čítanie bez problémov, editácia tiež (ale asi iba s komerčným software, alebo to je vo wm6 pre smartphone inak?)
čítanie bez problémov, editácia tiež (ale asi iba s komerčným software, alebo to je vo wm6 pre smartphone inak?)
čtení bez problémů, displej je i přes nízké rozlišení docela jemný takže to není moc zubaté a dokumenty wordu a excelu se dají editovat nikoliv vytvářet ale na to už existují programy co to řeší. Jinak pro čtení PDF je nutno stáhnout si Adobe reader 2.0 který je ke stažení zdarma.
Jo, na taháky to bude použitelný bez problému. Office soubory (xls, doc) se dají i editovat (prezentace pps pouze číst). Nějaký základní formátování to snese úplně v pohodě a pro potřeby taháků to umí všechno. Soubory to načítá a zobrazuje imho stejně jako mé staré PDA (ipaq h4150, win2003). PDFka to umí v případě nainstalování Acrobat Readeru.Původně odesláno od Duracell
Ďakujem za odpovede. Potešili Ste ma.
Vytvárať sa dá aj tak, že sa uloží prázdny dokument. Po upravení sa
"uložíť ako..."
Adobe Acrobat Reader je i ve verzi pro smartphone?
Jo je a funguje dobře. Mám ho přímo na tomhle telefonu nainstalovaný.Původně odesláno od Reddy
da se nejak ten telefon zamknout? Teda krome moznosti v OPTIONS/SECURITY kde je moznost jej zamknout nejdrive po minute s PINem? Neco jako OK+hvezdicka na Nokiich, zkratka abych si telefon zamknul drive nez jej strcikm do kapsy?
Zamknout jde jednoduše - zmáčkni a drž zelený telefon asi 3 vteřiny (v home obrazovce, jinde nevím, zda to funguje).
Mimochodem někde v nastavení->usnadnění se ten zámek dá nastavit jako automatický (já to tak používám)
Zamykání klávesnice podržením zeleného tlačítka funguje kdekoliv. Přeskočí to na today obrazovku a zamkne se.
Nejak jsem zacal resit homescreen 514ky a jak tak zjistuju, tak jediny software, ktery podporuje zaroven QQVGA a WM6 je tento a pokud byste si chteli upravit panel se softkeys tak se zkuste podivat na SmartToolkit, prvni pokus by mel byt ve zdejsi galerii Today![]()
Já jsem teď zkoušel ten HomeScreen Builder a iPaq mi mnou vytvořené tématkou (pro WM2006 a rozlišení QQVGA) nechce vzít.
Me funguje bez problemu, ale mohlo by to byt tim ze ten xml soubor kopirujes primo, ja z toho necham vzdycky vytvorit cab a ten jde pak do telefonu. BTW mas telefon odemknuty?
To já taky nechám vytvořit cab, pak ho v nainstaluju, vsechno je ok, ale na today obrazovce mam text ze zvolene tema nelze zobrazit. Musi v tom byt nejaky figl, podivam se na to poradne. Mimochodem, nejake dodatecne pluginy by uz mely byt zahrnuty v cab souboru, takze nemusim nic dalsiho instalovat, ze?
ja tam daval jen ty zakladni plug-iny, ty na animaci a analogove hodiny si musis koupit