Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 25 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 373

Téma: HTC TOUCH, MDA TOUCH, rady, tipy, zkušenosti, problémy

  1. #136
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    29

    nevite, kde by se tady dal sehnat ten batery charger??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6

    Pcket Contact Manager v0.15
    prosim poradil by mi nekdo jak na zobrazeni softwarove klavesnice u programku Pocket CM v0.15, aby bylo mozno v kontaktech vyhledavat pomoci zadanych jmen. Po instalaci tohoto programu a jeho spusteni se mi skryje spodni lista a nelze se tak dostat k softverove klavesnici (T-Mobile MDA III).. zkousel jsem nainstalovat v 0.14 a 0.13 tam to dela to stejne, pouze u verze 0.8 se klavesnice zobrazovala
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Ahoj vsem,

    mam jeden problemek. Mam MDA Touch a kdyz spustim IE, tak je home page customizovana od TM (default_0405.htm). Chtel bych ale mit klasickou jako ma wm6 tzn., ze nahore je napis Microsoft Internet Explorer Mobile, pod tim lista Hledat a pod tim Favorites a History, ktere se daji rozkliknout. Ta home page je default_0409.htm.

    Zkousel jsem ji pretahnout z Varia wm6 i jsem koukal na HP 514, kde je taky. Spustit jde, ale kdyz kliknu na Favorites nebo History, tak misto toho, aby se mi zobrazily naposledy navstivene oblibene, tak se spusti slozka Windows. Predpokladam, ze to bude tim, ze je ta stranka psana pro WWE, kdezto ta v MDA je CSY a kdyz kliknu na Favorites, tak to hleda Favorites, ale v MDA to jsou Oblibene polozky. Koukal jsem na tu stranku (default_0409.htm), ale na prepsani moje znalosti nestaci ops:

    Mel byste pro mne nekdo reseni?

    Predem diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    29

    tak sem právě pocítil tu onu malou paměť RAM když si pustím MP3 přehrávačem zvuků a začnu třeba jen psát SMS tak to přestane hrát, u media playeru to funguje bezproblémů, je nějaká reálná možnost řešení tohoto problému?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    13

    skype i ICQ fungují naprosto skvěle jak přes wi-fi, tak přes GPRS.

    s problémem duplicity se sim kartou - já na sim nic nemám, kontakty a vše je zálohováno v PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    29

    nestává se vám, že se vymazávaji jména u historie hovoru? proste tam mam jen cisla, nevite co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    10

    Konečně jsem taky získal MDA Touch a jsem z něj nadšeny. CHtěl bych se ale zeptat, jak nebo co můžu v Uložišti smazat, abych ho UVOLNIL. Vse co jde davam instalovat na paměťovou kartu, ale i tak mam plný uložiště. Neví někdo z přítomných co můžu překopírovat na kartu nebo smazat?
    Je to moje první PPC, takže ještě tápu. Díky za každou radu.

    -b
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    29

    doporučuju ihned udělat MR a nechat proběhnout customizaci, tímto způsobem sem získal cca 8mb místa (O2)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    2ASUSik: spis nenechat, ne?

    2BURIS: Zrovna vcera jsem to resil. Jediny, co se mi podarilo smazat, byla slozka Rings ve Windows (coz docela pomohlo) a pak jsem vyhazel nejaky obrazky a sablony z My Documents. Ale je tam desne moc zbytecnosti, ktery jsou v Rom a nejde se jich zbavit. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    10

    Diky, jdu mazat :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Tak nevim, jak se ASUSikovi podarilo usetrit 8 MB, ale kdyz jsem to vcera zkousel (konkretne MDA Touch od TM) tak rozdil byl asi 1,5 MB. Btw. Nekde v prvnich strankach tehle diskuze jsem to porovnaval a psal konkretni cisla.

    Btw. Chtelo by to nejakou cistejsi rom resp. stacila by ofiko od TM, aby se pak dala pripadne preflashovat zpatky.

    Edit: Nevite nekdo nahodou, jak docilit toho, aby se pri vyvolani kostky - kontakty zobrazovaly jen fotky a ne fotky se jmenem kontaktu (viz nize)?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00241829_cube_r9sb.jpg 
Zobrazení: 13 
Velikost: 17.2 KB 
ID: 7123  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od burticek
    2ASUSik: spis nenechat, ne?
    oh, pardon, samozřejmě NEnechat


    a vy fakt nemáte problém s tou historií hovorů??
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Omlouvam se pokud to tu uz nekdy bylo,zde je rozebrani HTC Touch do posledniho sroubku,kdyby to snad nekdo nekdy potreboval..

    http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor_htc_touch/
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Zdar. Potřeboval bych tak trochu poradit. Mám problém s tim, že mi nejdou synchronizovat kontaky. Netušil jsem proč, protože jsem měl nakonfigurovanej mailovej účet, kterej šlapal. Teď jsem si ale uvědomil, že tam je účet E-mail Outlook, kterej se ale nedá konfigurovat. Fakt nevim jak se do něj dostat. Potřeboval bych poradit, jak ho nakonfigurovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6

    Zdravím, mám MDA Touch pár dní. Mám pár přání, respektive dotazů.
    1) Nemá někdo oficial ROM od T-Mobile, rád bych si Touch flashnul, ale co kdyby se to pokazilo a já přišel o záruku
    2) Bylo tady zmíněno taktování, mohl by mi někdo prosím dopodrobna přesně říct, jak to mám nastavit? Nebo třebas hodit nějaký screen?
    3) Rád bych, kdyby nějaká dobrá duše uvedla programy, bez kterých si své HTC Touch nedokáží představit. Alespoň pro inspiraci.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 25 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 548
    Poslední příspěvek: 26-10-2009, 10:07
  3. HTC Touch 3G Jade - zkušenosti, tipy a triky...
    Od qwero_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 13:00
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08