Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 17 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 244

Téma: iPAQ 514

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Tak tady by byl seznam ceskych slov, ktere by se daly vyuzit v T9. Nevite ale, jak je tam nacpat nejak najedou?

    Dalsi dotaz je, jak se da vypnout hlaska pri odeslani zpravy SMS sent? Zkousel jsem to upravit pres registry [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Inbox\Settin gs">
    "SMSNoSentMsg"="1", ale to bohuzel nefunguje :?

    Jinak folii jsem nikde nevidel, tak jsem koupil univerzalni na pda a strihal a strihal. Chtel jsem to pouzivat bez folie, ale po jednom dni pri noseni v kapse a beznym pouzivanim jsem se rychle rozhod o opaku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    to man: ja si nevybiral .. ja ho dostal jako pracovni

    a nokii me nemusis doporucovat .. pracoval jsem jako servisak nokia

    to burticek: stahni si ceskou T9 .. staci pohledat uz je a beha dobre
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    To je ta T9 na webu mobilnaut? Ja jsem ji tu nekde zahlid, ale zadny reakce jsem nenasel, takze diky za info :yes:

    Edit: Jsem slepej. Dyt je to na predchozi strance ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od kill2bill
    Zdravim všechny štastné i nešťastné majitele tohoto smartfounu.
    A´t hledám jak hledám nemůžu nikde najít programy pro tento telefon a WM6 poradí někdo ? ICQ a skype už jsem rozchodil , ted hledám něco jako baterry status a TT kterej opravdu chodí ?

    Ahoj, mas prosm navod jak rozchodit skype? Kterou verzi mas, co jsi udelal pro to, aby se to vlezlo na maly displej atd. diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mimochodem, včera mi konečně přišla krabička s timhle telefonem, který jsem si objednával. Jeden už jsem v ruce měl a poslalo ho přímo HP k nám na testy. Na tom předchozím kousku, který jsem asi dva týdny používal se projevovala klasická chyba s klávesnicí, že to občas nějaký stisk při psaní písmen vynechá. Na tom novém kousku se to kupodivu vůbec neděje. Zajímalo by mě, jestli to teda byla chyba všech starších kusů nebo je to jen u vybraných.

    Taky by mě zajímalo jestli je tu někdo, kdo ví, jak udělat, aby se telefon nepřipojoval na net automaticky, když si nějaká aplikace řekne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Řešim docela blbý problém. Neví někdo jak zrušit diakritiku při psaní SMS s českou T9? Takhle to posílá v unicode a tam má jedna SMSka 70 znaků. Ne, že bych neměl dostatek volných SMS, ale přijde mi to trochu jako plýtvání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    podivej se po programu unAccent oreze to diakritiku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1

    taky jsem si koupil tudle mašinku a mám jeden problém nastavil jsem si wifi a zapnul jsem si resco radio a za 10 minut jsem z hrůzou zjistil že mám po 300 stovkách neví někdo kde se dá vypnou to gprs nebo aby to ukazovalo přes co to jede
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od lhelmich
    taky jsem si koupil tudle mašinku a mám jeden problém nastavil jsem si wifi a zapnul jsem si resco radio a za 10 minut jsem z hrůzou zjistil že mám po 300 stovkách neví někdo kde se dá vypnou to gprs nebo aby to ukazovalo přes co to jede
    Jestli tě připojí přes GPRS/EDGE poznáš poměrně snadno. V rohu, jak se ukazuje síla signálu, se ti změní ikona vysílače na písmeno G (E) v bílém čtverci. V tu chvíli jsi připojen. Taky se mi stalo, že jsem se připojil na wifi a ona na chvíli nějak nefungovala asi jak měla a mobil se fofrem připojil na GPRS. Taky mě to pěkně sere. Hodila by se nějaká aplikace nebo nějaký jednoduchý způsob, jak si GPRS prostě zakázat, že bych si ho zapnul jenom, když ho fakt chci použít. Případně by pomohla aplikace, která by se mě zeptala, jesti mobil může aktivovat GPRS.... jo a taky by se hodila aplikace, přes kterou se půjde manuálně z GPRS odpojit.

    Carabei: Super, díky, tohle mi bude stačit. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Manualne internet odpojis tak, ze zmacknes cervene sluchatko. Jinak na Variu se to pripojovani k netu resilo tak, ze se udelal jeste jeden nesmyslny profil a rucne se prepl. Kdyz jsi net potreboval, tak jsi to zase prepl zpatky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2

    Skype na ipaqu 514 nejede ale naprosto s přehledem na něm frčí program FRING kterej má i ICQ protokol atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    kill2bill: jen by me zajimalo zda-li u toho Fringu jede zvuk pri volani za sluchatka nebo z repracku
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    Fring sice jede, ale ještě by to chtělo, aby se ten zvuk dal přepnout do telefonního reproduktoru, aby se s tím dalo normálně volat a nemusel to slyšet každý v okruhu 20m
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    23

    Ahojte mam HP 514 a mam otazku. Pri nastavovani profilov som zistil, ze nie je mozne profilu pridat individualny ton, dost ma to prekvapilo ( , individualny ton je mozne priradit len pre jednotlive mena z kontaktov, ale nie pre dany profil. Nakoniec by som sa s tym aj zmieril, ale.

    Otazka:
    Je mozne aspon do profilu vibruj pridat aby to raz na zaciatku piplo, tak ako to ma napriklad nokia? Nejake nastavenie v registroch? Pretoze pokial to len vibruje tak si to v 99% pripadoch ani nevsimnem.


    Nerad by som pouzil dalsi soft, ktory ma svoje profily, ako napr. phonealarm, kvoli jednemu pipnutiu dalsi program nepotrebujem.

    podoba.pavol@emo.seas.sk



    1. V registroch som nasiel kde je odkaz na prave nastavenu melodiu zvonenia.
    2. V registroch som nasiel kde je odkaz na prave nastaveny profil.

    Nie je mozne vytvorit nejaky jednoduchy program kde by sa dala nastavit melodia pre profil meeting a ak bude splnena podmienky profil=meeting zmen cestu v registroch na inu melodiu. A ak je splnena podmienka profil = iny ako meeting daj povodnu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    Možná se ptám jako idiot, ale nevím, kde jinde bych to měl najít. Chtěl jsem si z jiného mobilu do ipaqu poslat přes bluetooth obrázek, ale pokaždé to na mobilu, ze kterého to chci poslat, napíše "chyba spojení". Je třeba použít nějaký speciální soft nebo dělám něco špatně?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 17 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 20:11
  2. Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?
    Od wwwictor v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 17:26
  3. Problem s IPAQ File Store u iPAQ rx3715
    Od horicky v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 11:04