Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 17 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 244

Téma: iPAQ 514

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    13

    Rád bych se od nějakého majitele tohoto přístroje dozvěděl jak je spokojen,příp nespokojen,a nějaké zkušenosti z provozu.Zkoušel jsem hledat,ale moc jsem toho nenašel.Snad tady nejsem úplně mimo mísu,protože je to takovej hybrid mezi smartphonem a PDA s WM6.0,ale bez dotykového displeje.Díky za info,popř nějaký odkaz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    9

    jsme majitelem iPAQu 514 asi 14 dnu. A jsem zatim vcelku spokojen.
    vyhody:
    - dlouho drzi na baterce (intezivni pouzivani GPRS, EDGE, BT, WIFI) cca 3 dny. Pokud se mirnim tak o den dele.
    - odladeny system. Prijde mi ze HP si snim docela vyhralo, takze CPU mne neprijde jako brzda. Ve srovnani MP220 co jsem mel, tak to slape jak hodinky. Zadne latence pri prijimani a zahajovani hovoru
    - vaha, srovnatelna s klasikou N6230i
    - vzhled, proste neni osklivej :-)
    - konstrukce, je to udelane prikladne. Uvidim po case jak bude vypadat

    nevyhody
    - display, male rozliseni (me to staci). Na slunicku je temer neviditelny
    - jazykova verze OS, nejsem pritel pocesteni, anglictina mne plne vyhovuje, ale hledam ceskou T9
    - povrch, je na nem videt kazdy otisk prstu
    - nenasel jsem zpusob jak provest hard reset pouzitim nejakeho trojhmatu. Lze provest bud z telefonu nebo pres externi aplikaci, ktera je dodavana spolecne s telefonem. Ptal jsem se i HP, ale poradili mi jen vyse uvedene.

    Pouzivam to hlavne na praci,mail, kalendar a tam me je podle me cilen. Na multimedia pouzivam LiveDrive. Mel jsem moznost porovnat s HTC Voxem, mimo displaye a klavesnice (a tu jsem proste nechtel) to vyjde na stejno. Nicmene HP je o pulku levnejsi.
    Podle me, prave nizsi rozliseni displaye ma svuj podil na vydrzi. Tolik nehoni CPU pro prekleslovani, navic asi i velikost hraje svou roli (2.0" uhlopricka). Ale to je jen ma domenka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1

    Zdar prosimte kdyz ho mas mohu mit par dotazu??? 1. k cemu se da pouzit to wifi jestlize nemam v okoli free wifi a da se nejak dostat na blokovane wifi ?? dale jak se ti zda odolny displej jako myslim aby me hned nepraskl protoze ja mam na displeje smulu,
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Takze uz jsem se taky stal majitelem. S vyse uvedenym souhlasim. Zatim ho nemam tak dlouho, abych zhodnotil vydrz.

    Jinak k procaku. Je to holt omap, takze nacitani aplikaci chvilinku trva (srovnavam s HTC MteoR), ale po nacteni je docela svizny. Kdyz pretaktuju, tak super, ale nevim, co to udela s vydrzi. Vyzkousim a pak poreferuju.

    Ad. displej - rozliseni je nizky, takze treba ikonky v menu mi prijdou takovy kostrbaty. U pisma mi prijde, ze je zapnuty cleartype (coz moc nemam rad), ale kdyz jsem zkusil trial Tweaks2K2 for sp a ten ukazuje, ze je cleartype vypnuty, tak nevim.

    Jinak jsem ho mel bez cz lokalizace, ale stacilo napsat do Sunnysoftu, a obratem mi ji poslali. Bohuzel, ale t9 zustala pouze v anj :no: Nevite, jak by se tam dala dostat ceska?

    Jo a dalsi dotaz - nevite, jak by se daly namapovat tlacitka (teda aspon to bocni, co je na hlasovy ovladani)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    3

    Mám 2 otázky pre majiteľov hp ipaq 514. Je klávesnica naozaj taká hrozná, ako sa píše v recenziách ? Vadí malé rozlíšenie displeja pri použití niektorých aplikácií tretích strán ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Ja jsem s klavesnici nahodou spokojen. Taky jsem cetl, jak je spatna, takze jsem ji pred porizenim podrobil testu a zadny problem jsem nepocitil. A to nemam ani maly rucicky

    To rozliseni jsem na aplikacich zatim nejak nepocitil (tim myslim, ze by neco neslo), ale je fakt, ze jsem jich moc nezkousel. Total Commander a TCPMP 0.72RC jede v poho, trial Resco Explorer a Photo Viewer taky. Jeste jsem zkousel tiral SBSH Facade, Papyrus, SMSDelivery Receipt fix od Samana a Operu 8.65. Jinak nekde jsem cetl, ze nebezi Skype resp. bezi, ale neni videt cely, protoze je urceny pro qvga.

    Jo a ted jsem si jeste vzpomnel, ze jsem zkousel Operu mini 3 a 4 a taky chodi, ale kdyz chci vlozit webovou adresu, tak pak na potvrzeni musim nekolikrat zmacknout hvezdicku (projedu komplet nabidku vkladani pisma), aby se mi zobrazila nabidka OK, jinak soft klavesy nefungujou. Netusim proc :? Ale jakmile tohle udelam, tak uz to jede v poho.

    Takze abych to rozliseni shrnul - aplikace si s tim poradi, pokud nejsou urceny primo pro qvga. Jenom to pismo je takovy kostrbatejsi (viz. vyse).

    Edit: Nevite nekdo nahodou, jak nastavit, aby telefon zaroven zvonil a vibroval? Kdyz nastavim zvoneni a vibrace, tak to jednou zavibruje a hraje melodie a znova to zavibruje az kdyz melodie zacne hrat znova :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Citace Původně odesláno od burticek
    .... SMSDelivery Receipt fix od Samana....
    Jak se ti ho povedlo nainstalovat a zprovoznit? Ja sem ho nainstaloval, ikonu ve Startu mam, ale to je tak vse. Nic se neprojevilo. Je mozne ze by vadilo, ze uz i pred instalaci sem mel trvale zaple dorucenky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    7

    tak ho mam uz taky dojmy - vse je OK doporucuju ho vsem
    skype jede verze 2.1 nekde jsem videl navod jak ho rozchodit, kdyz bude nekdo chtit pohledam.. mam jen par otazek: mate nekdo zkusenosti s Spb Mobile Shell 1.0?? bezelo by to nanem?? - shanim totiz nejaky software na lepsi a detailnejsi nastaveni homescreenu - od zobrazeni casu- vetsi pismo, svatku, treba i pocasi.. dale me zajima nekde jsem videl ze TCPMP na WM6 nebezi takze je to fake a bezi vam?? jinak co doporucujete za software nahodit nanej na icq, pdf reader, slovnik a predevsim jaky software na dalkove ovladani PC pres bluetooth????
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Je to smartphone nikoli PDA/komunikátor, takže tam nemůžeš nacpat všechny programy, co máš v PDA. Od Spb je pro smartphone pouze toto.
    Můžeš zkusit Facade od SBSH.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Je to smartphone nikoli PDA/komunikátor, takže tam nemůžeš nacpat všechny programy, co máš v PDA. Od Spb je pro smartphone pouze toto.
    Můžeš zkusit Facade od SBSH.


    nechapu jak zjistim ze to je na PDA a ne na HP iPAQ 514 kdyz tam pisou ze je to pro WM a ten je i na 514ce, jinak samozrejme vim ze pda a smartphone je rozdil.. prosim o reakce namuj post ohledne toho software a pripadne rozsirujiciho uzivatelskeho rozhrani, dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Přečti si pořádně můj předchozí příspěvek a koukni na odkaz.

    A pokud jsi opravdu četl ten článek, tak ti snad musí být jasné, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Přečti si pořádně můj předchozí příspěvek a koukni na odkaz.

    A pokud jsi opravdu četl ten článek, tak ti snad musí být jasné, ne?
    tvuj odkaz odkaz jen dokazuje ze na smartphone ta firma dela jen toto, nevim ale co mi chces dokazat? jen jsem se zminil ze kdyz jsem slysel o Spb Mobile Shell na WM system tak jsem nevedel ze je to jen na PDA.. oco ti jde? jinak co se taky FAcade uzivatelskeho prostredi tak to precejen nedosahuje kvalit Spb Mobile Shell


    btw. mate nekdo zkusenosti stim Facade? neexistuje neco lepsiho?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Můžeš zkusit Facade od SBSH.
    no to ti teda dekuju za radu Facade je na rozliseni nekompatibilni s IPAQ 514 :? achjo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    A to si sebral kde?? Samozrejme ze Facade podporuje QQVGA (176x220)..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Saman
    A to si sebral kde?? Samozrejme ze Facade podporuje QQVGA (176x220)..
    Facade v1.22.1 mi na iPAQ 514 kdyz jsem nainstaloval blbla nezobrazovalo se to korektne -

    tak jsem ji preinstaloval a mam par otazek jestli podporuje 17x220 proc se mi nezobrazuje ze mam neprijaty hovor? ten telefonek s vykricnikem, dale proc spodni lista startu se nezmenila na stejny style jako ma facade?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 17 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11
  2. Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?
    Od wwwictor v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 16:26
  3. Problem s IPAQ File Store u iPAQ rx3715
    Od horicky v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 10:04