu? Je to otrava to mít dvakrát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Zdravim všechny. Chtěl bych se zeptat, jestli se někomu povedlo rozchodit na Touchi Skype. Čistě teoreticky to možný nejspíš neni, ale zajímalo by mě jestli to někdo zkoušel a jak dopad. Dík za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    Se SKYPE by problém být neměl. Ale použitelné přes WiFi. Přes normální data tak akorát psaní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Myslel jsem samozřejmě přes Wifi, ale v různých recenzích například i na ce4you se často vyskytuje informace, že Skype, aby mohl fungovat, potřebuje alespoň 400 MHz procesor. Jinak se to údajně trhá a vůbec jsou problémy s přenosem. Proto mě zajímá, jestli s tím má někdo osobní zkušennost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    existuje i SKYPE pro pomalé procesory. Na Touch jsem to ještě nezkoušel,ale na Variu, které má stejný procák to fungovalo bez problémů ( přes SD WiFi kartu)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Super děkuju za odpověď. Teď ještě tenhle prográmek někde sehnat a jde se na to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    Na ty kontakty existuje Cab, kterým to skryješ a druhej, kterým se ti případně zase zobrazí.

    Ke stáhnutí v mém následujícím příspěvku
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od pm
    Super děkuju za odpověď. Teď ještě tenhle prográmek někde sehnat a jde se na to.
    mohu poslat, ještě jsem ho v PC našel
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Děkuju za ochotu. To jsem ani nečekal, že se mi dostane tak rychlý podpory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    29

    vážně nevíte co může být s tou synchronizací? když dám aby se to vše udělalo znova tak to sice přesynchronizuje, jenže zmizej ty kontakty v touchflow
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Jediný co mě napadá je, žes nainsatalovala office 2007 co u toho byly a ty ti přestaly fungovat, pač je to trial. Něco jsem o tom čet v manuálu. Jinak nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1

    Zdravím, tak jsem si taky pořídíl Touche. Chtěl jsem se jen zeptat, je normální, že ten to D-PADove tlačítko je takové volnější (trošičku plave)? Normálně by mě to asi nenapadlo, ale držel jsem v ruce i Heralda a tam to bylo fest napevno. Jinak výkon i výdrž je snad ještě větší než u toho Heralda a novější ROMky to prý jen zlepšují. Náhodou nemáte někdo zkušenost s nějakou jinou ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    34

    to d-padove tlacitko je take volne aj u mna... takze to bude asi normal
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 25 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 548
    Poslední příspěvek: 26-10-2009, 10:07
  3. HTC Touch 3G Jade - zkušenosti, tipy a triky...
    Od qwero_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 13:00
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08