Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Navigování mimo silnice

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    14

    Je možné nějak vypnout navigování po silnicích? Tím myslím naplánovat trať z místa A do místa B přímo (přes pole, hory, jezera). A potom při pohybu zobrazovat aktuální pozici mimo cesty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    já myslim že po cestách nějakých jo. Vypni si automobil a nastav si tam chodce. Jednou jsem si omylem to přepl a hrozně jsem se divil když mě to s autem vehnalo na pole. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    14

    Jo o chodcovi vím. Ale spíš jsem chtěl navigování do letadla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    tak to asi nepude. Kolega kdysi dělal autopiloty do ultralaitu a používali uplně jinej system, ale jak se jmenoval si teď nevzpomenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od michaj
    Jo o chodcovi vím. Ale spíš jsem chtěl navigování do letadla.
    Neviem, či to bude fungovať v lietadle. Lietam často, skúšal som chytiť GPS ale ani jeden satelit som nenašiel a to som ho (PDA) takmer nacapil na okno. Podľa mňa musia v lietadlách nejako rušiť signál GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    224

    Prolez si nastaveni (nemam ted PDAcko u sebe) - v IGO je primo funkce neco jako "umistovani pozice na silnici" - v letadle jsem to pouzil a funguje
    V nastaveni je to celkem vnoreny a je to az nekde dole (musis si odrolovat)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od michaj
    Je možné nějak vypnout navigování po silnicích? Tím myslím naplánovat trať z místa A do místa B přímo (přes pole, hory, jezera). A potom při pohybu zobrazovat aktuální pozici mimo cesty?
    Aj keď vypneš prilepenie na cestu tak iGO neumožňuje navigovanie po priamke. Skús sa pozreiť na toto je to SW pre PDA na leteckú navigáciu
    http://pda.slunecnice.cz/sw/gps-compass/
    http://www.gpspilot.com/products/fly.shtml
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od joko
    Citace Původně odesláno od michaj
    Jo o chodcovi vím. Ale spíš jsem chtěl navigování do letadla.
    Neviem, či to bude fungovať v lietadle. Lietam často, skúšal som chytiť GPS ale ani jeden satelit som nenašiel a to som ho (PDA) takmer nacapil na okno. Podľa mňa musia v lietadlách nejako rušiť signál GPS.
    GPS v letadle chytis, ale chce to byt o okynka
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    No dovxerejska jsem byl s iGO spokojen, ale jel jsem Ostrava-Praha-Beroun a zpet a fakticky me nasralo ze cesta tam byla bez potizi, naslo to solidni cestu (vypl jsem dalnice a placenekomunikace) ale zpet se stejnym nastavenim me to i tak prdlo u Prahy na dalnici a to me tedy pekne sere, stejne tak u Olomouce a jelikoz jsem nemel znamku tak jsem mel nerva. Neni nejake reseni? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Mozna jestedotaz, kde presne se musi pouzit dalnicni znamka? Co takhle jizni spojka, prazsky okruh atd.? Dik za help. Obvykle nechci jezdit po dalnicich, mam rad okresky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    Co je ve městě tak je bez známky. Takže jižní spojka a výjezdy z Prahy jsou bez známek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od Faja
    jelikoz jsem nemel znamku tak jsem mel nerva. Neni nejake reseni? Dik
    Je. Koupit si známku. A když na ni nemáš, tak jezdi sockou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Promin, ale kazdy jezdi tim co ma rad,ja proti dalnici nemam nic, ale D1 neni dalnice tak proc za ni platit, kdyz pokazde co po ni jedu tak se spise plazim.Lepsi cesta je uz mezi OV a Frydkem Mistkem a mozna se vam to bude zdat divne, rocne najezdim cca 60tis km a po dalnici v CR ani jeden, tak sem se jen poptal, protoze jsem se o to nikdy nezajimal. Za dalsi koupit pro firmu znamku asi neni problem cili kazdy jezdi jak umi a jak chce, ale socku si nech.
    Citace Původně odesláno od Docent
    Citace Původně odesláno od Faja
    jelikoz jsem nemel znamku tak jsem mel nerva. Neni nejake reseni? Dik
    Je. Koupit si známku. A když na ni nemáš, tak jezdi sockou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od mk33
    Citace Původně odesláno od joko
    Citace Původně odesláno od michaj
    Jo o chodcovi vím. Ale spíš jsem chtěl navigování do letadla.
    Neviem, či to bude fungovať v lietadle. Lietam často, skúšal som chytiť GPS ale ani jeden satelit som nenašiel a to som ho (PDA) takmer nacapil na okno. Podľa mňa musia v lietadlách nejako rušiť signál GPS.
    GPS v letadle chytis, ale chce to byt o okynka

    V pondelok letím znova, tak to skúsim. Inak, samozrejme som sedel u okna a PDA som mal tesne pri skle. Myslel som, že je signál nejako rušený, som rád, že som sa mýlil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Pri vysokej rychlosti ti nemusi chytit fix,spusti si navigaciu este na zemi,daj rezim chodec,a ak mas povolene speedkamery a nahodou poletis nad nou,pripadne nad usekom cesty s urcitou povolenou rychlostou,tak ti ju aj ukaze dobra haluz.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upomínky mimo synchronizaci
    Od tykadlo_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-01-2008, 20:07
  2. FS N560 - kupa mimo SK
    Od hustler_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-08-2007, 21:40
  3. diakritika pri navigovani na adresu kontaktu
    Od cubas_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 18:00
  4. v jake jsem ulici pri navigovani ?
    Od jaja01_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 02-06-2006, 14:01
  5. Dobijeni mimo civilizaci
    Od hrtak_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-10-2005, 10:48