Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 143

Téma: Net Monitor pro Pocket PC Phone Edition

  1. #121
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Kato: I do WM6 podle me autori davaji stary ovladac radia - proto se vam nic nezobrazuje.

  2. #122
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    E-Ten M700 WM6
    Opět jako u Compacta nejde nic jiného než síla signálu. Jinak Plugin už neCrashuje, zdá se že je v této verzi WM6 proti tomu nějaká ochrana



  3. #123
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Je to tady uz na prvnich strankach, ze ETENy nic nevraci. Opakuju neustale, ze ETENy jsou podivna zarizeni
    Pak znovu opakuju - plugin nepada, zadna ochrana ve WM 6 neni. Pokud tuhne obstarozni Compact, je to bud kvuli chybe v RIL knihovne, coz je vec vyrobce, nebo kvuli tomu, ze OS nepodporuje korektne Today Selction API, ktere bylo pridano v posledni verzi.
    Nicmene jak jsem psal, v emulatoru OS 203 SE plugin bezi a to dokonce nekolik hodin.
    A priznam se, ze jsem jesitny a nemam rad, kdyz mi nekdo predhazuje neexistujici chyby v programech
    Jenom pro zajimavost - stejny vykonny kod jako je v pluginu prosel testy v nekolika zemich u ruznych operatoru a i tato free alfa je pouzivana v Polsku, Armenii, Italii, Anglii (alespon odtud mi prisly reakce uzivatelu s zadostmi o dalsi vyvoj a preklad).

  4. #124
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    No dyt ti to verim...
    Já mluvil o tom, že necrashuje při odinstalaci bez deaktivace Today pluginu
    Coz je vec spolecna pro vetsinu zarizeni ...

  5. #125
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jo tak
    ALe radeji na to nespolehej - je to spis nahoda. Pro dalsi verzi bude uz kompletni instalace dostatecne blbuvzdorna - ukecali jste me

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Zkoušel někdo ten Field Test na Etenech, třeba jen vrací jiné hodnoty....

    O tom compactu jsem někde čet no, myslím že na XDA právě dohadovali se o hacku jak tobejít ale nedivím se, že se o to nestarají

  7. #127

    LWJ LWJ je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    5

    Zdravím
    Zkouším tuto aplikaci asi měsíc na Kaiseru.
    Ukazatel signálu ukazuje přibližně o 14dB vyšší hodnotu než ve "Field test", a BCCH je -1.
    Jinak super věc!!!!!
    Dík L



  8. #128
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    LWJ:
    Diky za reakci. K sile sgnalu - paradoxni je třeba to, ze ve FieldTestu přes RIL_DevSpecific se mi objevuji mnohem presnejsi udaje o sile signalu nez při volani RIL_GetSignalQuality, kde je pravdepodobne vraceny udaj aproximovan k jedne ze 4 urovni vizualniho indikatoru sily signalu. Také me dostalo, ze jako max hodnota je vracen udaj -45, ale kdyz jsem byl v egyptskem hotelu s vlastni BTS, tak udaj jiz aproximovan nebyl a muj net monitor ukazoval -37 z max -45. V ceske siti jsem ale podobny udaj nevidel, ani kdyz jsem byl skoro u BTS.

  9. #129

    LWJ LWJ je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    5

    dnes jsem zkoušel max. úroveň signálu. Dostal jsem se na -33dB na Netmonitoru a na -48 na Field testu.
    Pak jsem zjistil, že když jsem např. v Plzni a Cid je 4141, pak nechám phone zhasnout a pojedu do Prahy a tam phone rozsvítim, tak tam mám stále Cid 4141, i kdyz už jsem na jiném sektoru. A to až do další změny sektoru. Doufam, že jsem popsal pochopitelně.

  10. #130
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    LWJ: Pokud vypnete telefon, tak jak popisujete, nemel by byt problem s aktualizaci po zapnuti, protoze pokud jsem info o bunce obdrzel, pamatuji si ho. Ale tohle vypada na suspendovani today pluginu/celeho driveru.
    Ja tento problem neznam, protoze v aute mam vetsinou pustenou navigaci a Kaisera nabijim.
    mohl byste alespon zkusit jednu vec? Zapnete i logovani do souboru, zda budou zalogovany zmeny bunek - abych si byl jisty, ze vam nejake info z RIL proxy chodi.

  11. #131
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A ted jsem zkusil alespon nasimulovat, to co rikate
    Zapnute logovani do souboru.
    Vypnul jsem GSM modul
    Znova jsem ho zapnul a kaisera vypinacim tlacitkem vypnul.
    Po chvili - Kaiser prihlasen do site, net monitor zobrazuje (integrovan v SPB Mobile Shell) a v souboru je zmena zalogovana.
    5.02.2008;21:03:08;18208;43649;-1;
    25.02.2008;21:03:24;0;-1;-1;
    25.02.2008;21:03:32;-51;-1;-1;
    25.02.2008;21:03:44;18208;43649;-1;

  12. #132

    LWJ LWJ je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    5

    Tak jsem zkusil zapnout logování, nechal jsem Kaisera v klidu až sám (asi po 2 minutách) zhasnul a vyrazil z Plzně do Horšovského Týna. V H. Týně jsem ho probudil a ejhle na netmonitoru stále svítila buňka z Plzně a to tak dlouho dokud jsem se nedostal do dosahu jiné buňky v H. Týně, v logu také nic nebylo (pouze pár Plzeňských buněk a pak až H. Týn).
    Myslím si, že netmonitor reaguje pouze na změny buňky a ne na aktuální buňku, i když se na displeji ukazuje aktualizace času dle nastavení. A pokud je Kaiser ve stand-by, tak taky nic neeviduje do logu.



  13. #133
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Kdyz je Kaiser ve stand by, neni dostupny file system - to je systemova vec.
    Pri vykreslovani vykresluji posledni vracenou strukturu - vypada to, ze pri prechodu do standby modu se deaktivuj ii nektere funkce v RIL proxy a neni mi zaslana zadna zprava o zmene. Net Monitor v nastavenem intervalu zada o vydani cellid - pokud vidite to same, znamena to, ze RIL proxy vidi stale to same.
    Zmenena cell id je zaslana z RIL proxy az pri dalsi zmene bunky
    Do Net Monitou mohu pridat volbu zabranit vypnuti zarizeni - na ukor zivotnosti baterie.

    Zkusim to jeste nasimulovat a podle toho zvolim nejake reseni...

  14. #134

    LWJ LWJ je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    5

    ještě mám problém s databází, konkrétně že některé záznamy začínající cid 4xxx prostě nejsou nalezeny, zkoušel jsem různé modifikace a úpravy, správnost LAC a nic. Je to databáze O2 z gsmweb
    L

  15. #135
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ano, na GSMWEBU jsou trosku problemy s formatem souboru, jak mi psal bronajzz.
    Tohle jste zkousel:
    http://www.ce4you.cz/forums/view_top...680&dd=0&fi=40

    ja po teto uprave vidim vsechny bunky TMO v DB.

Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 18:05
  2. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-07-2005, 09:11
  3. Dvě nová Pocket PC Phone edition oznámena v Austrálii
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-09-2004, 13:02
  4. Pocket PC Phone edition, EzWAP MMS a Oskar - prosim pomoc
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-07-2004, 14:19