Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 17 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 244

Téma: iPAQ 514

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Ukaz screenshot z tvyho mobilu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    7

    tak jsem upravoval nastavoval a konecne to vypada jak ma ovsem ne jako je na obr. ale trochu jinak.. spousta mi toho ale nevyhovovalo tak jsem hledal anasel facade large homesreen


    chtel bych Vas pozadat o radu co zmenit ve zdrojaku large aby se mi hned vedle sms - na stejnem radku viz obr. mel tlacitko Email (0)a pak nakonci toho radku bylo tlacitko ktere by ukazovalo na profil jaky mam nastaveny, ted kdyz najedu kurzorem na SMS() tak se mi oznaci cely ten radek kt. bych chtel mit na tri casti - sms, email a profil, dekuji moc zapomoc

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Jak se ti to podarilo? Napis jak a kterymi programy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Teď jsem zjistil, že na iPAQ 514 vůbec nejsou synchronizovatelné poznámky s Outlookem, je to možné? :
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Vont: Podivej se do zdrojaku jinych home xmlcek, jak se to pozicuje. Neprectene SMS/MMS je jeden plugin, takze to muzes mit na jednom radku. Pro profil je jiny plugin, tak to jednoduse na jeden radek nedas.

    Pinochio: Desktop se Smartphony proste nesyncuje poznamky. Neni tam na ne ani aplikace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    7

    Saman dik za radu do zdrojaku jsem se vzivote nedival a kdyz uz jsem se podival tak jsem fakt pochopil uplne dokonale jak se co pozicuje.. samozrejme ironie.. ja chci ten zdrojak prepracovat myslel jsem ze kdyz pozadam o pomoc tak budu natom lip nez ted kdyz to je pokus omyl:sarcastic: jinak co se tyka 514ky vydrz baterie me zlobi ted uz dvakrat se mi stalo ze se baterka pres noc vybila a pritom kdyz jsem sel spat tak byla nabita, nechapu to zrejme spatna baterie:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Citace Původně odesláno od Pinochio
    Citace Původně odesláno od burticek
    .... SMSDelivery Receipt fix od Samana....
    Jak se ti ho povedlo nainstalovat a zprovoznit?
    Normalne jsem pretah cab do founu, nainstaloval, soft reset a funguje. Dorucenky zapnuty byly.

    Btw. Nevite nekdo, co s tim vibrovanim a zvonenim zaroven - aby porad vibroval a zvonil a ne jen zavibroval jednou a podruhy az kdyz se opakuje melodie? A nejde jeste neco udelat s tim pismem? Mne to furt prijde, jako kdyz je zapnuty clear type, ale podle registru neni. A kdyz to v registrech zmenim, tak se stejne nic nezmeni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Citace Původně odesláno od burticek
    Normalne jsem pretah cab do founu, nainstaloval, soft reset a funguje. Dorucenky zapnuty byly.
    Cab sem přetáhnul, na první pokus se to nenaistaluje, na druhý už je, ale je to nefunkční.
    Se zvoněním mě napadlo nahrát krátký mid file aby to pak hrálo za sebou pořád a tím vibrovalo, ale jinak nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Mas spravne unlocklej telefon? Bez toho to nebezi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Jak unlocklej? Myslíš že tomu vadí zabezpečení displeje heslem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    2

    Zdravim . . mam dotaz rozchodil niekto na 514-ke neaky navigacny system?? . . skusal som i-go a bez uspechu, je to vobec mozne? . . ak mate skusenosti poradte pls
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Pinochio: Ne, myslim unlocklou securitu..
    Lancer: Od kdy je igo pro smartphony?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    2

    ja som lama . . . existuje nieco co by tam islo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Citace Původně odesláno od Saman
    Pinochio: Ne, myslim unlocklou securitu..
    Tak sem odebral heslo jako zámek zařízení a pořád stejný výsledek, tzv. nulový. Nevím co s tím, nemůže to být lokalizací od SS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Ty asi nevis co znamena mit unlockly - odemceny - smartphone, ze? Rek bych se postup bude stejny jako pro ostatni smartphony, tak si to nastuduj..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 17 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 20:11
  2. Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?
    Od wwwictor v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 17:26
  3. Problem s IPAQ File Store u iPAQ rx3715
    Od horicky v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 11:04