Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: MDA-jina verze OS

  1. #1

    Ogy Ogy je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    20

    Prosim vas, stala se me takova nemila vec. Podelal se me MDA Compact, dal jsem ho na reklamaci (bohu dik mam zaruku jeste 2 mesice ) ) ma to ovsem jako tradicne ALE. Dali me ten stejnej nahradni kram a ted pride to ALE. Ma to jinou verzi operacniho systemu ci neco v tom smyslu. A zaloha z meho MDA nejde pretahnout do toho pujcenyho MDA z duvodu prave jine verze systemu. A pritom me odbornici v T-mobile nedavno tvrdily, ze o aktualizacich nebo upgreadech netusi... klasika. Tak se tedy ptam zda nekdo nevi jak tam dostat alespon kontakty, protoze je to pracovni telefon a bez tech cisel su docela v prd***. Predem dik za positivni (nebo negativni) odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Určitě jsi synchronizoval kontakty (a další - PIM) s PC, tak snad není problém pomocí ActiveSync je do PDA nasypat zpět, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Ogy Ogy je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    20

    No tak to by ses divil proste me to napise ze backup.stg atd byl vytvoren na jinym zarizeni a proste me to z5 nenahraje..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Píšu synchronizace :!:, ne záloha.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Hm, nejcasteji to byvalo zpusobeno tim ze obnovujes aniz mas na cilovem zarizeni nainstalovanou cestinu.
    Zkus jestli se necha oblbnout pouhym prenastavenim na CZECH v Regional Settings. Pokud ne, installnout cestinu a pak restore znovu a melo by to jit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Ogy Ogy je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    20

    Diky Zdeno, to se povedlo! Uf aspon ty kontakty se zachranily. A co bys chtel delat v pripade ze nemas Outlook? To uz by asi byl orech,ne?

    To Wuffi: Hele vis cemu nerozumim. Pri instalaci das plna lokalizace a stejne to nemam cesky. Vubec nic ) a i v regional settings je czech.. Ale co anglictina se taky da prezit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Ogy:
    pri instalaci lokalizace? To je spis otazka na jeji autory.
    Spis by mne zajimalo zda Ti to pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    Ogy Ogy je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    20

    Bohuzel. Vsak pisu ze se nemuzu prehodit na ceskou lokalizaci. Takze neni sance to ani vyzkouset, kdyz mam furt anglickou A ta verze OS co je tam ted je lepsi jak ta predtim. Sice musim instalovat vse znovu ale co uz. A zda se me ze je to aji rychlejsi jak to moje MDA. Nevim jesi je to mozny, nebo mam nejaky haluze uz z toho ) Ale presto diky za pomocnou ruku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ITALSKÁ / JINÁ SIM
    Od svoboda.klid v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 10:27
  2. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-02-2005, 17:28
  3. Jina velikost CF karty?
    Od pejvl v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-02-2004, 17:52