Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 17 PrvníPrvní ... 4567816 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 244

Téma: iPAQ 514

  1. #76
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    čítanie bez problémov, editácia tiež (ale asi iba s komerčným software, alebo to je vo wm6 pre smartphone inak?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    čtení bez problémů, displej je i přes nízké rozlišení docela jemný takže to není moc zubaté a dokumenty wordu a excelu se dají editovat nikoliv vytvářet ale na to už existují programy co to řeší. Jinak pro čtení PDF je nutno stáhnout si Adobe reader 2.0 který je ke stažení zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Duracell
    Dobrý večer. Ako som čítal príspevky na tento fén, tak sa mi veľmi páči.
    Mám na Vás jeden dotaz. Ako si poradí so súbormi office a PDF? Je to k čítaniu a prezeraniu? Je mi jasné, že PC, notebookom a klasickým PDA sa to nevyrovná. Zámer je spraviť si súbor s textom (na notebooku) a použiť ho k čítaniu - učeniu sa a vyžitiu ako ťaháku :-). Nejedná sa o veľmi komplikované a dlhé texty.
    Jo, na taháky to bude použitelný bez problému. Office soubory (xls, doc) se dají i editovat (prezentace pps pouze číst). Nějaký základní formátování to snese úplně v pohodě a pro potřeby taháků to umí všechno. Soubory to načítá a zobrazuje imho stejně jako mé staré PDA (ipaq h4150, win2003). PDFka to umí v případě nainstalování Acrobat Readeru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    Ďakujem za odpovede. Potešili Ste ma.

    Vytvárať sa dá aj tak, že sa uloží prázdny dokument. Po upravení sa
    "uložíť ako..."
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    Adobe Acrobat Reader je i ve verzi pro smartphone?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Reddy
    Adobe Acrobat Reader je i ve verzi pro smartphone?
    Jo je a funguje dobře. Mám ho přímo na tomhle telefonu nainstalovaný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    36

    da se nejak ten telefon zamknout? Teda krome moznosti v OPTIONS/SECURITY kde je moznost jej zamknout nejdrive po minute s PINem? Neco jako OK+hvezdicka na Nokiich, zkratka abych si telefon zamknul drive nez jej strcikm do kapsy?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Zamknout jde jednoduše - zmáčkni a drž zelený telefon asi 3 vteřiny (v home obrazovce, jinde nevím, zda to funguje).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mimochodem někde v nastavení->usnadnění se ten zámek dá nastavit jako automatický (já to tak používám)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    Zamykání klávesnice podržením zeleného tlačítka funguje kdekoliv. Přeskočí to na today obrazovku a zamkne se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    Nejak jsem zacal resit homescreen 514ky a jak tak zjistuju, tak jediny software, ktery podporuje zaroven QQVGA a WM6 je tento a pokud byste si chteli upravit panel se softkeys tak se zkuste podivat na SmartToolkit, prvni pokus by mel byt ve zdejsi galerii Today
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    Já jsem teď zkoušel ten HomeScreen Builder a iPaq mi mnou vytvořené tématkou (pro WM2006 a rozlišení QQVGA) nechce vzít.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    Me funguje bez problemu, ale mohlo by to byt tim ze ten xml soubor kopirujes primo, ja z toho necham vzdycky vytvorit cab a ten jde pak do telefonu. BTW mas telefon odemknuty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    To já taky nechám vytvořit cab, pak ho v nainstaluju, vsechno je ok, ale na today obrazovce mam text ze zvolene tema nelze zobrazit. Musi v tom byt nejaky figl, podivam se na to poradne. Mimochodem, nejake dodatecne pluginy by uz mely byt zahrnuty v cab souboru, takze nemusim nic dalsiho instalovat, ze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    ja tam daval jen ty zakladni plug-iny, ty na animaci a analogove hodiny si musis koupit
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 17 PrvníPrvní ... 4567816 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 20:11
  2. Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?
    Od wwwictor v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 17:26
  3. Problem s IPAQ File Store u iPAQ rx3715
    Od horicky v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 11:04