Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Problém pri flashovani Qtek 9000

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    zdravim mám roblem pri flashovani meho qteku nastala chyba pripojil sem ho a se synchronizoval ale kdyz sem dal dalsi a zacalo to nacitat informace tak to asi po 3 minutach hodilo chybu pripojeni a qtek nenabehne do windows ani po hard resetu a jenom je na display usb a podtim dole V1.00 nevite nekdo co stim ? diky moc chytame panika
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    V pohodě, dostal ses do bootloaderu, připoj to na USB a spusť znova flashovací utilitu MaUpgradeUT_noID.exe (nebo tak nejak podobně, jsou různé verze, podobné názvy)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    no kdyz spustim znova flashovani tak me na notebooku naskoci zarizeni usb nebylo rozpoznano a tim koncim .....protoze flashovaci utilita nenacte mda ....co stim ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    ale nevim jaky exe soubor jsi myslel ja mam romku ktera ma takoviho toho pruvodce ........
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Člověče, jako bys nikdy uniho neflashoval. Tohle jsem ti poslal na SZ, tak pro ostatní:

    Pokud ti to hlásí neznámé zařízení, tak dej aktualizovat ovladače a vyber ovladač ze složky drivers, kterou najdeš v /Program Files/Microsoft ActiveSync na PC

    Mělo by ti to najít nějaké Windows-Mobile based device, pak můžeš klasicky pustit flashovací program a ten by měl uniho vidět


    Co se týče toho exe souboru, tak sis stáhnul toho průvodce. Musíš ho spustit a nechat na té základní obrazovce po extrahování souborů, dál nepokračuj. Nyní bys měl na PC najít složku s podobným názvem jako {6B268EBA-3791-475B-87D8-CCE5C0BAB31E} (ty čísla budou úplně jiné, ale je to s těma závorkama)
    Bude někde v Documents and Settings/jméno_profilu/local settings/temp (skrytá složka). V té složce se závorkama najdeš soubory jako nk.nbf, radio.nbf, MaUpgradeUT.exe apod.... Těch složek tam najdeš víc (s těma závorkama), tak je projdi, jenom v jedné bys měl najít výše zmiňované soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    jen doplním, že tu složku nejlépe hledat při seřwzení složek podle datumů od těch nejnovějších, pak je to jedna z prvních
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    Mě se to už párkrát stalo také a pomohlo mi když jsem připojil kabel do jiného USB-slotu. U mnoha ROMek musíš mít vytaženou paměťovou kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    mno tak su asi vůl mam vytazenou sd kartu kdyz to pripojim tak to zahlasi zarizeni nebylo mozno rozpoznat kdyz na to kliknu a dam aktualiizovat a vyberu slozku s driverama ve slozce activesynch tak to hned hodi hlasku instalace zarizeni nelze dokoncit a tim to konci ....nemohl by me prosim nekdo ty ovladace ktery evidentne ja nemam ani na notebooku ani na PC poslat na mail ? Ondra.smejkal@seznam.cz diky moc ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    ja se proste nejsu schopnej dostat pres tu obrazovku jak to zistava informace ze zarizeni .....potom to hodi hlasku ERRO:201 GET DEVICE DATA ERROR a kam se podela ta minula rom co tam byla ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    a u jedne romky u ktere to hodi jinou chybu ...ERROR :114 : RADIO ROM UPDATE ERROR a pak mam moznost recovery kterou me to nabidna a pak me to rekne at udelam hard reset a vlezu do bootloaderu .....coz kdyz udelam hardreset tak uz rovnou me to hodi do bootloaderu aniz bych mackal tu trojkombinaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    Lidi ja su asi Jelen:sarcastic: asi po 30 zopakovani toho postupu co ste me poradily a vystridani vsech 10 usb a usb na notebooku se to chytlo najednou z niceho nic takze nevim kde byla chyba kazdopádně diky moc za rady ...chvilema me chytala panika
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Qtek 9000 a baterie nabijeni problem
    Od Cordell v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-10-2007, 09:10
  2. Qtek 9000 umřel při flashovaní - pomoc prosím
    Od kacr74 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-08-2007, 19:40
  3. Problém se synchronizací QTEK 9000 x PC
    Od Jiří Leszczynski v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-11-2006, 21:40
  4. QTEK 9000 - problem s pripojenim na net pres USB
    Od tomas.tomass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-09-2006, 23:57