Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 25 PrvníPrvní ... 3111213141523 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 373

Téma: HTC TOUCH, MDA TOUCH, rady, tipy, zkušenosti, problémy

  1. #181
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od Wobluda
    Zdarec lidi sice už Tače krotím víc jak měsíc ale ještě pořád to není vono asi to bude tím že jsem v těhle přístrojích začátečník, ale tahle mašinka mi učarovala. Zajímalo by mě jak se dá nastavit (nebo jakým způsobem) dostat aby kalendář ukazoval svátky (jména) a jestli je nějakej prográmek na zapnutí Bluetoothe protože lézt až do nastavení mě fakt nebaví. za odpovědi zatím dík
    Používám Battery Status minimalizovaný ve spodní liště. Jsou tam zobrazené ikonky Bt, Wifi, telefon. Comm Manager už nepoužívám. Na svátky používám Today plugin s názvem svatky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    10

    CHtěl bych se zeptat, jestli se někdo nesetkal s problémem u Správce zvuku (vestavěný přehrávač hudby v Touchi). Jednoho dnes se prostě odmítl spustit z důvodů kritického nedostatku paměti. nepomohl ani hard reset do původního nastavení. Po spuštění správce a začátku hledání songů v přístroji se na displeji vyhodí bílá obrazovka s nabídkou ukončení spuštěných aplikací a varováním, že není dostatek paměti pro program ...

    Nevíte někdo, co s tím. ROM a vše okolo je původní - tedy čistý systém bez jediné navíc nainstalované aplikace.

    Díky za každou radu ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6

    Vím, že to tady už bylo zmíněno, ale nemá už někdo konečně originál T-Mobile ROM na MDA Touch? Fakt by mi to bodlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    4

    zdarec lidi, mám problém s přenášením souborů přes btooth přímo na kartu u Tače. Automaticky se přenáší do founu. nemá s tím někdo zkušenosti jak to nastvit ?
    zatim díkec
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Wobluda: Proc svoje prispevky pisete nekolikrat do ruznych temat? :?
    Zde mate odpoved http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=26387
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    viem mi niekto poradit ako mozem zmenit font pisma v HTC Home???
    Hlavne sa mi jedna o ten velky cas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    4

    RStein: aj omluva psal jsem to s přestávkama a nevěděl jsem jestli jem to poslal
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    39

    Koupil jsem MDA Touch a jsem překvapen, že tam je 128MB RAM + 256 MB ROM. Měl jsem za to, že to je pouze polovina.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6

    No tak to jsem taky překvapen...A kde jste to koupil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    39

    V T-Mobile. Je to MDA Touch, nikoliv HTC Touch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Tak to asi sami nevědí, co prodávají... Tohle je z webu T-Mobile:
    * EDGE
    * Wi-Fi
    * Připojitelnost - Bluetooth
    * Připojitelnost - USB kabel
    * Paměť interní [MB] ROM 128, RAM 64

    Nebo sis to poplet s MDA Vario III ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    39

    Ne, nepopletl, opravdu to je Touch :yes:

    Kazdopadne i oficialni specifikace na strankach HTC uvadi 64/128. Mozna se jedna o predcasne uvedeni Touch Enhanced, kdo vi.

    Pro neduverivce mohu dorucit screenshot, ale zatim jeste nemam rozchozenou synchronizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    16

    Taky jsem dneska koupil Touche a ma 128/256. Tuto verzi predstavil nemecky T-mobile zhruba pred mesicem a v cesku to zrejmne bude cerstva novinka. Kazdopadne prijemne prekvapeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    29

    já chi taky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    2

    Muzu potvrdit mam ho dnes fungl novej od T-mobile a opravdu me pamet mile prekvapila.256/128
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 25 PrvníPrvní ... 3111213141523 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 548
    Poslední příspěvek: 26-10-2009, 10:07
  3. HTC Touch 3G Jade - zkušenosti, tipy a triky...
    Od qwero_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 13:00
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08