Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 17 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 244

Téma: iPAQ 514

  1. #151
    Nexx_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od wir2k
    Ahoj. Mám problém s kartou...Když ji vložím, v pohodě jí to načte, ale během pár minut při práci s kartou ( většinou když z ní pouštím hudbu nebo když jí procházím v průzkumníkovi ) se telefon sekne a to takovým způsobem, že jediný způsob znovuzprovoznění je vyndání baterky a nové spuštění. Karta je Sandisk microSD 2GB ( takže snad bude kompatibilní ) a ve čtečce jede bez problémů. Takže se ptám, jaká je možnost že je chyba na mé straně, měl někdo z vás podobné zkušenosti s kartami a nebo je to na reklamaci? V návodu jsem nenašel jak správně vkládat kartu do mobilu a když ji vložím tak se nijak nezasekne nebo tak, ale v mobilu ji drží jen ta plastová krytka...je to správně? Karta je nová a problémy s ní mám už od začátku takže si nejsem vědom že by v tom byl nějaký software.
    Myslim ze mam ten samy problem, mam i stejnou kartu a taky mi to zaclo delat ty same problemy jak jsi napsal...Ale dela to jenom nekdy, nekdy se nic nestane a mobil funguje bez problemu dal a nekdy se sekne...vetsinou kdyz pridam nejake nove soubory na kartu...Tezko rict cim to je ale taky me to stve :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No problém je, že v tomhle stavu je karta nepoužitelná:-( Myslel jsem, že když je Sandisk vlastníkem licence na výrobu SD karet tak že by to mohlo fungovat, ale chyba lávky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    Čaute. Tiež používam kartu SanDisk microSD 2Gb a nemám žiadne problémy.

    Nebude náhodou chyba v jej nedostatočnom založení? Kartu treba zatlačiť a potom tam drží. Pri jej výbere treba na ňu znovu zatlačiť a ona výjde sama von. Takže aj pri otvorení krytu tam drží sama. Vkladá sa kontaktmi dnu na vrchu.

    Nič iné ma nenapadá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky moc, to bude asi ono, jak jsem psal dřív tak jsem si nebyl jistý jestli ta karta nemá zapadnout protože mě se to nikdy nepovedlo, ale teď jsem použil trochu víc síly a drží a zatím se neseká takže díky:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    3

    Ahoj, mám zvláštní problém. V IE mi nejde stáhnout žádný soubor.
    Např. mini.opera.com tam je odkaz na stažení opery a když na něj kliknu, objeví se Chyba. Došlo k neznámé chybě. OK.
    A šmitec. Nevíte co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    Jo, standartně totiž IE nechce stahovat zip ani jiné systému neznámé soubory. Ale aplikce SmartTweaker to myslím umí povolit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    3

    SmartTweaker nainstalován, stahování povoleno, hlásí stále stejnou chybu. Vám to stahování funguje hned od začátku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já jsem včera bez problémů a bez jakýchkoliv úprav stáhl opera mobile z jejich stránek....takže...píše vám to tu chybu jen u tohohle stažení nebo jste zkoušel stáhnout i něco jiného...jestli ne, co když je to chyba java emulátoru, protože já když kliknu na odkaz opery tak ji to nestáhne ale rovnou začne instalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    3

    Děláto to u čehokoliv co by se mělo uložit. Na jakýchkoliv stránkách.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    To je divné, u cab souborů by se měl zeptat, zda-li je chcete nainstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    7

    Tejný problém, v IE nic nestáhnu, operu jsem zatím nezkoušel, ale nestáhnu nic kromě obrázků :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    0

    Cau lidi,
    nevite o nejaky moznosti nebo SW, aby pri nejaky zmeskany udalosti (udalost, telefon, sms) telefon nevypnul display, nebo ho alespon v nejakych urcitych intervalech zapnul? Absence diody je tu strasna.
    P.S. Uz to tu nekdo psal, ale sehnat ceskou T9 je hruza a des a bes zkouseni, tak jestli chcete nekdo pouhou formou instalace, tak pisnete.
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co používáte na tzv. "black list"? Občas pár prudičů a prozvaněčů obtěžuje neustále nebo v nevhodnou dobu...... ideální by bylo, kdyby u těchto bloklých čísel se hovor okamžitě přijal a hned zavěsil, aby jim to alespoň za trest "sežralo krédo" (kredit).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    to Marena
    Toto by nepomohlo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    7

    BTW co se navigace týče, tak jsem zkoušel TomTOm i iGO a ani jedno nechodí, před výměnou přístroje mi TT chodil v poho :-( Neví někdo co s tím?

    EDIT: Tak už jsem to pořešil ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 17 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 20:11
  2. Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?
    Od wwwictor v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 17:26
  3. Problem s IPAQ File Store u iPAQ rx3715
    Od horicky v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 11:04