Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 17 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 244

Téma: iPAQ 514

  1. #181
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    0

    Cau, takhle nahodou nevite o nejakym prehravaci videa? V klasickym se mi neznamo proc, zpozduje zvuk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    co takhle core player nebo klasicke TCPMP?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    0

    Core zkusim. Prave ze TCPMP na WM 6 nejde. Proto se ptam :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    0

    Tak ted mi kamarad poslal fungujici verzi na Ipaq 514:
    http://smartmania.mobilmania.cz/foru...oad.php?id=543
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    0

    Tak porad stejnej problem jako s defaultnim WM payerem 10. Zvuk je stale lehce pozadu.
    BTW: Nevite proc vsechny programy ukazuji, ze cpu ma jen 175MHz, kdyz ma mit podle vyrobce 200?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    mozna je stabilne procik podtaktovanej

    s tim zvukem, jestli to nebude problem nahravky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    0

    No podle me to bude jen blbe ukazovat. Tezko rict. Chtelo by to jeste nekoho na srovnani. No kazdopadne s tim videem: chyba nahravky to neni, dela to u bitrate kolem 220kb/s, kdyz je 180kb/s je to OK. Na PC hrajou vsechny OK. Ale jelikoz jsem posledni dobou v noci nespavec, tak mi to nedalo a zatim jsem to vyresil v menu TCPMP, kde jde doladit zvuk/video
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    60

    Mate nainstalovany Outlook? Nevim proc, ale nemam ho a ActiveSync pak odmita synchronizovat kontakty.
    Taky mi nefunguje Prelude. Vzdy pise, ze se pripojuje a pak umre. QiP a Fring Funguji.
    Kontakty na SIMce maji od Nokie nastaven na konci paznak, ktery znaci skupinu volajicich. Musel bych vsechny rucne projit a odstranit. Take nejdou vsechny prehrat do kontaktu. Stahl jsem na to soft, ale ten to zas neumi zpatky na SIM. Navic jsem ho spustil 2x a on to naimportoval znova, takze jsem mel vsechny kontakty 3x....ze SIM, a 2x z kontaktu. Ze zobrazuje SIM i vnitrni kontakty zaroven me taky stve. ( Nehlede na to, ze nema zadne hromadne operace...ty zdvojene kontakty jsem musel mazat rucne. :O

    Jinak jsem spokojen. Postupne jsem vsechny nedostatky odstranil...jeste by se hodila T9 bez diakritiky, ale to uz bych chtel moc...halt vybiram slova rucne, nebo pouzivam unAccent. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Outlook v PC musíš mít nainstalovaný - ActiveSync s ním spolupracuje. Pokud syncuješ vzdáleně s Exchange Serverem, tak samozřejmě AS v PC být nemusí.
    Chceš-li syncovat s něčím jiným (MAC, Google, Lotus, Thund...), koukni do sekce "+Komunikace..." kde je vše několikrát probírané a vysvětlené.

    Proč instaluješ ty IM hrůzy pochybné funkčnosti a kvality do PDA a zbytečně si zapatláváš paměť, když tam máš defaultně Windows Live Messenger?
    Pokud musíš používat jiný protokol (ICQ, Jabber, Yahoo...), vyzkoušej Slick - je to zatím jen beta, ale vedle Agile asi jediné použitelné. Problémy tebou jmenovaných softů pro IM mohou být způsobené problémy samotného ICQ protokolu. To není nic nového, že pořád padá, ztrácí kontakty, není dlouhodobě dostupný...

    Při pravidelném synchroniozování a zálohování není třeba mít kontakty na SIM. Ta je navíc limitována velikostí, nemožností k jednomu kontaktu přidat víc čísel a údajů... Rozhodně lepší a pohodlnější je upravovat to v PC, než v mobilním zařízení.

    Ostatní věci, jako zdvojené kontakty a T9 se tu už řešily, takže snad nebude problém si vyhledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    60

    Diky moc, Slick zkusim.
    Potiz je, ze Outlook vubec nemam v iPAQu. ops: ActiveSync pak hlasi, ze kontakty synchronizovat nebude. Mam ten telefonek z druhy ruky, tak nevim, jestli to puvodni majitel neodinstaloval...
    Vy tam Outlook mate? Myslite, ze by sel doinstalovat? Kontakty mi zobrazuje aplikace poutlook a v SMSkach mam zalozku Outlook E-mail, ale nic tam delat nejde. Mozna to je ten Outlook. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    mno tak co ja vim, tak outlook na PPC ani SP nikdo nema, tam je klasicky kalendar popripade calendar outlook potrebujes mit v pocitaci. zkus si precist nejake ty rady do zacatku, co jsou na ce4you.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ale máš, akorát se nejmenuje Outlook. Calendar (Kalendář), Contacts (Kontakty), Messaging - tam jsou Outlook E-mail (Pošta), Text Messages (SMS) a MMS a nakonec Tasks (Úkoly) máš defaultně v ROMce smartfonu už od výrobce a odinstalovat určitě nejde.
    Samozřejmě musíš mít i Outlook (2007 nebo 2003) v PC. V případě jiného programu (Thunderbirth apod.) - viz můj předchozí příspěvek.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    zminene hruzy IM - nejhorsi murou je WML (Win Mess Live)
    nejstabilnejsi je zatim IM+ (not free) Shape service - multiprotokol
    pouzivam jabber a icq , u icq jedina nevyhoda ze nepozna nektere kontakty a zustanou jim cisla nez si s nima napises a na ipaqu mi ukazuje kontakty ktere maji alternativniho klienta jako offline - na mem A701 Miu PPC je to ok
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    60

    Aha, mate pravdu...jsem trouba a neumim cist. ActiveSync opravdu pise, ze nemam Outlook v pocitaci a ne v mobilu. Tak to mam asi smulu, pouzivam Thunderbird. V tom pripade mam se synchronizaci kontaktu dost smulu. :? Zatim koumam, jestli to neumi SPStudio, ale asi ne.

    K tem klientum...telefonek mam asi tyden a za tu dobu jsem tam nainstaloval (a i odinstaloval) snad veskerej soft, co je. :-)
    QiP funguje, ale je to moloch. Procesor mu evidentne nestaci a obcas vyhnije. Navic tu a tam neco zobrazuje spatne. Mozna mu vadi, ze mam asi 200 kontaktu. )
    Prelude, jak uz jsem psal, nefunguje, ale jinak se mi docela libi...hlavne se nakempil do homescreenu, coz mi pripada cool, ale bohuzel.
    Fring je dobrej, ale dost bordel. Vypada ale docela schopne Skypoidne a i se mu zadarilo volat pres muj SkypeOut ucet. ;-)

    Dost me mrzi absence terminalu. Nasel jsem jen zaTelnet, ktery v light verzi umi jen telnet :sarcastic: a neLight verze umi vsechno, ale neni free a trial se po par kilobajtech odpoji. :sarcastic: PocketPutty vypada velmi dobre, ale bez pera ho ani nezavru, natoz abych se s nim nekam pripojil.

    Co dostava kazdyho do kolen je Quake.


    P.S. SPStudio je celkem schopny. Asi prekopiruju kontakty do fonu a nejak nahakuju registry, at to neukazuje SIMku. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    60

    Take se vam v 514 stale vraci nastaveni "zobrazovat kontakty na SIM" stale dokola na defaultni ano? :? Zkousel jsem to v nastaveni i primo v registrech a chovani je stejne. Vzdy po nekolika minutach mam zpatky zobrazene i kontakty ze SIM. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 17 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 20:11
  2. Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?
    Od wwwictor v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 17:26
  3. Problem s IPAQ File Store u iPAQ rx3715
    Od horicky v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 11:04