Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 25 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 373

Téma: HTC TOUCH, MDA TOUCH, rady, tipy, zkušenosti, problémy

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    3

    Nevite nekdo zda ma Touch stejny konektor pro nabijecku do auta jako MDA Compact III? Uvazuju ze bych vzal od T-Mobilu balik (urceny pro Compact) TomTom Navigator 6 s mapama, nabijeckou a drzakem do auta za bonus body.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    3

    A nezkousel jste nahodou nekdo Touch s GPS modulem Nokia LD-3W?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    ahoj lze nějak vypnout Tu todey obrazovku s velkýma ikonama a dát tam klasickou today z WM6 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ahoj,
    testnul jsem Touch s GPS Nokia a celkem to jede. Jen se jako u jinych MDA musi nekdy po spusteni navigace vypnout a zapnout aby se spravne rozjela BT komunikace.

    Ty velke ikony na Home screenu je klasicky plugin, takze to jde normalne vypnout v nastaveni today obrazovky.
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    6

    Můžu se zeptat jak jsi přesně postupoval při párování s Nokia GPS? A jaký navigační software používáš? Já jsem GPS s HTC akorát spároval (nebo zpároval? :-) ale to je tak všechno. Předtím jsem měl N80 a při komunikaci GPS blikalo střídavě modře a zeleně, teď blíká jen zeleně a z toho usuzuji, že je někde probém. A TomTom 6 modul vůbec nenajde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ahoj,
    jak už jsem psal, Nokia tady malinko nedodrzela BT standard a bohuzel se to projevuje hlavne pri komunikaci s PDA od HTC. Navic se tak nechovaji uplne vsechny kusy GPS, takze nekomu to beha naprosto normalne.
    Prvni typ problemu muze nastat pri parovani. Na MDA je potreba vyhledat GPS. Pak se stiskne next a mela by se otevrit obrazovka s moznosti zaskrtnout seriovy port. Pokud to tak neni, GPS se vypne a zapne a na MDA se da refresh. Pak uz by se tam mel seriovy port objevit. Ten se zaskrtne, dokonci se instalace , prida se odchozi port na volny com port. Tam doporucuji nezaskrtavat sifrovanou komunikaci. Tim je to pripravene k fungovani.
    V TomTomovi v nastaveni GPS se zvoli ostatni BT a mel by se tam ten port objevit. Na nekterych strojich se da naopak najit v posledni sekci ostatni GPS, kde se jeste zada rychlost portu na 9600. Pokud se port neobjevi, zase doporucuju kratce GPS vypnout a zapnout a skusit to znovu. Nekdy pomuze pri prvnim pripojeni nejprve rozjet nejaky jiny free GPS program jako APPLSIRF, Visualgps apod. na nastavenem com portu a pak teprve paralelne s tim pustit TomToma. Pak se port vetsinou ukaze.
    Pri vlastnim provozu se taky obcas stane, ze to na zacatku nahlasi chybu portu nebo neexistujici port, pak vzdy staci opet GPS vypnout a zapnout a pak uz to frci jak ma.
    Doufam, ze jsem to napsal srozumitelne a ze ti to pomuze.

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    6

    Už se mi to konečnš podařilo zprovoznit. Takže pro ty, kdo s tím mají problém: Nastavení - systém - external GPS: software COM4, Hardware: nic nevyplněno, přístup: automaticky. V nastavení bluetooth zaškrtnutý seriový port, odchozí port nastavený na COM6, zabezpečené připojení nezaškrtnuto. V nastavení TomToma - stav GPS - konfigurovat - jiný přijímač GPS - nastavit port na COM6 (podle odchozího portu v nastavení samotného bluetooth). Pokud to napoprvé nepůjde, je dobré ještě zkusit resetovat nastavení TomToma do defaultu a nastavit to znovu, to byl můj případ, a pak už vše šlapalo jak hodinky. Díky patří uživateli Hajekm :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    50

    Chtěl jsem se zeptat uživatelů HTC Touch, jaké jsou tam možnosti zadávání znaků, jestli jen klávesnice či i jiné formy (rozpoznávání písma, mobilní klávesnice s T9. Nabo jaký systém používáte na psaní a co se Vám nejvíce osvědčilo.

    Díky.

    P.S.: Doporučili byste tento stroj? Jaké jsou dle Vás nevýhody zařízení (displej na sluníčku, zvuk poslechu hudby, atd....)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    6

    Ahoj, Touch umožňuje při psaní používat pouze virtuální qwerty klávesnici (prostě klasika jako na ostatních PDA), rozpoznávání písma zde není umožněno. Jediné, kde se dá psát a kreslit jak je libo jsou poznámky. Touch nemá T9 ale můžeš použít funkci dokončování textu, tzn. že napíšeš počáteční písmena a nabídne se ti několik možných slov. Jelikož už jsem předtím PDA měl tak jsem si na zadávání textu pomocí stylusu a virtuální klávesnice zvyknul během chvilky. MDA Touch můžu s klidem doporučit, je malý, lehký, hezký, elegantní, Má všechny důležité funkce včetně WiFi, BT, EDGE, a ještě si s tím zatelefonuješ :-). Jediná nevýhoda je slabší harware, rychlost není zrovna to, čím se může Touch chlubit ale dá se to zvládnout. Musíš jen vždycky všechny aplikace povypínat. Kdo měl někdy Nokii N80, ví o čem mluvím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    21

    A co lokalizace od Sunnysoftu?Je to pouzitelne,nebo mam radeji pockat na original od Htc?Po zkusenostech s Etenem nemam moc k Sunnysoftu duveru.
    Predem diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    7

    lokalizace je az na nekolik velmi drobnych chyb v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    50

    Zdravím, máte někdo nainstalovanou mobilní klávesnici s českou T9 na HTC Touch? Pokud ano, mohli byste mi prozradit, kde bych to mohl sehnat? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    53

    Koupil jsem si Touche před pěti dny a jsem maximálně spokojený. Vzhledem k tomu, že jsem měl předtím Compacta tak si teď musím zvykat na to, že je o něco pomalejší. Ale dá se to přežít. Design je nádherný a rozměry jsou ještě lepší než u Compacta. Docela mě i překvapilo příslušenství k němu dodávané.

    Měl bych jeden dotaz ohledně paměti - mám spuštěné jen dva plug-iny jinak nic a zbývá mi jen 14 mb RAM použito je celých 34 mb. Mají to tak všichni, z Compacta jsem byl zvyklý na 25 a to jsem měl o hodně více programů. Navíc se tam pamět dala rozdělovat: programy a uložiště. S tak málo RAM budu mít u nějakých programů problém. Mám třeba zrušit customizaci?

    Jinak je to skvělé zařízení a můžu zatím jen doporučit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    7

    Měl bych jeden dotaz ohledně paměti - mám spuštěné jen dva plug-iny jinak nic a zbývá mi jen 14 mb RAM použito je celých 34 mb. Mají to tak všichni, z Compacta jsem byl zvyklý na 25 a to jsem měl o hodně více programů. Navíc se tam pamět dala rozdělovat: programy a uložiště. S tak málo RAM budu mít u nějakých programů problém. Mám třeba zrušit customizaci?


    celkem bezna zalezitost, problem budes mit urco s navigaci ja s tim taky bojuju
    customizace na to podle me mit vliv nebude

    Jinak je to skvělé zařízení a můžu zatím jen doporučit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    customizaci bych rozhodne zrusil, muze na to mit velky vliv. Jak je u T-Mobile resena cestina ? take primo v rom jako treba u varia ? pokud je pouze v extrom, vyhodil bych ji take, bude zarizeni dost zpomalovat
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 25 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 21:38
  2. Reakcí: 548
    Poslední příspěvek: 26-10-2009, 11:07
  3. HTC Touch 3G Jade - zkušenosti, tipy a triky...
    Od qwero_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 14:00
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 16:08