Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: Jde vypnout nabíjení USB kabelem?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Jde to u A701 nějak vypnout? chci synchronizovat, ale ne nabíjet.
    Dík za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Zkus:
    Kód:
    HKLM\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\EnableUsbCharging=DWORD:0
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    tento klíč tam nemám. Dal jsem i hledat podobný, ale nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    A co ho vytvořit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    z registrama si občas hraju, ale přidávat klíč tohoto typu? Do toho nejdu. Mám MIO týden a nechci si ho nějak odprásknout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    84

    To by se moc hodilo,nenabíjet přes USB,bohužel i po změně v registrech (dle uvedeného návodu) jsem nabíjení přes USB "neumlčel".Je třeba ještě nějaký trik?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    K čemu je dobrý vypnout nabíjení?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    66

    a nestacilo by prerusit piny 1 a 4 (oba krajne) co je GND a +5V?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    84

    To Suoraj: je to jistě šetrnější k baterii......
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hm, současná zařízení mají takřka bezvýhradně LiPol nebo LiIon baterie, které
    a) netrpí paměťovým efektem
    b) mají rády, když jsou plně nabité
    c) nesnášeji úplné vybíjení (při němž dochází ve článku k nevratným elektrochemickým změnám, které snižují jeho životnost zásadním způsobem a mohou v důsledku vést i k poškození a dokonce nebezpečí vzniku požáru daného článku při opětovném nabíjení).

    Již se to tady probíralo dříve. "Šetrnost k baterce" je v daném případě nonsense (česky nesmysl).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    no... bal sem se ze to nekdo rekne :-) ale v MIU asi neni NiCD... Je tam Li-POL nebo nebo Li-ION...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Hm, současná zařízeni...
    Si mne predbehl no... ja pri tom ale jedu z Neapole s 14 tunama melounu :-)))
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak hlavně dobře dojeď

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    dkena: Me to na Variu fungoval, ale funkcni to je az po SR.. I kdyz, jak psal Surgical, to je k nicemu..

    Ale, u uplne novych Li-Ion baterii se doporucuje (aspon to mam v navodu u baterky pro Della) na zacatku 3x za sebou uplne nabit a vybit pro dosazeni maximalni ucinnosti..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od Zdeno
    Jde to u A701 nějak vypnout? chci synchronizovat, ale ne nabíjet.
    Dík za odpovědi.
    A co takhle synchronizovat přes modrozuba ? Vždyť dongl se dá koupit za cca 250,- /alzáč/....Když už teda máš strach o baterii...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pri pripojeni k PC kabelem se vybiji
    Od marseli_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-04-2006, 14:53
  2. Propojení PDA s PC - kabelem
    Od Nerv v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-11-2005, 12:40
  3. Je možné propojit PDA se Siemensem C55 kabelem?
    Od maque v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-11-2003, 14:01
  4. Spojeni iPaq3630 a Nokia 6210 kabelem
    Od Mac_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2002, 19:32