Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 17 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 244

Téma: iPAQ 514

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Dotaz na majitele: Nemate problem s tim, ze pri psani SMS nebo mailu odezva klavesnice nestiha? To znamena, ze kdyz 3x zmacknu klavesu 6, tak se ma napsat "o". V recenzi na mobilmanii se pise, ze to mobil obcas nestiha, a ze se stava, ze kdyz clovek rychle 3x zmackne klavesu, tak se napise jen druhe pismeno. Jak to je doopravdy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Ja si toho nevsimnul. Ted jsem to zkousel co nejrychlejc a vzdycky to stihlo napsat to pismeno, co jsem chtel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Nevíte o nějakém pouzdře a folii? Displej se dost rychle poškrábe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    mjklom_ce4you
    Guest

    Poradí někdo ? Nevím proč, ale na mém Ipaq 514 mi nefunguje synchronizace kontaktů a událostí ve směru Outlook do Smartphone. Druhým směrem je vše v pořádku. Na jiném počítači je taky vše v pořádku a když připojím PDA Mio na svůj počítač tak je taky vše v pořádku. Nevím proč to blokuje pouze u tohoto zařízení a pouze na jednom PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od krabicka3
    Dotaz na majitele: Nemate problem s tim, ze pri psani SMS nebo mailu odezva klavesnice nestiha? To znamena, ze kdyz 3x zmacknu klavesu 6, tak se ma napsat "o". V recenzi na mobilmanii se pise, ze to mobil obcas nestiha, a ze se stava, ze kdyz clovek rychle 3x zmackne klavesu, tak se napise jen druhe pismeno. Jak to je doopravdy?
    Přiznám se, že jsem při psaní sms měl podobný pocit. Nevím, jestli tu klávesnici málo mačkám nebo čím to je... teprv včera jsem na tom poprvé psal.

    Měl bych pár dotazů na zkušenější, protože sám jsem v tomhle tak trochu lama...

    1) jak poznám, jestli jsem připojen nebo ne? přijde mi, že mě to drží na netu snad skoro pořád od prvního použití a já bych rád měl přehled. Teď to nějak nevadí, protože tam mám datově neomezenou simkartu, ale později bych si tenhle přístroj možná chtěl koupit sám, tak bych tohle potřeboval vyřešit, než se začnu vztekat nad účtama.

    2) existuje nějaký měřič přenesených dat?

    3) Skype jsem rozjel, ale seká se zvuk. Vyřešil někdo to sekání?

    4) vůbec netušim, jak se vytváří v mobilu nějaké poznámky? Je potřeba na to něco doinstalovat? Pokud ano, tak co byste doporučili. Nějak nechápu, že v každym telefonu jsou poznámky a tady nic nevidim.

    5) česká T9 předpokládám pro tenhle telefon neexistuje a nikdy nebude. Neměl by aspoň někdo soubor s nějak naplněnym slovníkem vlastních slov, který by to trochu zastoupil?

    To je zatim tak asi všechno. Pokud už tu někde něco zaznělo, tak se na mě moc nehněvejte :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    7

    Neví někdo kde by se dalo sehnat pouzdro
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    - jazykova verze OS, nejsem pritel pocesteni, anglictina mne plne vyhovuje, ale hledam ceskou T9

    http://download.mobilnaut.cz/index.php?id=238
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Citace Původně odesláno od Lancer
    Zdravim . . mam dotaz rozchodil niekto na 514-ke neaky navigacny system?? . . skusal som i-go a bez uspechu, je to vobec mozne? . . ak mate skusenosti poradte pls
    O2 navigace, TomTom5, Route66 u mě OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Citace Původně odesláno od Pinochio
    Citace Původně odesláno od Saman
    Pinochio: Ne, myslim unlocklou securitu..
    Tak sem odebral heslo jako zámek zařízení a pořád stejný výsledek, tzv. nulový. Nevím co s tím, nemůže to být lokalizací od SS?
    http://download.mobilnaut.cz/index.php?id=238
    (součásti raru je unlocker)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Citace Původně odesláno od mjklom
    Poradí někdo ? Nevím proč, ale na mém Ipaq 514 mi nefunguje synchronizace kontaktů a událostí ve směru Outlook do Smartphone. Druhým směrem je vše v pořádku. Na jiném počítači je taky vše v pořádku a když připojím PDA Mio na svůj počítač tak je taky vše v pořádku. Nevím proč to blokuje pouze u tohoto zařízení a pouze na jednom PC.
    HP514 používá jiný systém nastavení synchronizace. V PC nastavit ActiveSync jako u PC kde ti to jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2

    Zdravim všechny štastné i nešťastné majitele tohoto smartfounu.
    A´t hledám jak hledám nemůžu nikde najít programy pro tento telefon a WM6 poradí někdo ? ICQ a skype už jsem rozchodil , ted hledám něco jako baterry status a TT kterej opravdu chodí ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    6

    Vazeni pratele, uz to mam, kdo cte ten vi vse ... vse je na Ipaq CD .. volal jsem do HP Centrum CZ - oni rikali ze to nejde ... ho..no ani neznaji vlastni vyrobki
    HANBA HANBA HANBA
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Prosim o pomoc ... snazim se pripojit / sdelit internet z IPAQ 514 pres GPRS s laptopem (BT)... a nejak mi to nejde ... asi nemam paru o tom co mam delat ... ops: prosim pomozte .... predem dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    BT a komunikace s NTB je dost na pitchu u tyhle kraksny .. AS se neustale odpojuje a Netshare taky nijak extra nedrzel ..jinak Start - Sdileni internetu .. BT PAN vyber a typ GPRS

    jinak tenhle kriplik zitra leti na reklamaci .. neustale zamrza GSM modul a clovek to ani nevi protoze ta kraksna se tvari jako ze je OK ale nez vytocis cislo .. pak zmrzne uplne a musim vyndat baterku jinak to nejde , prijemne mit pracovni telefon nedostupny nekolik hodin i .. 3x denne i se to stane,dnes dokonce uz 4x a to cekam ze ted noci to bude opet .. navic ot vybije baterku takze chcipne uplne a ja sem rano bez budika grrr

    vim od trech kolegu ze jim to dela taky ale mnohem min nez me :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Mám ho 3 měsíce a maximální spokojenost. A nejsem sám.
    Doporučuji Ti Nokii
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    7

    taky ho mám asi měsíc a jsem sním fakt spokojen žádné vypadávání hovorů jako u jiných smartphonu ani ten displej neni tam malý má krasné barvy a velký pozorovací uhly výdrž tak dva dni což jde sháním na něj pouzdro neví někdo o něčem
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 17 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 20:11
  2. Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?
    Od wwwictor v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 17:26
  3. Problem s IPAQ File Store u iPAQ rx3715
    Od horicky v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 11:04