Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: čeština pro GPSTuner

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    78

    Dobrý den.
    Existuje prosím čeština pro GPSTuner?
    Případně kde by se dala sehnat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jakou verzi GPS Tuneru máte na mysli? Já měl zkušební verzi 5.1 a tam byla čeština normálně součástí programu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    78

    Mám tu nejnovější,myslím 5.1.
    Kde ji tam najdu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jak je dole těch 5 záložek tak tu poslední, je to obrázek satelitu, když klepnete jednou tak je tam správa GPS a když podruhé objeví se nastavení tam je položka "others" a když tu otevřete tak je jako první language
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    78

    Perfek ,děkuji-super pomoc.Je k tomu co dodat?
    Ještě jednou DÍK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    20

    Upravil jsem původní češtinu GPS tuneru 5.0 i 5.1.
    Prodloužil jsem zkratky u kompasu a počítadla a opravil jsem další chyby.

    Pozor ke stažení je více verzí:
    1. Upravená původní čeština + původní výchozí prohlížeč PIE (iexplore.exe)
    2. Upravená původní čeština + výchozí prohlížeč Opera nainstalovaná v \Program Files\Opera
    3. Upravená původní čeština + výchozí prohlížeč Opera nainstalovaná v \SD-MMCard\Program Files\Opera

    Pokud máte Operu někde jinde nebo máte jiný prohlížeč přepište cestu programu na řádku 146!
    Pokud se vám GPS tuner při vyvolání prohlížeče sekne znamená to že jste zadali špatnou adresu.

    Taky kdo by chtěl hlasovou navigaci v češtině může si stáhnout Sounds.zip a nahradit v původní soubory.

    Vše pečlivě zálohujte!
    BTW: Nevíte jak se daj stáhnout turictický mapy ze Seznamu?
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    20

    Čeština je kompatibilní i s verzí 5.1, ale je tam napevno zabudovaný PIE, žádná Opera.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Šmarjájozef, čím to, že o tu tvoji češtinu s odstraněnými pravopisnými chybami nebudu mít zájem? Že by to bylo tímhle?

    "Prodloužil jsem zkratky u kompasu a počítadla a opravil jsem pravopisný chyby."

    Zkus příště opravit nejenom pravopisný, ale i pravopisné chyby. BTW jaká to zvěrstva jsi vlastně opravil, abys je nahradil jinými :-/?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Čeština v ROM
    Od Valheru_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 31-05-2009, 17:47
  2. gpstuner,ale možná pomůže i někdo s OZI...
    Od sikula05 v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-12-2007, 19:16
  3. Mio 550 čeština
    Od Jony_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-10-2006, 18:08