Jde to u A701 nějak vypnout? chci synchronizovat, ale ne nabíjet.
Dík za odpovědi.
Jde to u A701 nějak vypnout? chci synchronizovat, ale ne nabíjet.
Dík za odpovědi.
Zkus:
Kód:HKLM\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\EnableUsbCharging=DWORD:0
tento klíč tam nemám. Dal jsem i hledat podobný, ale nic.
A co ho vytvořit?![]()
z registrama si občas hraju, ale přidávat klíč tohoto typu? Do toho nejdu. Mám MIO týden a nechci si ho nějak odprásknout.![]()
To by se moc hodilo,nenabíjet přes USB,bohužel i po změně v registrech (dle uvedeného návodu) jsem nabíjení přes USB "neumlčel".Je třeba ještě nějaký trik?
K čemu je dobrý vypnout nabíjení?
a nestacilo by prerusit piny 1 a 4 (oba krajne) co je GND a +5V?
To Suoraj: je to jistě šetrnější k baterii......
Hm, současná zařízení mají takřka bezvýhradně LiPol nebo LiIon baterie, které
a) netrpí paměťovým efektem
b) mají rády, když jsou plně nabité
c) nesnášeji úplné vybíjení (při němž dochází ve článku k nevratným elektrochemickým změnám, které snižují jeho životnost zásadním způsobem a mohou v důsledku vést i k poškození a dokonce nebezpečí vzniku požáru daného článku při opětovném nabíjení).
Již se to tady probíralo dříve. "Šetrnost k baterce" je v daném případě nonsense (česky nesmysl).
no... bal sem se ze to nekdo rekne :-) ale v MIU asi neni NiCD... Je tam Li-POL nebo nebo Li-ION...
Si mne predbehl no... ja pri tom ale jedu z Neapole s 14 tunama melounu :-)))Původně odesláno od Surgical
Tak hlavně dobře dojeď
dkena: Me to na Variu fungoval, ale funkcni to je az po SR.. I kdyz, jak psal Surgical, to je k nicemu..
Ale, u uplne novych Li-Ion baterii se doporucuje (aspon to mam v navodu u baterky pro Della) na zacatku 3x za sebou uplne nabit a vybit pro dosazeni maximalni ucinnosti..
A co takhle synchronizovat přes modrozuba ? Vždyť dongl se dá koupit za cca 250,- /alzáč/....Když už teda máš strach o baterii...Původně odesláno od Zdeno