Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 17 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 244

Téma: iPAQ 514

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Spusť si průzkumníka a tam děj přenos souborů - přijmout.... tak nějak to je, taky mě to docela překvapilo, že je to docela haluz... telefon teď nemám před sebou, tak ti to neřeknu přesně, jak jsou ty názvy těch položek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Staci dat Start - Settings - Connections - Beam a zaskrtnout Receive all incoming beams. Pruzkumnika pak nemusis vubec spoustet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    No vida, mám to. Díky za radu. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    ad HP technická podpora: buď tam sedí samí nevzdělanci a podporu dělá, kdo tam má zrovna čas, možná i uklízečka, která sem tam zvedne telefom. Jinak si totiž nedovedu vysvětlit, že když jim člověk popíše, že z 514-ky nejde volat a jinak funguje vše a že mi v horní liště svítí dvojka, jestli to není náhodou druhá linka a jestli jde nějak přepnout, - dozví se následující odpověď: Tento přístroj vůbec nepodporuje 2 linky a že to tudíž přepnout nejde. Jedná se prý o vadný hardware a mám si nechat telefon vyměnit. Po hard resetu byl nastaven na lince 1 a vše funguje jak má.

    ad GPRS: existuje prográmek GPRSoff ale nějak mi nešlapal, takže jsem GPRS připojení na tvrdo smazal a je po připojování. Pokud by někdo tenhle prográmek rozchodil, nebo našel nějaké jiné řešení uvítal bych info.

    Jinak jsem s IPAQ 514 naprosto spokojenej. Navigace - perfektní, vše ostatní funguje tak jak jsem očekával, telefon nezamrzá, pokud nemám spuštěny desítky aplikací, ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Ve Wirelles Manageru zvolit Phone Settings, pak Call Options a tam vybrat 1 pro Current outgoing line. Nejakym zpusebem u me doslo k prepnuti na linku 2, tak jsem se po tom taky pidil.
    Co tam mas za navigaci?

    Citace Původně odesláno od uli
    ad HP technická podpora: buď tam sedí samí nevzdělanci a podporu dělá, kdo tam má zrovna čas, možná i uklízečka, která sem tam zvedne telefom. Jinak si totiž nedovedu vysvětlit, že když jim člověk popíše, že z 514-ky nejde volat a jinak funguje vše a že mi v horní liště svítí dvojka, jestli to není náhodou druhá linka a jestli jde nějak přepnout, - dozví se následující odpověď: Tento přístroj vůbec nepodporuje 2 linky a že to tudíž přepnout nejde. Jedná se prý o vadný hardware a mám si nechat telefon vyměnit. Po hard resetu byl nastaven na lince 1 a vše funguje jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    teď testuji smart2go funguje noc pěkně, co se týče map, tak nejvíce se mi líbily z map24.cz - perfektní detaily narozdíl od jiných.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    Napada me ze pro datovani pres wifinu s jistotou ze se nepripoji pres GPRS by mohlo jit dvema zpusoby ktere nejsou tak drasticke jako smazani gprs uctu, precejen by se mohl hodit treba na idos kdyz clovek cestuje po meste.

    1. vypnout telefonni modul, zaporem je ze pak se vam nikdo nedovola, ale kdyz clovek pouziva VoIP tak je to nakonec jedno.

    2. napadlo me zkusit prepnout tu linku na 2, vzhledem k tomu ze (pokud me pamet neklame) datovy pripojeni(GPRS) vyuziva stejny kanal(proto spadne spojeni kdyz vam nekdo vola) jako se pouziva na volani, tak by nemelo byt mozne se pripojit pres GPRS, ale zase nevim jak je to celkove s komunikaci, smsky sice pouzivaji jiny kanal, ale opravdu ted nevim.

    Nemuzu to ted overit, pokud by mel nekdo pet minut casu tak to zkuste a dejte vedet, ani jedno neni nevratna destruktivni zmena

    K ty navigaci, TT5.20 funguje, propojeni s GPSkou jsem nezkousel, ale nemel by byt po spravnem nastaveni problem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    tomtom bych taky rád odzkoušel, ale nemám :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj mám na vás takový dotaz. Když chci v kontaktech nastavit individuální melodii k jakémukoliv kontaktu tak se mi 514ka strašně zpomalí, třeba i na 10 sekund jakoby zmrzne než dojde k nějakému kroku, jinde je vše OK. Tak bych se chtěl zeptat jestli se to taky někomu z vás stává? Podezřívám z toho lokalizaci, ale búhví.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    23

    Pri restarte HP 514 vzdy prehra melodiu. Je dost hlucna a pokial si nastavim automaticke restnutie telefonu 02:00 hod. tak o tom vie cely dom. Nenasiel som sposob ako sa melodie zbavit. Nemate niekto radu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    K tomu restartu - tady v sekci freeware je prográmek RJV ToneSetter a v něm je možnost nastavit si vlastní melodii pro spouštění. Když tam nastavíš nějaký tichý zvuk nebo prázdný wav/mp3 soubor, tak by se problém měl vyřešit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    23

    lenze RJV ton seter vie upravit len startup ton a to co mi huci po restarte je nieco ine.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    Aha. Tak to jsem asi špatně pochopil. A ten zvuk přece musí být někde uložený ve složce windows nebo tak. Nestačí ho jen najít a smazat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    23

    No zvuk som nasiel ale je na ROM takze sa neda zmazat no a v registroch som nenasiel nic co by nan odkazovalo (chcel som zmenit cestu na tetno zdojovy subor)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    Dobrý večer. Ako som čítal príspevky na tento fén, tak sa mi veľmi páči.
    Mám na Vás jeden dotaz. Ako si poradí so súbormi office a PDF? Je to k čítaniu a prezeraniu? Je mi jasné, že PC, notebookom a klasickým PDA sa to nevyrovná. Zámer je spraviť si súbor s textom (na notebooku) a použiť ho k čítaniu - učeniu sa a vyžitiu ako ťaháku :-). Nejedná sa o veľmi komplikované a dlhé texty.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 17 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 20:11
  2. Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?
    Od wwwictor v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 17:26
  3. Problem s IPAQ File Store u iPAQ rx3715
    Od horicky v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 11:04