Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 17 PrvníPrvní ... 56789 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 244

Téma: iPAQ 514

  1. #91
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    No to jsem taky zkoušel, je vynechat. Dal jsem tam jen ty klasické - používané ikony, sms, email/mms, calendář a zmeškané hovory. Pořád nejde. Ale já a to jednou příjdu. Možná ještě zkusím necpat sps a email na jeden řádek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    Taaak v tom je ta chyba ... na homescreenu nemuzou byt dve veci na jedne radce, vyjimku tvori napriklad orange plugin, ale ten oficialne dostupny neni
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mě to taky nejde:-( Telefon mám odemknutý a pluginy jsem dal každý na jiný řádek. Docela mě to mrzí vážně bych rád přišel na to čím to je protože tenhle program je jediny pro WM6 co jsem viděl. Jinak mě nejde ani většina již existujících homescreenů z http://smartphone.kleinweder.ch/downloads/viewkat.php jdou mi všeho všudy asi čtyři ostatní to v nastavení ani nenajde. Chápu že je to pro WM2002/2003 ale i tak nevidím důvod když jiný jdou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    asi pujde o to ze precejen nastaveni barev tlacitek bylo v 2003 mnohem rozsahlejsi a ted si s tim hold WM6 nerozumi


    uploadnul jsem sem jeden homescreen kterej mi funguje bez problemu, tak se aspon zjisti jestli je chyba na strane programu nebo na strane nastaveni telefonu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak tohle téma mi jede bez problémů. No asi dělám něco špatně při sestavování rozdíly mezi tématem co jsem dělal já a tím od od tebe jsou:
    Mám tam plugin na čas, datum, email/sms
    Nemám plugin na ikony a celodenní událost

    PS. Jen co přijdu na to jak se přidává soubor nahraju sem i to téma co mi nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    zkus sem kdyztak hodit printscreen, jak to vypada v tom programu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak tady to je...snad:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak už to asi mám. Metodou přidávání a odebírání pluginů jsem zjistil že si to nějak nerozumí s pluginem Missed calls, když ho tam nedám tak je to bez problémů, alespoň zatím
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    Ja jsem tam jednu dobu mel i ty zmeskany hovory a fungovalo to, spis si tak rikam jestli to nebude spis tim virem jmenem windows vista. Zkousel jsem to nahrat do my 514ky a nefunguje to, vzhledem k tomu ze jsem tam uz mel homescreen s missed calls tak to asi bude tema vistama. co s pamatuju tak ten homescreen builder daval pri spousteni naky upozorneni tykajici se win vista, ale uz si nepamatuju co presne to bylo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ale já mám XPčka je to jenom skin. Udělal jsem další homescreen a ten jde viz příloha
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Me se homescreen upravit povedlo bez problemu.
    Delal jsem to podle navodu na Microsoftu a na webu pro mpx200.
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    me vzdycky iritovaly ty vodorovny linky, tak sem to vzdycky zasadne vypinal

    a tohle:
    mi vyhovuje maximalne
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    Já to jdu zase zkoušet. Mimochodem, co se v případě vlastního tématka děje s pluginy Internetové volání a Wi-fi?

    Tak jsem vytvořil jeden bez zmeškaných hovorů a funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    no pokud se nepohrabes v XML tak je tam nedostanes
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak nový a snad už finální poznatek. Zmeškané hovory už jdou taky a za všechno může (jako ve většině případů) čeština. Nějak jsem si neuvědomil, že by mohlo v anglickém programu a anglickém softwaru a při tom všem anglickým vadit když nadepíšu plugin "Zmeškané hovory" a písmeno š je zdá se nepřekonatelnou věcí pro angličtinu. S nadpisem Missed calls mi plugin funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 17 PrvníPrvní ... 56789 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 20:11
  2. Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?
    Od wwwictor v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 17:26
  3. Problem s IPAQ File Store u iPAQ rx3715
    Od horicky v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 11:04