Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Qtek 9100 nenačte sim

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    Ahoj mam problém s qtekem 9100 nenačte mi sim. sim i cid je unlock.
    Zkoušel jsem i různé ROMky ale nic. prosím poraďte. Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Bud je spatne provedeny unlock nebo hardware zavada.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    ..zkoušel si víc SIMek?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    zkoušel jsem O2 t-mobile i vadafone
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    A to ti to zacalo delat zniceho nic?
    Fungovalo to predtim?
    Nejsou nejak zamackly kontakty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    před tím to prý funkovalo v pohodě. takže to udělalo až po placeném CID UNLOCKu. Jejsem sám komu to zlobí ale jemu to po delší době nabjehne,
    mě ale ne, ani po 4 hodinách.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Covece ty ale mas projev..:sarcastic:
    Takze jestli jsem to dobre pochopil, tak mas qteka 9100 od nekoho, kdo tvrdi ze mu to funguje/valo, ale tobe to nejde?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    už je to v pohodě. vyčistil jsem zádladví desku lihem a už to jede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    jeste si vycisti klavesnici u pc, zjevne nevidis na pismena
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 9100
    Od galaher v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-05-2008, 19:29
  2. Qtek 9100 a TT6
    Od sibr_oldd v sekci TomTom
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 17:58
  3. Qtek 9100
    Od petr182 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 09-09-2006, 19:41
  4. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 15:54
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-04-2006, 23:02